Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

regen merhabaaaaa nasıl gidiyor canım???

canlar ben kaçar kendınıze ii bakın allaha emanet olun....

kızlarrr yat borusu çalındı bizim ewdeeeeee yatıomm bennnn ağlayarak ayrılıyorum aranızdannnn özleyin beniii görüşürüzzzzzzz

iyi geceler canlaarrr....

hiimmmm benim de adet agrilarim var 5gündür ama adet yok ortada :26::26::26::26: ki ben de adet agrisi oldu mu iki güne kesin gelirdi... o yüzden süpheliyim yani bir de gögüsler var, agrisi cok acayip ve sürekli... bakalim hayirlisi...

haklisin canim yaaa 8 ay da öyle ümitsizlige kapilcak bi zaman degil.. bu ay bir de ilac aldim ya belki de yardimi olmustur belki de o yüzden gecikiyordur adetim bilemiyorum ki.. olcaksa trye gitmeden olsa yaa tatil de rahat ederdim

esimin sonuclari cok iyi canim masallah 58 milyon cikti sayimiz hareketlilik felan cok iyiymis... bende de bi sorun yok ama ortada bebis de yok henüz...

yaa sorma seyda ne beynimiz varmis hemencik orayi etkiliyo moralinin bozulmasini cok iyi anliyorum aynisi benim basimda.. gecikince ümitleniyo insa sonra kirmizi karti görünce gecen zamana mi üzülcen yoksa geciktikce uazayan döngüye mi insan bilemiyo.. ama ne diyelim hayirlisi olsun

ay cok az kalmış çok çok heyecanlı senın için dört gözle bekleyenın çok senın ben perşem be gunu öğrenıcem nasip olursa cnm tabı bıde gizlemessze kendını ufaklık

haklisin canim hem de ne heyecan, aylar gecti günöer gecmek bilmiyor.. ama orda zaman cabuk gecer onu biliyorum...
insallah gizlemez canim yaaa, is yerinde de var bi hamile, gecen ultrasonda gizlemis, isin kötüsü burda da ultrason tarihleri arasi uzun, bi ögrenemedim neyi olacak analarindan cok ben merak ediyorum

regen merhabaaaaa nasıl gidiyor canım???

iyiyim fistigim siz nasilsiniz bakalim??? erkegin nasil??? babasi simdi düsünüyordur evimizin yeni erkegi gelince benim papus dama diyordur

ben daha cok sasırdım..çnkü Nil benm asskkıımmm...

hayır..............hayır.....kız bu.. olacak benm..
adını da NİL koycam

cnm kasım topiğinde bi arkadaş vardı dr yude 90 erkek dedı tabı mınure de ama bebış bugun kız cıktı ıyı habermı haha

ayyycnmm yaa evet bu ay umudum yoktu ztn öle üzülmicektim kırmızı karta sevncektm ama bu kdr uznca çok morelim bozukk..ama olsun diyorum betrn betri vr

aynen öle cnm 3 ayda 1 mıış sanırım ya benım eltımlerde fransadan geliyo sende 1 kere ay gecmıyo o gunler ama bi gelıyolar hiç bişey anlamadan gunler bıtıyo 1 ay hep beraber oluyoruz onlar gidince kaç gun ağlıyorum kötu oluo bide bu sene gelemeıcekler cok uzgunum

iyiyiz çok şükür tatlım...öyle demiyo biz şöyle diyoz daha doğrusu ben ona oğlun olunca beni unutursun o diyo oğlun olunca beni unutursun haha çok karmaşık

ayyycnmm yaa evet bu ay umudum yoktu ztn öle üzülmicektim kırmızı karta sevncektm ama bu kdr uznca çok morelim bozukk..ama olsun diyorum betrn betri vr

dpgru canim beterin beteri var, resmen kirmzilarin yolunu gözler olduk di mi... bekleyince onlar da gelmiyolar

insallah seneye daha uzun süre gelirler canim yaa is okul derken cok zor oluyo insanlar icin gercekten.. e bir de maddi tarafi var her zaman para olmuyo iste, eskisi gibi degilb urda hic bir sey.. para kaynaklari hep kurumus, eskiden gelip de is kuranlar para kazaniyo simdikilerin hiiiiiccc bi artisi yok maalesef.. keske biz de geri dönsek

buranin dr isleri bi ayri zaten cok kötü ben begenmiyorum, zaten trye gelince dra gidip kontrol olcam gerekirse tekrardan test yaptircam...

bencede ben eltımı hamılryken benım dr uma göturdum hanı varya şaşırdı kızcağız doğduğundan berı alışmış benım dr um ona cok cok farklı ınsancıl pozitıf geldı

...
cnm kasım topiğinde bi arkadaş vardı dr yude 90 erkek dedı tabı mınure de ama bebış bugun kız cıktı ıyı habermı haha
valla bayıldım bu duruma..kadın da sevndmi acaba...
çocugun herseyi mavi degildir umarım hahahahhah
bence senin oğlun olacak kankaaa
saol kanka...ben sana kızın demiştim oglun oldu...
sen oglan dedn kesin kız cıkar

ayyyy keske bende eltimi görmeynce aglasam..tam tersi kadını görünce aglayasm gelıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…