kızlar saolun beni düşünüp aklınıza getirdiginize öle mutlu oldum ki
ben dün gittim dr.a ama gelip size haber veremedim çok kötüydüm.
kalp atısı die gittik ama duyamadık hiçbişe..
hatta sanırım bebekte yok henüz.
usg 10gn önce 5t2 ölçüodu beni.
dün 5t6 ölçtü.
yani bn 7haftalıgım derken 5 haftalık gösterıor beni..
doktor gelişimi geriden gelior dedi
belki geç döllnmedendir dioruz ama beni hiçbişe ikna etmıyor.
2hafta snra gel yeniden dedi ama dyanamıcam ozamana kadar.
haftaya salıya baska 1 doktora randevu aldım.o zaman iyi ya da kötü neyse çıkacak
ahh..kuzum uzulme nolursun.....bence de baska bı dr.a gorun...hatta mumkunse yarın gıt...
canım arkadasım benım ben ınanıyorum bebısın senınle merak etme sen ..kendını de uzme..
bence o dr bıse bılmıyo neden ıkı hafta sonra cagırdı kı normalde 1 hafta sonra cagırması gerekmıyo mu
evet baska bi dr.a görünmeye karar verdim.
insalah böcügüm düşündgün gbidir...
normalde 10gün snraya verıolar hep randevu ama sanırım işi garantye almk istedi..
aslnda hergün gitsem de bakar parayla degil mi ama nebilim korkuyorum artık..
insaallah canım benım..hem bak sımdı okudum lamıanın yazdıgını..ne guzel ornek vermıs kendınden...uzme kendını..dr.usg bozukta olabılır canım benım ...olumsuz ıhtımallerı getırme aklına guzel dusun guzel olsun ınsaallah
dedıgım gıbı gıdebılırsen yarın da gıt baska dr.a..
insaallah canım benım..hem bak sımdı okudum lamıanın yazdıgını..ne guzel ornek vermıs kendınden...uzme kendını..dr.usg bozukta olabılır canım benım ...olumsuz ıhtımallerı getırme aklına guzel dusun guzel olsun ınsaallah
tamam canm eşim gelsin bir de onla konusayım..teşekkür ederim
sn nasılsın?neler yapıosun az anlatsana
tamam kusum konus sen kocişle bıze de haber ver aksam e mı
ben de ne yapayım canım dugun yaklasıyo ona hazırlanıyorum yavastanbıldıgın gıbı korunuyoruz bu ay dugunde rahat rahat zıplarım artık onun dısında ıse gırmeye karar verdım gorumcemın yanında ıse gırebılırsem calısıcam :102::102::102::102::102::102:
aaaaaa ne güsel...işe girmk çok ii fikir..
görümcen ne iş yapıor???
bebegm ben cok acıktım...şimdi kaçayım.aksama görüşürüzinsallah mucks
aaaaaaa aaaa keşkem sölesiydn kuzum ne oldunu cnm benmm ...valla merk ettm heee...
ben kaç gndür giryom kimse olmuyor çıkıyorum..demk o ara sen geldn ...
dün gece bir sürü kabus gördüm ama sana cvp yazdum bi sen normaldin hee..demek bunu duyckmışımm cnmm yaaa...
eskiden kalablık oluyordu..e tabi hamile sayımız arttı böle az kişi kaldık buralarda...
paylaşımlrda azldı..
öneceden herkesete bir teleş vrdı ama şimdi burda o kdar az kişiyiz ki zor tbaii..ee hamilelerin dinlenmyey ihtiyacı olo sanırım o yüzden gelmyorlar ya da kendi gbi aynı hissedklri aynı anda olnlarla ne bilim eyll annnesi ekim anneleri gbi topikteler...alllh razı olsun sanada bizi böle arada bi hbr veryorsun cnmm benmmm
Amaannn. Boşverin yaa.. Merak etmeyin artık beni.. Kız döverim onları haa.. Ne eylül annesi, kasım annesi.. Getirtmesinler beni oraya.. Tamam oralara da yazsınlar ama, temelleri burada kalsın.. Bu ne ya.. Hamile kalana kadar burda dertleş, ağlaş.. Sonra git, gelme buraya.. Ben kızıyorum böyle işlere..
Dert ortağı olduysak, kendi derdimiz bitene kadar olmadık ya.. Ayyyh.. Zaten içim daralıyor nedense.. Alırım elime sopayı şööööyle sıradan...............
kızlar saolun beni düşünüp aklınıza getirdiginize öle mutlu oldum ki
ben dün gittim dr.a ama gelip size haber veremedim çok kötüydüm.
kalp atısı die gittik ama duyamadık hiçbişe..
hatta sanırım bebekte yok henüz.
usg 10gn önce 5t2 ölçüodu beni.
dün 5t6 ölçtü.
yani bn 7haftalıgım derken 5 haftalık gösterıor beni..
doktor gelişimi geriden gelior dedi
belki geç döllnmedendir dioruz ama beni hiçbişe ikna etmıyor.
2hafta snra gel yeniden dedi ama dyanamıcam ozamana kadar.
haftaya salıya baska 1 doktora randevu aldım.o zaman iyi ya da kötü neyse çıkacak
kıss nill öldürcen sen beni yaz heleeeeeeeeee
ahaha aslında haklısın valla ama sadece hamıleler degıl hamıle olmayanlardagemıyo eskısı gıbı herkez bı yerlere dagılmıs gun ıcerısınde gelıyorum ama cıdden kımse olmuyo topıkte ee sen neler yapıyosun bebsın cınsıyet bellı olmus allah kucagına almayıda nasıp etsın ısallah furkan nasıl tepkı verdı kız anlatsana azıcıkAmaannn. Boşverin yaa.. Merak etmeyin artık beni.. Kız döverim onları haa.. Ne eylül annesi, kasım annesi.. Getirtmesinler beni oraya.. Tamam oralara da yazsınlar ama, temelleri burada kalsın.. Bu ne ya.. Hamile kalana kadar burda dertleş, ağlaş.. Sonra git, gelme buraya.. Ben kızıyorum böyle işlere..
Dert ortağı olduysak, kendi derdimiz bitene kadar olmadık ya.. Ayyyh.. Zaten içim daralıyor nedense.. Alırım elime sopayı şööööyle sıradan...............
ne kadar güzel söledinn bizim sizlere ihtiyacımıs var ama çogu hamişimis ugramas olduu
eskisi kadar sık diiil bu aradaa beginin cinsiyetini ögrenmişsin hayırlısı olsun allahım kucagına
almayı nasip etsin insallahh..
Hehehehh.. Yaşasın kötülük.. Yazmıycam..
ahaha aslında haklısın valla ama sadece hamıleler degıl hamıle olmayanlardagemıyo eskısı gıbı herkez bı yerlere dagılmıs gun ıcerısınde gelıyorum ama cıdden kımse olmuyo topıkte ee sen neler yapıyosun bebsın cınsıyet bellı olmus allah kucagına almayıda nasıp etsın ısallah furkan nasıl tepkı verdı kız anlatsana azıcık
aa ben gelıyom yaa benı o kara lıstenın dısına al lutfen
kıs nil pazartesıden beri hastaneye gıtcen dıye aklımda,bugunde 100 kere gırdım çıktım topiğe yazmıyonnnnn aaaa nıye naz yapıyonnn daaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?