hahah pardon tanıyamamdım
regen yaptım gitti cnmm benmmm...
ayy benmkide geçikti ama kilo aldım dye byk ihtmall...
5 nisan da olmm gerkyordu
ayy ankaraya gidon dmem
bu arad facedeki söz için sağol cicimmm
ohh meleğimm benmm aman senn mutlu yiterrr
merhaba regen hsg
hg sevgılimmmmmmmmm...ben iyiyim seni sormalı???
gel beni döv beni
hg kanak..özlemiştim seni...
bizim oglan nasıl acaba?
bizde iyiyiz cnm kopuyoz ordan oraya bı berrine bı meriye sende ne var ne yok:))hoşbuldum canlarım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız?
berrinim kırmızılar gelmiş sende bizden oldun hazirana kaldık hadi bakalım hayırlısı olsun bitanem
gel beni döv beni
hg kanak..özlemiştim seni...
bizim oglan nasıl acaba?
canim kilo almaktan ziyade asiri ve ani vermek daha cok etkiliyo bence takma kafana kilodandir diye.. benim de cok gecikiyo son zamanlarda ne yazikki
evet ankaraya gidiyorum canim cok ama cok heyecanlyim
hosbulduk yarenim nasilsin canim??? bebegimiz nasil???
bak sennnnn tanışalım güzelim o zaman...
yavrumm..sen kopup duruyonya..neye kopozz ben anladımmkii :44::44:
nihahahahahaaaa söylemiyom merak et bakemevet yazmis ama ben yazdigi gün görmedim zaten.. oraya da ugramiyorum cünkü..
haklisin canim sükür bi saglik sorunu yok demek ki zamani var.. gerci ben hesapladim bekledigim zamani küs oldugumuz ayi ve iki ay hic adet olmadan gecirdigim zamani cikarirsam 8 aydir deniyo gibi oluyorum, hani biliyosun asi felan olunca korunmustuk ya biz.. e kocisle küs oldugumuzda oldu tam da yimirta günüöyle gecti gitti zaman... benim bebek istediginden önce gününde hatta saatinde olurdu hep 31. günün sabahi gelirdi aksam bile degil... ama bebek isteyince sanirim beyin otomatikman geciktiyor... ama bu ay hic istemedim hatta takmadim malum tatile gitcez ya, olmasa daha iyi diye düsündüm.. kissss sen belirtilerini anlatsana bana, bakarsin ben de hamis cikarim umut garibin ekmegi iste naparsin
hoşbuldum canlarım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız?
berrinim kırmızılar gelmiş sende bizden oldun hazirana kaldık hadi bakalım hayırlısı olsun bitanem
iidir anacım berrine gidiyok sende gellnasılsın bakimm neler yapıonnn :):):):):):):)
canim kilo almaktan ziyade asiri ve ani vermek daha cok etkiliyo bence takma kafana kilodandir diye.. benim de cok gecikiyo son zamanlarda ne yazikki
evet ankaraya gidiyorum canim cok ama cok heyecanlyim
hosbulduk yarenim nasilsin canim??? bebegimiz nasil???
çok şukur cnm iyıyız ee sen napıyon ankaraya geliş tarıhın ne zaman
kızlarrr yat borusu çalındı bizim ewdeeeeee yatıomm bennnnağlayarak ayrılıyorum aranızdannnn özleyin beniii görüşürüzzzzzzz
hahahah maaşallah onatekmeler savuruyo teyzesi bugün hareketliyiz
geliyom ulennnn açın yolları
ayin birinde canim 9-10 gün kaldizaten alisveris felan yapmak icin geziyorum o yüzden de nete gircek vaktim de kalmiyo, is derken ev isleri derken bi bakiyom yatma vakti gelmis, adam icerden cagirip duruyo zaten... kuzum sen ne zaman cinsiyet ögrenceksin??? ya da ögrendin de ben mi duymadim
ii geceler bebem bende yatıcam muck muck
kızlarrr yat borusu çalındı bizim ewdeeeeee yatıomm bennnnağlayarak ayrılıyorum aranızdannnn özleyin beniii görüşürüzzzzzzz
anldım cnmm şimdi sabitlendim sanırım kopmuyomyavrumm..sen kopup duruyonya..
onu farklı bişeye bagladım
e peki meraklanıp durayım smdik ben
evet aşı zamanlarını hatrlıorum..ee öle düşünürsen 8ay cokta bir zaman degil..
yani moral bozup ümitsizlenecek bir zaman degil...
eşinin sperm sonucu nası?ii cıktımı?haber vermedn...
canım inan hiç bir belirtim yok benim..sadece adet düzenleyici içmeme ragmen 3 gün gecıkınce yaptım test..birde o ara agır bir grip oldum yaren kankam seydam falan bebek seni hasta etti die gaza getirdiler beni
ii geceelr cnmmmcanlar ben kaçar kendınıze ii bakın allaha emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?