hoş geldinn canımm seni biliomm zatii heryerdee varsınn senn
nasılsın hamişlik nasıll gidiyor
ahaha ee napayım butun gun evde olunca netın basından ayrılmıyom ne yapayım zaman gecmek bılmıyo bı turlu
ıyıyım canım allaha sukur yok bı problem en azından bıldıgım kadarıyla
sen neler yapıyon nasılsın azıcıkta sen anlat
Ayy kıyamam hamişimee... Kız seninde kesin belli olur.. Valla şak diye söyledi dokotr.. PİPİCAN geliyormuş bir tane dahaaa..Sıpaaaam benim oo.. Önce hayal kırıklığına uğradım doktor kız demeyimce.. Hep belirtilerim kzıdı güya ya.. Şaşırdım kaldım öyyle.. Ama bugün alıştım sıpamaa..
Ayyy oğlum havalarda hala.. Nasıl sevinmek Allah'ım, nasıl sevinmek.. Erkek olmasını çok istiyordu hep dua ediyordu.. Rabb'im onun dualarını kabul etti sanırım..
Yok anacım, yok canı hep ekşi çekince kız olurmuş, yok karnın yaygın olunca kız olurmuş , yok hcg değerin düşük oluncaymış , yok bebek solda oluncaymış ... Hepsi Yalaaaaaaanmış.. Hiç inanmayın bunlara.. Ben hayatta ağzıma ekşi koymam.. 2 aydır erik yemekten içim ekşidi.. Karnım deseniz yanlara doğru yayılmış durumda.. Oğlumda sipsivriydi.. Bebekte soldaydı.. Ama ne oldu.. Oğlanmış..
Kız nilüü.. Benim yanımda bir arkadaşta vardı.. O da 12 haftalıktı.. Onada erkek dedi doktor.. Hemen söylüyorlar anacım, yeterki bebek göstersin.. Seninde kesin söyleyecek bak gör.. Ama çok heyecanlı yaa.. Allah'ım cinsiyet işi bu işin en heyecanlı yeri sanırım.. Rabb'im herkes için en hayırlı olanı versin..
Ben erkekleri dizdim.. Bakalım ne olacak..
hoş geldinn canımm seni biliomm zatii heryerdee varsınn senn
nasılsın hamişlik nasıll gidiyor
ahaha aslında haklısın valla ama sadece hamıleler degıl hamıle olmayanlardagemıyo eskısı gıbı herkez bı yerlere dagılmıs gun ıcerısınde gelıyorum ama cıdden kımse olmuyo topıkte ee sen neler yapıyosun bebsın cınsıyet bellı olmus allah kucagına almayıda nasıp etsın ısallah furkan nasıl tepkı verdı kız anlatsana azıcık
Kız nerde heryerde elif var? Elif , kaç hafta oldu nerdeyse karşılaşmadım ben senle.. Hatta bugün kızlara elifin akıbetini sorayım diyordum.. O kadar yanii..
Evet Elifim, bu arada korktuğum şey olacak gibi.. Oğlumda da 3. ayda doktora gittiğimde doktor İRİ BEBEK demişti.. Şimdi de doktor baktım ağzında bir İRİLİK dolaştırıyor.. Hah dedim.. Geliyor bir 5 kilo bebek daha.. MaşaAllah çok güzel beslenmiş dedi.. Ben daha yemek yemeye başayamadım düşün.. Hala hergün kuru şeylerle geçiştiriyorum.. Ama benim bebeklerim böyle oluyor galiba.. 2-3 aylık bebek gibi doğuyorlar.. Şimdilik abisiyle aynı yolda ilerliyor.. Bakalım gelecek günler ne gösterecek?
Oğlumda beni o 5 kilo bebekle normal doğurttular.. Şimdi en baştan konuştum doktorla.. Eğer sezeryanla doğum yaptıracaksanız devam edeyim size, yoksa beni oyalamayın dedim.. En başından anlaştım yani.. Ayyyh. Şimdide şu sezeryan zımbırtıları çıkmaz mı.Duydukça deli oluyorum ya.. Beni buldu... Allah'ım inşaAllah aksilik olmaz yaa...
Kız bende seni merak ediyorum ne zamandır.. Sen anlatsana azıcık.. Nasıl gidiyor hamişlik..
aaa hadi erkek heee...benımde hep içimden erkek geçiyor ya kız olur kesinhep tersi oluyor..bu sene erkek senesi heralde herkesin erkek maşşallahh......peki nsılll artık belli oluyormu tamamen ultrasondaa,,,ayy çok heyecanlııı yaa bende gidipp bır an önce görmekkk istiyoruummmmmmmmmmmmmmmm...
kız bugun çatlattın sen beniii,,ayy ne merak ettimm kii sormaaa,,artıkın dahada yazmasaydım yatacaktım şimdikk mideme agrılar girdiiii...ay hadi tekrardan hayırlı olsunn tatlımm yaaaa darısı başımaaaaaa
kıs nil pazartesıden beri hastaneye gıtcen dıye aklımda,bugunde 100 kere gırdım çıktım topiğe yazmıyonnnnn aaaa nıye naz yapıyonnn daaaaaaaa
haha h kuzum sen bılememışı iş ben hemen bı aratırma yaptım öğrendım oğluşu olcanı ayyy anam senınde sayoıyom sayıyom yok daha 8 gun var cıkıyo nılu gecmez zamannnnn
nasıl besliyon sen şu bebişleri bakimm tombik oluyolar..erva 2.400 olmuştu.küçük doğacak dıye üzülüyodum hepp..gerçi hemen kendilerine geliyolar,güzel buyuyolar ama...
Kız nerde heryerde elif var? Elif , kaç hafta oldu nerdeyse karşılaşmadım ben senle.. Hatta bugün kızlara elifin akıbetini sorayım diyordum.. O kadar yanii..
Evet Elifim, bu arada korktuğum şey olacak gibi.. Oğlumda da 3. ayda doktora gittiğimde doktor İRİ BEBEK demişti.. Şimdi de doktor baktım ağzında bir İRİLİK dolaştırıyor.. Hah dedim.. Geliyor bir 5 kilo bebek daha.. MaşaAllah çok güzel beslenmiş dedi.. Ben daha yemek yemeye başayamadım düşün.. Hala hergün kuru şeylerle geçiştiriyorum.. Ama benim bebeklerim böyle oluyor galiba.. 2-3 aylık bebek gibi doğuyorlar.. Şimdilik abisiyle aynı yolda ilerliyor.. Bakalım gelecek günler ne gösterecek?
Oğlumda beni o 5 kilo bebekle normal doğurttular.. Şimdi en baştan konuştum doktorla.. Eğer sezeryanla doğum yaptıracaksanız devam edeyim size, yoksa beni oyalamayın dedim.. En başından anlaştım yani.. Ayyyh. Şimdide şu sezeryan zımbırtıları çıkmaz mı.Duydukça deli oluyorum ya.. Beni buldu... Allah'ım inşaAllah aksilik olmaz yaa...
Kız bende seni merak ediyorum ne zamandır.. Sen anlatsana azıcık.. Nasıl gidiyor hamişlik..
Kizlar 3 4 gundur suren kasik agrim artti.acile geldik kan ve idrar verdim sonucunu bekliyoz..
Evet darısı başınaaa.. Git gör valla çok heyecanlı.. Kız, pipiyi gösterdi daha ne olsun..
Evet bu sene gerçekten erkek senesi hee.. Herkesin erkek oluyor.. Çok istisna kız olan.. Ay anlatamam ama bebişin pozisyonunu.. Ne güldüm.. Bebeği secde eder gibi düşün, eller ve bacaklar yerde.. Ama kollarıda, bacakları da dimdik yani köprü yapar gibi.. Poposunu havaya kaldırmış.. Ayaklarıyla poposunu havaya ittiriyor, hooop havaya kalkıyor, bekliyor inene kadar, ayakları yere değince bir daha ittiriyor kendini.. Doktor bile güldü, kıpır kıpır bu dedi.. Ayy canı sıkılıyor herhalde oynuyordu..Ne yapsın öyle vakit geçiriyor işte.. Ama çok komikti..
E pozisyon öyle olunca da, arka taraftan bakınca bütün vâriyeti, pipi mipi rahat göründü tabii..
Ayy bak benim kadarda ayrıntılı anlatanı bulamazsınız hee.. Aynı ayrıntıları bende bekliyorum ona göre.. Tam hangi gün gideceksin sen nilüü.. Haftaya olduğunu biliyorum sadece.. Peki isteğin ne senin.. Yani kız mı, erkek mi? Herkesin içinden geçen birşey var..
Geçmiş olsun canım yaa.. İdrar yolu iltihabı mı varki... Bebek için batına çok varmış daha..
anam ben yazana kadar cıkmıssın bıle dustun galıbasen napıon aynısı bendee canım pc nin basın da anneme git gel öle vakit öldürüom işdee napımm
ahaha yaa hem msn hem face hemde kk acık olunca heryerde oluyorum dolayısıylaKız nerde heryerde elif var? Elif , kaç hafta oldu nerdeyse karşılaşmadım ben senle.. Hatta bugün kızlara elifin akıbetini sorayım diyordum.. O kadar yanii..
aa canım mutlaka snuclar yaz nedenmıs aklım sende kalmasınKizlar 3 4 gundur suren kasik agrim artti.acile geldik kan ve idrar verdim sonucunu bekliyoz..
Kizlar 3 4 gundur suren kasik agrim artti.acile geldik kan ve idrar verdim sonucunu bekliyoz..
aaa cnm yaz mutlaka bıze merak etım ne zaman cıkcak sonuçlar
İyi geceler hanımlar
Nasılsınız?Umarım keyifler yerindedir....
Evet darısı başınaaa.. Git gör valla çok heyecanlı.. Kız, pipiyi gösterdi daha ne olsun..
Evet bu sene gerçekten erkek senesi hee.. Herkesin erkek oluyor.. Çok istisna kız olan.. Ay anlatamam ama bebişin pozisyonunu.. Ne güldüm.. Bebeği secde eder gibi düşün, eller ve bacaklar yerde.. Ama kollarıda, bacakları da dimdik yani köprü yapar gibi.. Poposunu havaya kaldırmış.. Ayaklarıyla poposunu havaya ittiriyor, hooop havaya kalkıyor, bekliyor inene kadar, ayakları yere değince bir daha ittiriyor kendini.. Doktor bile güldü, kıpır kıpır bu dedi.. Ayy canı sıkılıyor herhalde oynuyordu..Ne yapsın öyle vakit geçiriyor işte.. Ama çok komikti..
E pozisyon öyle olunca da, arka taraftan bakınca bütün vâriyeti, pipi mipi rahat göründü tabii..
Ayy bak benim kadarda ayrıntılı anlatanı bulamazsınız hee.. Aynı ayrıntıları bende bekliyorum ona göre.. Tam hangi gün gideceksin sen nilüü.. Haftaya olduğunu biliyorum sadece.. Peki isteğin ne senin.. Yani kız mı, erkek mi? Herkesin içinden geçen birşey var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?