Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bak bak başka yerlere yazmışşşş buraya yazmamışmııı
ay sorma çok varr ya normalde bende bugun öğrencektim bizim randevu karışmış 7sine alındı sonra

Geldim bu topiğe.. Baktıkm kiiimsecikler yok.. Bekledim bekledim.. Kızdım sonra.. Benim takip ettiğim, okuduğum başka topiklerde var.. Orada ad dün cinsiyet öğrenen herkesin kız olmuş falan. Bende girdim, benim erkek olacakmış dedim.. Budur yani.. Zaten orasıda öyle bir topikki, kimse hayırlı olsun diye bile yazmadı.. Yarende yakalamış beni orda.. Kız senden korkulur hee.. Valla kırk yıl düşünsem arattırmak aklıma gelmezdi..

Yazicam sonucu ogrenince canim.apandisit fln degildir ins

Tabi sen rahatsın ya, rahat rahat konuşuyorsun.. İsterse 10 kg olsun diye.. Ya aksilik oldu, illa normal yapacaksın dediler.. Ne olacak halim, ona yanıyorum.. İlkinde dikiş atılmadık yerim kalmamıştı.. Bunda dikişte tutmaz artık..

Canim bilmiyorum valla idrar yolu olsa idrarimda yanma fln olmazmi.yok bende...yumurtlama sancisi bu kadar siddetli olabiliyomu acaba???

kuzum ben idrar yolu intıhabndan 1 gece hastanede yattım öle kötyu b kasık ağrısı kı anlatılamaz oda olabılır ama cok kötuydukı ben bayılana kadar dr a gıtmeyen tıp hastane yolu bıtmedı usuttunmu kı kenını benım hem ıntıhap hem bol mıktarda gaz cıkmıştı

haha cok fenayım dımı cnm benım hemen yakalacdım senı baktı yeşıl yanıyo yoksun topikte hemen buldum ama bak demedım sen kendın söle ıstedımmneydı kuşum faruk muydu aras ın kankasının ısmı

ayyyy dağlara taşlara nasıl çıksar kocaman cocuk ayyy ben cok korkarım ya yarende normel tarıhte olsaydı 4000 4500 gr araası olcaktı işte ondan sebep ben bişey korkusuna 15 gun önce aldırdım olduda yanlışlıkla doğurursam dıye
ilk ayda 30 gunde 2000 gr alınca acık kapandı zaten hahha

Ay anacım, kız olunca üzülmek nasıl oluyo ki?
Aklımın almadığı konulardan biri...

Amaan seninkide ne kadar uzadı yaa.. Kız ben bu cumartesi Adapazarına gidiyorum inşaAllah.. Annemde netini kapattırdı.. Nasıl dayanacam yaa. Merakta ederim ben sizi.. 3G li telefon mu alsam naapsam.. Y ada yarenden alırım haberlerinizi.. Çatlarım ben..

cnm benım ya ıcıme benım erkek doğuyo inşalla babsında gönlune göre olur cnm taıkıde ıstenır ama dediğin gibi uzuntu olmaz ama sağlıklı olsun oğluşun olsun

kuzum gelirsın bıze sırayla yazarız hahhaha yada ben telden sen pc den ayyy az kalmış ee okul ne olucak kı

kız yok ne prematürü sen alışmışın 5 kıloluk bebişlere küçük geldi:))) iyiidi yanı ööle çok zayıf deildiii..ama hamişken cok üzülmüştüm şimdi olsa üzülmem düşünmeme kılo meselesinii..rabbim saglıkla versinn kız erkek ayrımı yapmayızz....tel nonu versene msj çekerim ben sana..:)

Yok anaaam, ben bundan sonra korktum senden hee.. Ben saftiriğimdir, hiç akıl edemem böyle şeyleri..

Kuzu, benim oğlum Furkan ya.. O istiyor ki, kendine uygun olsun Faruk diyor işte.. Hatta Muhammed Faruk olacakmış ismi.. Şimdilik birşey demiyorum.. Çıkarsın keyfini.. Ama bir kamuoyu araştırması yapayım bakayım kimler ne düşünecek..

Bu arada, kız Aras'ınla senin göbişini gördüm.. Anaaamm bende benimkine büyük dediydim.. Gerçi sen bende 3 hafta ilerdesin ama bayağı çıkmış göbişin hee.. Bende bu hızla gidersem yakındır Hüsmen Dayı olmam..

Gecee naber canım, nasılsın..

Tmm özel mesajla veririm telimi sana.. Ay ne bileyim ya.. 2400 az beee.. Azcık zorla kendini.. En azından 3 olsun dimi..
hadi hayırlısı.. Sağlıklıo olsunda, gerisi boş aslında..
Sanada iyi geceler.. Görüşürüz inşaAllah gene..

kuzum gelirsın bıze sırayla yazarız hahhaha yada ben telden sen pc den ayyy az kalmış ee okul ne olucak kı

Okulu hallettik.. 1 hafta astık okulu.. Ama bu araad kötüde birşey oldu..
Doktor dedi kiiii...
Kese tam yapışmamış rahime.. Ayrıklık varmış.. Onun için önce yolculuğu tavsiye etmem dedi.. Sonra çok yavaş giderseniz olabilir dedi.. Bende çok üstüne düşmek istemiyorum.. Yavaş yavaş gideriz diyorum ama.. İçimde de bir korku kaldı açıkçası ya..
1 sene bekle, anneme, memleketime gideceğim diye sevin.. Dr. gitme desin.. Kafam karıştı benimde..

haha ben araştırmacı gazetecı hımmm bu arad furkan ismı guzelllll ben sevdım yanı ama netleşmeden cok fıkır cıkar bizde konu acılmadan kapandı bu aarada benım tahta göbek oldu aras bebek cıktı bayaaaa ee ama onunda bı sebeı var dedık ya yarıştırcaz ya efor sarfettımm 4500 gr aldım ya sen

iyiyim tatlım saol..sende iyisindir umarım

Ben hiç kilo almadım daha.. Yemek yemeye başlayınca alacağım sanırım.. Hala ilk kilomda duruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…