ii akşamlar cnm hşg nasılsın..iyi aksamlar kizlaaarrr.... mericimmm geldim bak kuzuuuummmm taze hamisiiiimmmm benimmmmm
inş. cnm şifasını görürüm...bakak görek ne olcak:)ayy cnm diyetin ne zarrı vr...
evet bende pko vr bende klomen işe yaramıyor bende serphone işe yarıyor..
ayy inşllhh yumşler byrde çatlr iğneye bile gerek kalmadn direk dölleşsn hamiş kal cnmm
ayy inşllh işe yarr cnmm allh şifa versn
tatlım rabbm neylerse güzel eyler bu kdr erkenden pes etme cnmm..yani eşinde sorun vr o yzden dua et eşine bol bol keçiboynuzu incir yedi cnmm havuç yedir
ayy cnm ebnde burdyım ama sürekli netm gido uyuz oldum artıkk
hahah cok komık olduben dicektimm çok sasırdınn bu kadar çokk gönderdin msjjbebemm
iyi aksamlar kizlaaarrr.... mericimmm geldim bak kuzuuuummmm taze hamisiiiimmmm benimmmmm
hhahahahaha alkışlayan ellerini yerim seninnnnnnnn hamişim benimmm göbüşlü bebişlim benimmm ay nasıl sewsem seni bilemedimmmmm
ayy cnm diyetin ne zarrı vr...
evet bende pko vr bende klomen işe yaramıyor bende serphone işe yarıyor..
ayy inşllhh yumşler byrde çatlr iğneye bile gerek kalmadn direk dölleşsn hamiş kal cnmm
ayy inşllh işe yarr cnmm allh şifa versn
tatlım rabbm neylerse güzel eyler bu kdr erkenden pes etme cnmm..yani eşinde sorun vr o yzden dua et eşine bol bol keçiboynuzu incir yedi cnmm havuç yedir
kıss sen nerlerdesin neden gelmiyosun bakımmiyi aksamlar kizlaaarrr.... mericimmm geldim bak kuzuuuummmm taze hamisiiiimmmm benimmmmm
ii akşamlar cnm hşg nasılsın..
inş. cnm şifasını görürüm...bakak görek ne olcak:)
kkıslarrr durun yaa bu topinkkinn oynakları oldu valla ama böle olmuyoo kuru kuruu bebeklerimm
gelinn de canlısınıı yapakk
he bebemm yaaa
hosbulduk canim benim nasil olsun, kocam sagolsun cekistiriyo gel diye bi birakmiyo pc basina oturayim... sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz???
amin cnm inşlhh kuzummmii akşamlar cnm hşg nasılsın..
inş. cnm şifasını görürüm...bakak görek ne olcak:)
amn cnmm aminnnnhhahahahaha alkışlayan ellerini yerim seninnnnnnnn hamişim benimmm göbüşlü bebişlim benimmm ay nasıl sewsem seni bilemedimmmmm
aminnn canımm inşş cümlemiz bi şekilde şifasını bulurrrrr rabbim cümlemize yardım etsin dermansız dert wermesin inşşş :):):):):):) dermanımız neyse bize kolay etsin onuu inşşş
kıss sen nerlerdesin neden gelmiyosun bakımm
evet bendee var o sorun gidip geliyoo ama sükür halloldu sanırımm hoş geldinn
hhahahahaha alkışlayan ellerini yerim seninnnnnnnn hamişim benimmm göbüşlü bebişlim benimmm ay nasıl sewsem seni bilemedimmmmm
hahah cok komık oldu
iyi aksamlar canım..hg
yüzünü gören cennetlik..hülya olmasa haberimi de duymucaktın demek..
kıss sen nerlerdesin neden gelmiyosun bakımm
evet bendee var o sorun gidip geliyoo ama sükür halloldu sanırımm hoş geldinn
amin cnm inşlhh kuzummm
amn cnmm aminnnn
ayy sanırım nazar değmesin hahah...
eee nasıl oldun çiçemm
:) benımkısıde öle evde yokta ondan girdim ama bırazdan cıkıcam ....vala muhabbet sohbet halay hersey bızde gel gelll matineye gellll merii hariç tabisi
yağmur nasılsınn cnmm
şeydammmmmmmmm haziran ayı bizim olsun dimi yaaaaaaa inş. inş. inş....
teyyy teyy teyyyy
regen nasılsınn cnmm
iyiim canımm nasıl olunn kıslar saollsun çok iyiiler süper morel veriyolarayy sanırım nazar değmesin hahah...
eee nasıl oldun çiçemm
kuzum ise basladim ya tatil bitince cok sIk ugrayamiyorum bir de bebek konusundan uzak durmaya calisiyorum bir bucuk senedir kovaliyorum henüz bir sey olmadi.. sen nasilsin bakalim???
heheheeee meri hamis oldu eglence disinda kaldisohbet güzel gercekten canim, zaten yarin birgün bebis olunca bu kadar vaktimiz olmayacak orda havalar nasil peki??? ben ayin birine ankaradayyyiiimmmmmmmmmmmmm
ayyyy ne matine severim ben yaaaaaaa:) benımkısıde öle evde yokta ondan girdim ama bırazdan cıkıcam ....vala muhabbet sohbet halay hersey bızde gel gelll matineye gellll merii hariç tabisi
hülyadan duydugumu kim söyledi bakiimm??? hem o kk da üye bile degil, biz de feyste arkadas degiliz onunla, yani bi baglantim yok..ben geziyorum topikleri ama bebek topiklerinde pek yazmiyorum firsatim olunca sana özelden yazdim hemen kuzum... benim malum durum biliyorsun moralim bozuluyor.. bir bucuk haftadir yine gecikti kirmizilarbilmiyorum ne zaman gelcekler ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?