Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

vala tatlım benden bu konuda durust olmamı ıstersen bana dr böle bişey dese sanırım çıkmazdım yola tamam haklısın annennı memleketını cok özledın ama belkıbaşka sebep our ama ne bılım bişey olsa can taşıyoruz hemen kendımmızı suclucaz yanı acaba cıkmamamn dahamı uygun olur tatlım

Kızlar saat 1 oldu ya.. Benim yatmam lazım.. Burdanda ayrılamıyorum.. Ne yapacağım yaa..

Bu arada ne çok yazmışım ben yaa... Çenesi düşük derler ya.. Benimde kalemim düştü bu gece...

Kızlar saat 1 oldu ya.. Benim yatmam lazım.. Burdanda ayrılamıyorum.. Ne yapacağım yaa..

Bu arada ne çok yazmışım ben yaa... Çenesi düşük derler ya.. Benimde kalemim düştü bu gece...

aaaaaaaaaa olmadı ama ben daha yenı geldım ananemı yatırdım geldım aaa olmadı kustum hemencık

Ben Furkan'ımda da kanamam vardı Trabzon'a gelmiştim.. Başkası olsa asla yola çıkmazdı.. Ama ben çıktım.. Rabb'ime tevekkül ettim.. Birşey de olmadı şükür..
Bunda da kanamam yok birşey yok.. Aslında çok sakınmak ta istemiyorum.. Ne bileyim.. Yavaş yavaş gideriz.. Bugün namaz kılarken ayağım takıldı , bayağı bir sertçe sendeledim.. Hemen aklıma geldi, olacak olan birşey varsa, evde de olur yani.. Rabb'ime emanet.. Şimdilik içim rahat.. Son anda karar değiştirmezsem, yola çıkmayı düşünüyorum..

Songül , birşey daha soracağım sana.. Şu an bebiş kaç gram..
Ve acaba 14 haftalıkken falan kaç gramdı.. O haftalarda giitn sen galiba doktora..

akacak kan damarda durmaz tatlım orası öel rabbıme sığınmak gerekırde işte been kışılık olarak sanırım zından ederım kendıme gıttığım yerıde ya bişey oldumu olcakmı acaba gıbı sanırım benım ruh halımde bırı ıcın aa ben çıkamazdım

Songül , birşey daha soracağım sana.. Şu an bebiş kaç gram..
Ve acaba 14 haftalıkken falan kaç gramdı.. O haftalarda giitn sen galiba doktora..

ttalım ben 11 haftalık gıttım bıde 16 da gııtm 14 hakkında bılgım yok ama bu seffer gıttıgımde sanırım cınsıyet heyecanından aklımıza gelmedı sadece 5 6 gun ilerıde oldunu bılıyorum senın nedır ttalım kendıkınle karlşılaştırmanın en ıyı yolu usg kağıdında haftası yazıyo ya hee onda kaç hafta kaç gun yazıyo normalde kaç olmalıydı bu hamılelık cetvelıne göre

canım bebegın allaha emane ısallah ama bencesaret edemezdım yola cıkmaya allah korusub bısey olsa hem kendı kendımı yerdım hemde esım yerdı benı artık ben sana gıtme demedımmı dıye

Ben anlamadımki yaa.. Hafta hafta gebeklik sayfalarına bakıyorum 45 gram falan diyor.. Benimki 102 gram. Bir anormallik var ama anlamadım gitti.. Usg resminin altında da yazıyor aslında..

canım bebegın allaha emane ısallah ama bencesaret edemezdım yola cıkmaya allah korusub bısey olsa hem kendı kendımı yerdım hemde esım yerdı benı artık ben sana gıtme demedımmı dıye

Evet biliyorum, yerimde kim olsa çokmazdı yola.. Ama ben diyorumki, oğlumda kanamayla bile çıktım, bunda yavaş giderim, birşey olmaz Allah'ın izniyle.. Haa, amaa doktor kesinlikle yola çıkmayacaksın deseydi durum değişirdi.. Çıkmazdım tabi.. Ama yavaş gitmek şartıyla çıkabilirsin dedi..

Kızlar yok, ben çıkıyorum yaa..
Ne güzel saat 12 de yatma düzenimi kuruyorum..
Ne zaman size takılsam böyle oluyor..
Kötü arkadaşlar..
Birde hamiş olacaksnız..
Ben kaaaçtııım....

sen bılırın canım yaa sonucta kesın konusmamıs doktorda baksana zaten bıdaha ne zaman gıdebılrsın kı sımdı gıttın gıttınsonra okuldu bebktı derkn o gelır artık

Kizlar kasik ve karin agrimdan dolayi dun gece acildeydim.apandisitden suphelenmisti doktor.sabah kadin doguma gittim apandisit degilmis...sag tarafimda buyuk bi kitle varmis.ultrason cekindim 1de sonucunu alcaz yazarim size...

all cnm alll...o kdar çok kişydik ki yakında girmiyenleri listeden silcem artık..hamile olnları bırk hamile olmıyanlar bile gelmiyoo..geçenlerde burda duran bi iki arkadşı başka topikte hamiel diye öğrendim nasıl üzüldüm anlatamm sana yaa...aman ne edim dedim kimsenn peşine düşemem..gelende kendi bilir gelmiyende ama bu saattenn sonra 2 hafta girmedin kimseyi listeyi almıcam
evet cnm hamile olana kadr burda dertleş sora git yapon çookk kişi var...
benm de hevesim kaçtı ztn bu topikten ama bi doktora gidim anca kendime gelirm bende...

cnm seni biloz herelde bilen görünen gözüküyor ama sende eskisi kadr gitmiyosun bu bi gerçekkk..hahah
maşşlhh maşlhhh yerim onn pipisini bennn..oyy oyyy...yalan tabi cn o belrtiler..
anam sen desene büyümüş gelişmiş bezi çişi olmıyan 2 kız alcN sonradann..hahah 2 gelin kayananmı olcn kız sen
allh oğluşunn dualırını kabul etmiştir ay isimnide ok koysun ben diim size...
bu arada da dokotr kese yapışmamaış demş..yolculuk konusunda ayynene bende songüle katılıyorum..olmadı olmaz ama yolculuk sırasında olur bu sfer kendini çok suçlrsınn kuzum bennmm...allh yardımcın olsunn bebğimmm benm
Kizlar kasik ve karin agrimdan dolayi dun gece acildeydim.apandisitden suphelenmisti doktor.sabah kadin doguma gittim apandisit degilmis...sag tarafimda buyuk bi kitle varmis.ultrason cekindim 1de sonucunu alcaz yazarim size...
ayy canım acaba yumurta oluştu ve çatlıyamadı diyemi kitleye dönüştü acaba ayy çokk merak ettm heee..bilgilendir bizi..inşlhh hayırlı haberlerle gelrsin cnmm..rabbim şifa versin cnmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…