Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tmm cnm geliyommmm hadiii hazırım ben pasta mıda yaptım giderken götururuz:))

iyiim canımm nasıl olunn kıslar saollsun çok iyiiler süper morel veriyolar

hımm işe başladınn ben unuttum sanırmm onu
bende napımm bildigin gibii canım yok bi degişiklikk aynıı

olur canim insan unutuyo hem burdaki tatil zamanlari farkliya ondandir.. bende ayniyim tatlim o degisiklik nedense bizde olmuyo hic

ben ankara mamaktayim canim.. yaaa söyle acilsin havalar ooofffff bikmisim burda yagmurlu havadan zaten

amannnnnnn bebem mümkünse otur oturudgun yere..hamişlinin kıymetini bil yoksam seni dövmeye geliriz:))

regen yaptım gitti cnmm benmmm...
ayy benmkide geçikti ama kilo aldım dye byk ihtmall...
5 nisan da olmm gerkyordu
ayy ankaraya gidon dmem
bu arad facedeki söz için sağol cicimmm
iyiim canımm nasıl olunn kıslar saollsun çok iyiiler süper morel veriyolar

hımm işe başladınn ben unuttum sanırmm onu
bende napımm bildigin gibii canım yok bi degişiklikk aynıı

ohh meleğimm benmm aman senn mutlu yiterrr

hadii kıslarr oyalanmıyım bakımm herifi yolluyom evdenn ona göree
hayırlı geceler hatunlar nabersiniz :80::80::80::80::80:

hoş geldin sevgiicimm nasılsınn

nihahahahahaaaa söylemiyom merak et bakem evet yazmis ama ben yazdigi gün görmedim zaten.. oraya da ugramiyorum cünkü..

haklisin canim sükür bi saglik sorunu yok demek ki zamani var.. gerci ben hesapladim bekledigim zamani küs oldugumuz ayi ve iki ay hic adet olmadan gecirdigim zamani cikarirsam 8 aydir deniyo gibi oluyorum, hani biliyosun asi felan olunca korunmustuk ya biz.. e kocisle küs oldugumuzda oldu tam da yimirta günü öyle gecti gitti zaman... benim bebek istediginden önce gününde hatta saatinde olurdu hep 31. günün sabahi gelirdi aksam bile degil... ama bebek isteyince sanirim beyin otomatikman geciktiyor... ama bu ay hic istemedim hatta takmadim malum tatile gitcez ya, olmasa daha iyi diye düsündüm.. kissss sen belirtilerini anlatsana bana, bakarsin ben de hamis cikarim umut garibin ekmegi iste naparsin

tmm canımmm ok ozamn gelin dio oda herifide yollamışşş hahahhahaha olaylar olaylarrrrr
hayırlı geceler hatunlar nabersiniz :80::80::80::80::80:
iidir anacım berrine gidiyok sende gell nasılsın bakimm neler yapıonnn :):):):):):):)
hadii kıslarr oyalanmıyım bakımm herifi yolluyom evdenn ona göree

hoş geldin sevgiicimm nasılsınn

kıs biz gündüz geliriz ancaaa sen herifini ewdde tut o işe gidince gelirik bizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…