Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ahh..kuzum uzulme nolursun.....bence de baska bı dr.a gorun...hatta mumkunse yarın gıt...
canım arkadasım benım ben ınanıyorum bebısın senınle merak etme sen ..kendını de uzme..
bence o dr bıse bılmıyo neden ıkı hafta sonra cagırdı kı normalde 1 hafta sonra cagırması gerekmıyo mu

evet baska bi dr.a görünmeye karar verdim.
insalah böcügüm düşündgün gbidir...
normalde 10gün snraya verıolar hep randevu ama sanırım işi garantye almk istedi..
aslnda hergün gitsem de bakar parayla degil mi ama nebilim korkuyorum artık..

insaallah canım benım..hem bak sımdı okudum lamıanın yazdıgını..ne guzel ornek vermıs kendınden...uzme kendını..dr.usg bozukta olabılır canım benım ...olumsuz ıhtımallerı getırme aklına guzel dusun guzel olsun ınsaallah
dedıgım gıbı gıdebılırsen yarın da gıt baska dr.a..

tamam canm eşim gelsin bir de onla konusayım..teşekkür ederim

sn nasılsın?neler yapıosun az anlatsana

tamam kusum konus sen kocişle bıze de haber ver aksam e mı

ben de ne yapayım canım dugun yaklasıyo ona hazırlanıyorum yavastan bıldıgın gıbı korunuyoruz bu ay dugunde rahat rahat zıplarım artıkonun dısında ıse gırmeye karar verdım gorumcemın yanında ıse gırebılırsem calısıcam:102::102::102::102::102::102:

aaaaaa ne güsel...işe girmk çok ii fikir..
görümcen ne iş yapıor???

bebegm ben cok acıktım...şimdi kaçayım.aksama görüşürüzinsallah mucks

aaaaaa ne güsel...işe girmk çok ii fikir..
görümcen ne iş yapıor???
bebegm ben cok acıktım...şimdi kaçayım.aksama görüşürüzinsallah mucks

gorumcem grafıker canım benım ozel bı sırkette calısıyo..sekreterlık felan yapabılırmısım yanında ole dedı..bı mudurlerı varmıs kadın lıse mezunuymus..senın cenen cok ıyı calısırsın sen dıyo
tamam beebısım afıyet olsun benım aşkitom aradı gelıyomus ben de cıkıyorum kıbb.gelısmeşerı yaz mutlaka

meryemm canım nasılsınn?öncelikle tebrik ederim hamiş olduğunu yeni öğrendim inşallah kucağına almak nasip olur.sanırım can sıkıcı bi durum olmuş sakın üzme kendini bence geç döllenmedir duyarsın inş. bebeğinin kalp atışını iyi düşün iyi olsun canımm

Amaannn. Boşverin yaa.. Merak etmeyin artık beni.. Kız döverim onları haa.. Ne eylül annesi, kasım annesi.. Getirtmesinler beni oraya.. Tamam oralara da yazsınlar ama, temelleri burada kalsın.. Bu ne ya.. Hamile kalana kadar burda dertleş, ağlaş.. Sonra git, gelme buraya.. Ben kızıyorum böyle işlere..
Dert ortağı olduysak, kendi derdimiz bitene kadar olmadık ya.. Ayyyh.. Zaten içim daralıyor nedense.. Alırım elime sopayı şööööyle sıradan...............

kıs nil pazartesıden beri hastaneye gıtcen dıye aklımda,bugunde 100 kere gırdım çıktım topiğe yazmıyonnnnn aaaa nıye naz yapıyonnn daaaaaaaa

ne kadar güzel söledinn bizim sizlere ihtiyacımıs var ama çogu hamişimis ugramas olduu
eskisi kadar sık diiil bu aradaa beginin cinsiyetini ögrenmişsin hayırlısı olsun allahım kucagına
almayı nasip etsin insallahh..

Meryeem.. E kızım biz hep bas bas bağırmadık mı..Doktora ne kadar erken gidersen, o kadar zırtlık çıkıyor diye..
Sakin olsaydında biraz geç gitseydin, emin ol daha iyi olacaktı bence..
Bak, yarende öyle yaptı bende..Bilerek dayandık, geç gittik doktora..
Bak şimdi, bende senin gibi hemen gitseydim ne olacaktı gel bir konuşalım.. Benimkide geç döllenmeydi ya.. Amaaaan bu kese yok derdine düşecektik önce.. Hadi keseyi gördük, yav bu 78 haftalık görünüyor adetine göre ama kalbi atmıyor diyeceklerdi.. Ben adetime göre 8 haftalıkken gittiğimde bile kalp atışını karından göremedik.. Doktor zorladı zorladı, alttan usg ile gördü.. Ama bebek 7 haftalık bile değilmiş.. Biraz rahat ol birtanem.. Sen bu işlerin içindesin bak, biz hep yazıyoruz, okuyorsun, genede stres yaptın.. İlk başlarda bu tür şeyler hep oluyor.. İçini rahat tut.. Tamam haftaya gene başka dokotra git.. Ama haftaya kadar kafayıda yeme..
Bende de ilk gittiğimde kese bomboş görünmüştü.. Hatta herkesin içinde bebek bile görünürken benim yoktu.. Doktor bana "sana gerçekten hamilesin diyebilmem için önce bu kesenin içinde bebek olması lazım, sonra kalp atışını duymamız lazım" dedi.. Benimde o an o kadar moralim bozulmuştu ki.. 2 hafta sonra çağırdı bir daha.. Önce sinirleim bozuldu.. Dedim ki, insan bu durumda 2 hafta bekletilirmi.. Ama sonra düşündüm biraz. Kadınında bir bildiği vardır herhalde, hani sakin olacaktım ben.. dedim kendi kendime.. Gerçekten bekledim 2 hafta.. Bebek oradaydı.. Sende sabret canımın içii.. Herşey olacağına varıyor. Önemli olan hayırlı olanın olması.. Senin için ne hayırlıysa o olsun...
Tamam mııı.. Sende dövdürtme kendiniii.. Kız seydaa.. Senden bana geçti bugün bu dövme işi.. İyiymiş kıı..

ahaha aslında haklısın valla ama sadece hamıleler degıl hamıle olmayanlardagemıyo eskısı gıbı herkez bı yerlere dagılmıs gun ıcerısınde gelıyorum ama cıdden kımse olmuyo topıkte ee sen neler yapıyosun bebsın cınsıyet bellı olmus allah kucagına almayıda nasıp etsın ısallah furkan nasıl tepkı verdı kız anlatsana azıcık

aa ben gelıyom yaa benı o kara lıstenın dısına al lutfen

hoş geldinn canımm seni biliomm zatii heryerdee varsınn senn
nasılsın hamişlik nasıll gidiyor

kıs nil pazartesıden beri hastaneye gıtcen dıye aklımda,bugunde 100 kere gırdım çıktım topiğe yazmıyonnnnn aaaa nıye naz yapıyonnn daaaaaaaa

Ayy kıyamam hamişimee... Kız seninde kesin belli olur.. Valla şak diye söyledi dokotr.. PİPİCAN geliyormuş bir tane dahaaa.. Sıpaaaam benim oo.. Önce hayal kırıklığına uğradım doktor kız demeyimce.. Hep belirtilerim kzıdı güya ya.. Şaşırdım kaldım öyyle.. Ama bugün alıştım sıpamaa..
Ayyy oğlum havalarda hala.. Nasıl sevinmek Allah'ım, nasıl sevinmek.. Erkek olmasını çok istiyordu hep dua ediyordu.. Rabb'im onun dualarını kabul etti sanırım..
Yok anacım, yok canı hep ekşi çekince kız olurmuş, yok karnın yaygın olunca kız olurmuş, yok hcg değerin düşük oluncaymış, yok bebek solda oluncaymış... Hepsi Yalaaaaaaanmış.. Hiç inanmayın bunlara.. Ben hayatta ağzıma ekşi koymam.. 2 aydır erik yemekten içim ekşidi.. Karnım deseniz yanlara doğru yayılmış durumda.. Oğlumda sipsivriydi.. Bebekte soldaydı.. Ama ne oldu.. Oğlanmış..
Kız nilüü.. Benim yanımda bir arkadaşta vardı.. O da 12 haftalıktı.. Onada erkek dedi doktor.. Hemen söylüyorlar anacım, yeterki bebek göstersin.. Seninde kesin söyleyecek bak gör.. Ama çok heyecanlı yaa.. Allah'ım cinsiyet işi bu işin en heyecanlı yeri sanırım.. Rabb'im herkes için en hayırlı olanı versin..
Ben erkekleri dizdim.. Bakalım ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…