Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

evet cnm bekledim için gelmyor işte ne etcksin

benim genelde tutar kanka ama görecez 3 ay sonra bakalım....

iyiyiz çok şükür tatlım...öyle demiyo biz şöyle diyoz daha doğrusu ben ona oğlun olunca beni unutursun o diyo oğlun olunca beni unutursun haha çok karmaşık

hos muhabbetler bunlar canim allah herkese nasip etsin

bencede ben eltımı hamılryken benım dr uma göturdum hanı varya şaşırdı kızcağız doğduğundan berı alışmış benım dr um ona cok cok farklı ınsancıl pozitıf geldı

dogrudur canim burdakiler hem soguk hem salaklar... 31 yasindaki birine henüz gencsin acele etme diyorlar, 35 yasindaki birine de bu yastan sonra zor riskli diyorlar ne zaman dogursun millet o zaman??? neyse canim bunlarin yaptikalri anlat anlar bitmez.. kurban olsunlar memleketimin drlarina...

hamiş hatunlar hamile kaldığınız ay çalışmalara adetinizin kacıncı günü başlamıştınız? :44::44::44:

hamiş hatunlar hamile kaldığınız ay çalışmalara adetinizin kacıncı günü başlamıştınız? :44::44::44:

mrb canım çok haklısın bende çok çektim allah çektirmesin nasıl gidiyo hamilelik herşey yolundamı?

Ah be canım.. MaşaAllah sen atlattın, darısı başıma.. Daha atlatamadım ben.. Hala öğğğğk.. öğğğğk.. durumundayım.. Bu hafta doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Acayip meraktayım bende..
Hayrlı olsun, oğlun olacakmış.. Ayy güzel yaa.. Herkes kız istiyor acıyorum oğlanlara.. Yapmayın kızlar, kız erkek yrılmıyor inanın, anne olunca hepsi bir..

ben daha cok sasırdım..çnkü Nil benm asskkıımmm...

hayır..............hayır.....kız bu.. olacak benm..
adını da NİL koycam

Bak şimdi.. Meriiiiii.. DEme böyle.. O kadar çabalamalarını unutma askıııııımmm..
İnşaAllah gönlünden geçen olsun ama, hayırlısını dile asskı benim..

nilllllllllllllll tam dicektım inan olkı keske nide gelse die görunce öleşaşırdımı anlatmam ya

Ah be komşum, sen bi çığır, ben kopar gelirim..
Bendse bugün bir gürüp bakayım bizimkiler ne alemde dedim..
Oğluşun yazılı haftası.. Yani bu ne demek..
Benimde yazılı haftam demek..
Harıl harıl çalışıyoruz.. Bu hafta yoğunuz.. Şİmdi yattı oğluş.. Bende geldim..
Kııız.. Bende 2 gün sonra gideceğim dr.a.. Benimkini söylüyormuş, seninki hala belli olmuyormuş..
Ne komik olur ama.. Bak, dr. geçen gittiğinde birşey söyleyemediğine göre kız olma ihtimalin var sanırım..
ERkek olsa hemen görünüyor şeysi...

canım sevgim ben biter bitmez basladım valla..
temzlendm diger gün basladım...son sayfa görünmüorya senn sorun görünür insllah

Anaaa... Kız bu ne hız.. Bende istiyorum ya .. Benimki niye olmuyor...
aaa bilmemki.bana dilber yaptı.onu yakaladm aksamüstü.
verdm bilgileri yaptı..
sen istersnde ben yapmazmıyım
Bak şimdi.. Meriiiiii.. DEme böyle.. O kadar çabalamalarını unutma askıııııımmm..
İnşaAllah gönlünden geçen olsun ama, hayırlısını dile asskı benim..

yok askımm..dur..biz öle takılıoz kankalarla..
ya tabiki hayalim kız ama kızı erkegi olurmu..
bir yavrum olsunda saglıklı..hayırlı..
daha ne isterim Rabb imden..

kizlar ben kaciyorum sabah 6da kalkcam, sayfada da bi sorun var zaten :44::44::44:

hepinize iyi geceler tatli rüyalaaarrrr

arkadaşlar mrblar

adım seval facebooku olanlar lütfen desteklerinizi bekliyorum kadınlar klubü kadınlar klubü:))tşkler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…