ayin birinde canim 9-10 gün kaldizaten alisveris felan yapmak icin geziyorum o yüzden de nete gircek vaktim de kalmiyo, is derken ev isleri derken bi bakiyom yatma vakti gelmis, adam icerden cagirip duruyo zaten... kuzum sen ne zaman cinsiyet ögrenceksin??? ya da ögrendin de ben mi duymadim
kızlarrr yat borusu çalındı bizim ewdeeeeee yatıomm bennnnağlayarak ayrılıyorum aranızdannnn özleyin beniii görüşürüzzzzzzz
ii geceler bebem bende yatıcam muck muck
Nilllll assskkkııımm gelmiş
begendnmi imzamı asskkıımmmmm????
canlar ben kaçar kendınıze ii bakın allaha emanet olun....
kızlarrr yat borusu çalındı bizim ewdeeeeee yatıomm bennnnağlayarak ayrılıyorum aranızdannnn özleyin beniii görüşürüzzzzzzz
yavrumm..sen kopup duruyonya..
onu farklı bişeye bagladım
e peki meraklanıp durayım smdik ben
evet aşı zamanlarını hatrlıorum..ee öle düşünürsen 8ay cokta bir zaman degil..
yani moral bozup ümitsizlenecek bir zaman degil...
eşinin sperm sonucu nası?ii cıktımı?haber vermedn...
canım inan hiç bir belirtim yok benim..sadece adet düzenleyici içmeme ragmen 3 gün gecıkınce yaptım test..birde o ara agır bir grip oldum yaren kankam seydam falan bebek seni hasta etti die gaza getirdiler beni
valla artık hiç bir şeyi takmıyorum ama olmamak morelimi bozo..bu ay kendimi şertlmıştım adet olursam doktra gtcem dye..benmkii öle dedii olmadan gelme dye..bende beklom işte şimdi
benmki kilo alınca yumurtlaıklrım şaıyooo
nasıl bi beyn se artık aşa uyrı gitmoo
ben daha cok sasırdım..çnkü Nil benm asskkıımmm...nilllllllllllllll tam dicektım inan olkı keske nide gelse die görunce öleşaşırdımı anlatmam ya
bu erkek ben sana söyleyımmmm kulakları cınlasın munırenın
ay cok az kalmış çok çok heyecanlı senın için dört gözle bekleyenın çok senın ben perşem be gunu öğrenıcem nasip olursa cnm tabı bıde gizlemessze kendını ufaklık
regen merhabaaaaa nasıl gidiyor canım???
ben daha cok sasırdım..çnkü Nil benm asskkıımmm...
hayır..............hayır.....kız bu.. olacak benm..
adını da NİL koycam
ben daha cok sasırdım..çnkü Nil benm asskkıımmm...
hayır..............hayır.....kız bu.. olacak benm..
adını da NİL koycam
iyi geceler canlaarrr....
hiimmmm benim de adet agrilarim var 5gündür ama adet yok ortada :26::26::26::26: ki ben de adet agrisi oldu mu iki güne kesin gelirdi... o yüzden süpheliyim yani bir de gögüsler var, agrisi cok acayip ve sürekli... bakalim hayirlisi...
haklisin canim yaaa 8 ay da öyle ümitsizlige kapilcak bi zaman degil.. bu ay bir de ilac aldim ya belki de yardimi olmustur belki de o yüzden gecikiyordur adetim bilemiyorum ki.. olcaksa trye gitmeden olsa yaa tatil de rahat ederdim
esimin sonuclari cok iyi canim masallah 58 milyon cikti sayimiz hareketlilik felan cok iyiymis... bende de bi sorun yok ama ortada bebis de yok henüz...
yaa sorma seyda ne beynimiz varmis hemencik orayi etkiliyomoralinin bozulmasini cok iyi anliyorum aynisi benim basimda.. gecikince ümitleniyo insa sonra kirmizi karti görünce gecen zamana mi üzülcen yoksa geciktikce uazayan döngüye mi insan bilemiyo.. ama ne diyelim hayirlisi olsun
haklisin canim hem de ne heyecan, aylar gecti günöer gecmek bilmiyor.. ama orda zaman cabuk gecer onu biliyorum...
insallah gizlemez canim yaaa, is yerinde de var bi hamile, gecen ultrasonda gizlemis, isin kötüsü burda da ultrason tarihleri arasi uzun, bi ögrenemedim neyi olacakanalarindan cok ben merak ediyorum
iyiyim fistigim siz nasilsiniz bakalim??? erkegin nasil??? babasi simdi düsünüyordur evimizin yeni erkegi gelince benim papus dama diyordur
bence senin oğlun olacak kankaaa
haklisin canim hem de ne heyecan, aylar gecti günöer gecmek bilmiyor.. ama orda zaman cabuk gecer onu biliyorum...
insallah gizlemez canim yaaa, is yerinde de var bi hamile, gecen ultrasonda gizlemis, isin kötüsü burda da ultrason tarihleri arasi uzun, bi ögrenemedim neyi olacakanalarindan cok ben merak ediyorum
iyiyim fistigim siz nasilsiniz bakalim??? erkegin nasil??? babasi simdi düsünüyordur evimizin yeni erkegi gelince benim papus dama diyordur
iyiyiz çok şükür tatlım...öyle demiyo biz şöyle diyoz daha doğrusu ben ona oğlun olunca beni unutursun o diyo oğlun olunca beni unutursun haha çok karmaşık
ayyycnmm yaa evet bu ay umudum yoktu ztn öle üzülmicektim kırmızı karta sevncektm ama bu kdr uznca çok morelim bozukk..ama olsun diyorum betrn betri vr
aynen öle cnm 3 ayda 1 mıış sanırım ya benım eltımlerde fransadan geliyo sende 1 kere ay gecmıyo o gunler ama bi gelıyolar hiç bişey anlamadan gunler bıtıyo 1 ay hep beraber oluyoruz onlar gidince kaç gun ağlıyorum kötu oluo bide bu sene gelemeıcekler cok uzgunum
içimden öyle geçti kanka napayım:44::44:
send mınure gibi herkeze erkek diyon yav banada öle dedın
dpgru canim beterin beteri var, resmen kirmzilarin yolunu gözler olduk di mi... bekleyince onlar da gelmiyolar
insallah seneye daha uzun süre gelirler canim yaa is okul derken cok zor oluyo insanlar icin gercekten.. e bir de maddi tarafi var her zaman para olmuyo iste, eskisi gibi degilb urda hic bir sey.. para kaynaklari hep kurumus, eskiden gelip de is kuranlar para kazaniyo simdikilerin hiiiiiccc bi artisi yok maalesef.. keske biz de geri dönsek
buranin dr isleri bi ayri zaten cok kötü ben begenmiyorum, zaten trye gelince dra gidip kontrol olcam gerekirse tekrardan test yaptircam...
valla bayıldım bu duruma..kadın da sevndmi acaba...cnm kasım topiğinde bi arkadaş vardı dr yude 90 erkek dedı tabı mınure de ama bebış bugun kız cıktı ıyı habermı haha
saol kanka...ben sana kızın demiştim oglun oldu...bence senin oğlun olacak kankaaa
aynen öle cnm 3 ayda 1 mıış sanırım ya benım eltımlerde fransadan geliyo sende 1 kere ay gecmıyo o gunler ama bi gelıyolar hiç bişey anlamadan gunler bıtıyo 1 ay hep beraber oluyoruz onlar gidince kaç gun ağlıyorum kötu oluo bide bu sene gelemeıcekler cok uzgunum
haha bence siz kendınızı unutcanız hele ağlak bişey olursa eyvah eyvah hahhaha
send mınure gibi herkeze erkek diyon yav banada öle dedın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?