dpgru canim beterin beteri var, resmen kirmzilarin yolunu gözler olduk di mi... bekleyince onlar da gelmiyolar
insallah seneye daha uzun süre gelirler canim yaa is okul derken cok zor oluyo insanlar icin gercekten.. e bir de maddi tarafi var her zaman para olmuyo iste, eskisi gibi degilb urda hic bir sey.. para kaynaklari hep kurumus, eskiden gelip de is kuranlar para kazaniyo simdikilerin hiiiiiccc bi artisi yok maalesef.. keske biz de geri dönsek
buranin dr isleri bi ayri zaten cok kötü ben begenmiyorum, zaten trye gelince dra gidip kontrol olcam gerekirse tekrardan test yaptircam...
...
valla bayıldım bu duruma..kadın da sevndmi acaba...
çocugun herseyi mavi degildir umarım hahahahhah
saol kanka...ben sana kızın demiştim oglun oldu...
sen oglan dedn kesin kız cıkar
ayyyy keske bende eltimi görmeynce aglasam..tam tersi kadını görünce aglayasm gelıor
ayy öyle deme kanak inşallah huzurlu mutlu uyumlu bi çocuk olur bütün kalbimle istiyorum...biliyosun bende sulu gözlü herşeye ağlıyorum onunla oturup ağlarım valla...
iyiyiz çok şükür tatlım...öyle demiyo biz şöyle diyoz daha doğrusu ben ona oğlun olunca beni unutursun o diyo oğlun olunca beni unutursun haha çok karmaşık
bencede ben eltımı hamılryken benım dr uma göturdum hanı varya şaşırdı kızcağız doğduğundan berı alışmış benım dr um ona cok cok farklı ınsancıl pozitıf geldı
mrb canım çok haklısın bende çok çektim allah çektirmesin nasıl gidiyo hamilelik herşey yolundamı?
ayy öyle deme kanak inşallah huzurlu mutlu uyumlu bi çocuk olur bütün kalbimle istiyorum...biliyosun bende sulu gözlü herşeye ağlıyorum onunla oturup ağlarım valla...
Nilllll assskkkııımm gelmiş
begendnmi imzamı asskkıımmmmm????
kanka kendiininki erkek ya..bizim nazlı kızlarımıızı çekemıor
tivibu gibi
ben daha cok sasırdım..çnkü Nil benm asskkıımmm...
hayır..............hayır.....kız bu.. olacak benm..
adını da NİL koycam
nilllllllllllllll tam dicektım inan olkı keske nide gelse die görunce öleşaşırdımı anlatmam ya
canım sevgim ben biter bitmez basladım valla..hamiş hatunlar hamile kaldığınız ay çalışmalara adetinizin kacıncı günü başlamıştınız? :44::44::44:
aaa bilmemki.bana dilber yaptı.onu yakaladm aksamüstü.Anaaa... Kız bu ne hız.. Bende istiyorum ya .. Benimki niye olmuyor...
Bak şimdi.. Meriiiiii.. DEme böyle.. O kadar çabalamalarını unutma askıııııımmm..
İnşaAllah gönlünden geçen olsun ama, hayırlısını dile asskı benim..
ii geceler seydam....ben çıkıyorum herkese ii gecelr
hahahhaha kanka valla bilemem artık ama ya erkek çıkarsa geneldetutar ama songülümün 2 gün kaldı görecez bakalım bende çok meraktayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?