şeydammm kopup kopup gisdiyon
neslimm bebebmmmmm ben berrine gidiyom iki göbek atımmmgelimmmm . gel sende takıl istersen gitmişken bidee kahveee içerizzzzz ben hazırlanıyorumm şekercimmm hadii :108::108::108: hem gitmişkennn bide güsel döverizzzzzzz hahhahahahhaha
iyiim canımm nasıl olunn kıslar saollsun çok iyiiler süper morel veriyolar
hımm işe başladınn ben unuttum sanırmm onu
bende napımm bildigin gibii canım yok bi degişiklikk aynıı
tabisi artık almıyoz meriyi matinelerimize..bugun doluyuz bazen kimse kalmıyo:))hayırlısıyla bebeişimiz olsun güzel günleri görelim diye nelerimi vermzdm ama dua sabır..havalr yagmurlu bı açıp bı kapanıyo..sen nerde oturuon
bugn böle yapcak bişe yokkk
ayyyy ne matine severim ben yaaaaaaa
yarın salı matine günüm ama gidemicem..gdersem duramam..
aaa ben öle sandım...hülya face de gruba yazmıs orda gördün sandım..membeta falan öle duymustu da..
ayy nerden duydun peki..bak meraklandım smdi?
bebegm bozma moralini bak 22 aydır aynıydım..demek herseyin bir zamanı var..
ayy neden gecikior artık bu kırmızılar?eskıden demi böleydi?
kanka ben geldim hahahhaha
napıyon cnm eşin beyın evinin direği 12 de mı gelcek ne gerek var şimdi
bugn böle yapcak bişe yokkk
hayırlı geceler hatunlar nabersiniz :80::80::80::80::80:
regen yaptım gitti cnmm benmmm...kuzucum su adimi bi regen yapiver sana zahmetiyiyim canim ne olsun iste calisiyorum ve gün sayiyorum birinde ucuyoruz memlekete kirmizilar gecikti yine bir de ona sinir oluyorum öyle geciyo iste... sen nasilsin??? kiz bu arada ne güzel paylasimlarin var feyste öyle minik nefes felan cok hosuma gittiiiii
iyiim canımm nasıl olunn kıslar saollsun çok iyiiler süper morel veriyolar
hımm işe başladınn ben unuttum sanırmm onu
bende napımm bildigin gibii canım yok bi degişiklikk aynıı
neslimm bebebmmmmm ben berrine gidiyom iki göbek atımmmgelimmmm . gel sende takıl istersen gitmişken bidee kahveee içerizzzzz ben hazırlanıyorumm şekercimmm hadii :108::108::108: hem gitmişkennn bide güsel döverizzzzzzz hahhahahahhaha
hadii kıslarr oyalanmıyım bakımm herifi yolluyom evdenn ona göreetmm cnm geliyommmmhadiii hazırım ben pasta mıda yaptım giderken götururuz:))
hadii kıslarr oyalanmıyım bakımm herifi yolluyom evdenn ona göree
hoş geldin sevgiicimm nasılsınn
ayyyy ne matine severim ben yaaaaaaa
yarın salı matine günüm ama gidemicem..gdersem duramam..
aaa ben öle sandım...hülya face de gruba yazmıs orda gördün sandım..membeta falan öle duymustu da..
ayy nerden duydun peki..bak meraklandım smdi?
bebegm bozma moralini bak 22 aydır aynıydım..demek herseyin bir zamanı var..
ayy neden gecikior artık bu kırmızılar?eskıden demi böleydi?
evet bugn 4 12 ...işte şimdiinapıyon cnm eşin beyın evinin direği 12 de mı gelcek ne gerek var şimdi
kopkop şeyda:118::118::118::118:
ii geceler cnm hşg nasılsın....
hayırlı geceler tatlım
hg sevgılimmmmmmmmm...ben iyiyim seni sormalı???hayırlı geceler hatunlar nabersiniz :80::80::80::80::80:
gel beni döv beniamannnnnnn bebem mümkünse otur oturudgun yere..hamişlinin kıymetini bil yoksam seni dövmeye geliriz:))
kanka ben geldim hahahhaha
tmm canımmm ok ozamn gelin dio oda herifide yollamışşş hahahhahaha olaylar olaylarrrrrtmm cnm geliyommmmhadiii hazırım ben pasta mıda yaptım giderken götururuz:))
iidir anacım berrine gidiyok sende gellhayırlı geceler hatunlar nabersiniz :80::80::80::80::80:
hadii kıslarr oyalanmıyım bakımm herifi yolluyom evdenn ona göree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?