Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canim kilo almaktan ziyade asiri ve ani vermek daha cok etkiliyo bence takma kafana kilodandir diye.. benim de cok gecikiyo son zamanlarda ne yazikki
evet ankaraya gidiyorum canim cok ama cok heyecanlyim

merhaba regen hsg

hosbulduk yarenim nasilsin canim??? bebegimiz nasil???

hoşbuldum canlarım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız?
berrinim kırmızılar gelmiş sende bizden oldun hazirana kaldık hadi bakalım hayırlısı olsun bitanem
bizde iyiyiz cnm kopuyoz ordan oraya bı berrine bı meriye sende ne var ne yok:))

hg sevgılimmmmmmmmm...ben iyiyim seni sormalı???

gel beni döv beni

hg kanak..özlemiştim seni...
bizim oglan nasıl acaba?

geliyom ulennnn açın yolları

çok şukur cnm iyıyız ee sen napıyon ankaraya geliş tarıhın ne zaman

neye kopozz ben anladımmkii :44::44:
yavrumm..sen kopup duruyonya..
onu farklı bişeye bagladım

e peki meraklanıp durayım smdik ben
evet aşı zamanlarını hatrlıorum..ee öle düşünürsen 8ay cokta bir zaman degil..

yani moral bozup ümitsizlenecek bir zaman degil...
eşinin sperm sonucu nası?ii cıktımı?haber vermedn...

canım inan hiç bir belirtim yok benim..sadece adet düzenleyici içmeme ragmen 3 gün gecıkınce yaptım test..birde o ara agır bir grip oldum yaren kankam seydam falan bebek seni hasta etti die gaza getirdiler beni

kızlarrr yat borusu çalındı bizim ewdeeeeee yatıomm bennnn ağlayarak ayrılıyorum aranızdannnn özleyin beniii görüşürüzzzzzzz

valla artık hiç bir şeyi takmıyorum ama olmamak morelimi bozo..bu ay kendimi şertlmıştım adet olursam doktra gtcem dye..benmkii öle dedii olmadan gelme dye..bende beklom işte şimdi
benmki kilo alınca yumurtlaıklrım şaıyooo
nasıl bi beyn se artık aşa uyrı gitmoo

çok şukur cnm iyıyız ee sen napıyon ankaraya geliş tarıhın ne zaman

ayin birinde canim 9-10 gün kaldi zaten alisveris felan yapmak icin geziyorum o yüzden de nete gircek vaktim de kalmiyo, is derken ev isleri derken bi bakiyom yatma vakti gelmis, adam icerden cagirip duruyo zaten... kuzum sen ne zaman cinsiyet ögrenceksin??? ya da ögrendin de ben mi duymadim

ay cok az kalmış çok çok heyecanlı senın için dört gözle bekleyenın çok senın ben perşem be gunu öğrenıcem nasip olursa cnm tabı bıde gizlemessze kendını ufaklık

anldım cnmm şimdi sabitlendim sanırım kopmuyom
canlar ben kaçar kendınıze ii bakın allaha emanet olun....
ii geceelr cnmmm
kızlarrr yat borusu çalındı bizim ewdeeeeee yatıomm bennnn ağlayarak ayrılıyorum aranızdannnn özleyin beniii görüşürüzzzzzzz

özlicem seniii muckk ben yarın 3 te burdyım hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…