Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoş geldinn canımm seni biliomm zatii heryerdee varsınn senn
nasılsın hamişlik nasıll gidiyor

ahaha ee napayım butun gun evde olunca netın basından ayrılmıyom ne yapayım zaman gecmek bılmıyo bı turlu
ıyıyım canım allaha sukur yok bı problem en azından bıldıgım kadarıyla
sen neler yapıyon nasılsın azıcıkta sen anlat

sen napıon aynısı bendee canım pc nin basın da anneme git gel öle vakit öldürüom işdee napımm

aaa hadi erkek heee...benımde hep içimden erkek geçiyor ya kız olur kesin hep tersi oluyor..bu sene erkek senesi heralde herkesin erkek maşşallahh......peki nasılll artık belli oluyormu tamamen ultrasondaa,,,ayy çok heyecanlııı yaa bende gidipp bır an önce görmekkk istiyoruummmmmmmmmmmmmmmm...

kız bugun çatlattın sen beniii,,ayy ne merak ettimm kii sormaaa,,artıkın dahada yazmasaydım yatacaktım şimdikk mideme agrılar girdiiii...ay hadi tekrardan hayırlı olsunn tatlımm yaaaa darısı başımaaaaaa

hoş geldinn canımm seni biliomm zatii heryerdee varsınn senn
nasılsın hamişlik nasıll gidiyor

Kız nerde heryerde elif var? Elif , kaç hafta oldu nerdeyse karşılaşmadım ben senle.. Hatta bugün kızlara elifin akıbetini sorayım diyordum.. O kadar yanii..

Evet Elifim, bu arada korktuğum şey olacak gibi.. Oğlumda da 3. ayda doktora gittiğimde doktor İRİ BEBEK demişti.. Şimdi de doktor baktım ağzında bir İRİLİK dolaştırıyor.. Hah dedim.. Geliyor bir 5 kilo bebek daha.. MaşaAllah çok güzel beslenmiş dedi.. Ben daha yemek yemeye başayamadım düşün.. Hala hergün kuru şeylerle geçiştiriyorum.. Ama benim bebeklerim böyle oluyor galiba.. 2-3 aylık bebek gibi doğuyorlar.. Şimdilik abisiyle aynı yolda ilerliyor.. Bakalım gelecek günler ne gösterecek?
Oğlumda beni o 5 kilo bebekle normal doğurttular.. Şimdi en baştan konuştum doktorla.. Eğer sezeryanla doğum yaptıracaksanız devam edeyim size, yoksa beni oyalamayın dedim.. En başından anlaştım yani.. Ayyyh. Şimdide şu sezeryan zımbırtıları çıkmaz mı. Duydukça deli oluyorum ya.. Beni buldu... Allah'ım inşaAllah aksilik olmaz yaa...
Kız bende seni merak ediyorum ne zamandır.. Sen anlatsana azıcık.. Nasıl gidiyor hamişlik..

Son düzenleme:

nasıl besliyon sen şu bebişleri bakimm tombik oluyolar..erva 2.400 olmuştu.küçük doğacak dıye üzülüyodum hepp..gerçi hemen kendilerine geliyolar,güzel buyuyolar ama...

Evet darısı başınaaa.. Git gör valla çok heyecanlı.. Kız, pipiyi gösterdi daha ne olsun..
Evet bu sene gerçekten erkek senesi hee.. Herkesin erkek oluyor.. Çok istisna kız olan.. Ay anlatamam ama bebişin pozisyonunu.. Ne güldüm.. Bebeği secde eder gibi düşün, eller ve bacaklar yerde.. Ama kollarıda, bacakları da dimdik yani köprü yapar gibi.. Poposunu havaya kaldırmış.. Ayaklarıyla poposunu havaya ittiriyor, hooop havaya kalkıyor, bekliyor inene kadar, ayakları yere değince bir daha ittiriyor kendini.. Doktor bile güldü, kıpır kıpır bu dedi.. Ayy canı sıkılıyor herhalde oynuyordu..Ne yapsın öyle vakit geçiriyor işte.. Ama çok komikti..
E pozisyon öyle olunca da, arka taraftan bakınca bütün vâriyeti, pipi mipi rahat göründü tabii..
Ayy bak benim kadarda ayrıntılı anlatanı bulamazsınız hee.. Aynı ayrıntıları bende bekliyorum ona göre.. Tam hangi gün gideceksin sen nilüü.. Haftaya olduğunu biliyorum sadece.. Peki isteğin ne senin.. Yani kız mı, erkek mi? Herkesin içinden geçen birşey var..

kıs nil pazartesıden beri hastaneye gıtcen dıye aklımda,bugunde 100 kere gırdım çıktım topiğe yazmıyonnnnn aaaa nıye naz yapıyonnn daaaaaaaa

haha h kuzum sen bılememışı iş ben hemen bı aratırma yaptım öğrendım oğluşu olcanı ayyy anam senınde sayoıyom sayıyom yok daha 8 gun var cıkıyo nılu gecmez zamannnnn

haha h kuzum sen bılememışı iş ben hemen bı aratırma yaptım öğrendım oğluşu olcanı ayyy anam senınde sayoıyom sayıyom yok daha 8 gun var cıkıyo nılu gecmez zamannnnn

bak bak başka yerlere yazmışşşş buraya yazmamışmııı
ay sorma çok varr ya normalde bende bugun öğrencektim bizim randevu karışmış 7sine alındı sonra

nasıl besliyon sen şu bebişleri bakimm tombik oluyolar..erva 2.400 olmuştu.küçük doğacak dıye üzülüyodum hepp..gerçi hemen kendilerine geliyolar,güzel buyuyolar ama...

Kız ne beslemesi.. Ben kendim beslenemiyorum ki.. Onlar öyle oluyorlar işte.. Aldığım bütün kilolar bebekte oluyor.. Doğumun ertesi haftalarında hamile kaldığım kiloda olurum.. Sanırım bunda da öyle olur..
Boşver yaa, ne yapacaksın tombiş bebeği.. Hep nazara geliyorlar, kocaman kocaman yanaklar falan.. Ne gerek varki, sonradan topluyorlar kendilerini.. Ama seninkide pek bi azmış, prematüre olmuş yani.. O da iyi değil ya.. 3 civarı mükemmel bence.. Ama nasıl ayarlanır bilmem..

haha cnm nasılsın bakım yakalayamadım senı akşam ben hattyırlı olsun oğluşun olsun kuzum 3 te hatta 4 te yakalarsın hahahhaa ay ben yırrtım ilk sezeryan olduğundan 2.de sezeryen ama senoın ırııkten zorunluya gırer benım bebışt önde gıdıyı göbeğini gösterdı dr kocaman hhaha ister 10 kg olsun cıkacağı yer bellı

haha bızımkıde pek edepsız çıktı sıpam acmış 2 bacağı biz tabı kordon olmasın falan dıyoz kımyamızda yok erkek bebk cunku dr umda dıokı cocuk daha napsın dıo yığıdın malı meydandadır der hesabı herşey ortadsa dio erkekler edepsız oluyo heralde 6 kere gösterdı bıde ultroson foto tabı ben onu yuzu sandım meğer pıpıcanmı hahha sevdım ben bu kelımeyı hee haa

sen napıon aynısı bendee canım pc nin basın da anneme git gel öle vakit öldürüom işdee napımm
anam ben yazana kadar cıkmıssın bıle dustun galıba
ahaha yaa hem msn hem face hemde kk acık olunca heryerde oluyorum dolayısıyla
ayy canım olmazsa senınkını zorunlu sezeryan gosterır yaa banada gıttıgımde ırı bı bebk olacak sanırım dedı normalden ırıymıs bakalım ne olacak gercı bu zayıflıkla o kadar bebegı nasıl tasırım nasıl gorunurum oda ayrı bı konu yanı ama benımsezeryanmı olur normal mı olur bı sey demedı ben goz amelıyatı oldumya normalde dırek sezeryan yapıyorlarmıs daarlar ıncelıyo zorlanmada yırtılır dıye ama ben dıger doktora sormustum oda oncegoz doktoruna gonderıyoz eger dogum yapabılır onayı verırse normal vermezse sezaryan demıstı bununlada o konuyu hıc konusmadım daha gercı gıttıgımde sormustu amelıyatları soyleyınce bı yuzume bakmıstı ama o an sormak aklıma gelmedı hıc
benım sımdılık hersey younda gorunuyo bakalım bı dahakı kontrele cok var daha amann zamanda gecmek bılmıyokı

Kizlar 3 4 gundur suren kasik agrim artti.acile geldik kan ve idrar verdim sonucunu bekliyoz..
aa canım mutlaka snuclar yaz nedenmıs aklım sende kalmasın

ay ne güzell yerim onun poposunu benn yaa banane banane bende seni merakta bırakcam bak gör 7 sinde gidicem bennn çokk varr..offf....aslında benımde 30 undaydı bi karışıklık olmuş 7 sine alındı benım şansım işte hep böyledir zaten... aslında erkek istiyorum açıkçası ...kızda olsa üzülmem ama,,maksat değişiklik olsun:)) ama babası daha çok erkek istiyo ,,yıne kızımız olursada üzülmeyiz tabiiii sağlıkla gelsin yeterkiiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…