Okulu hallettik.. 1 hafta astık okulu.. Ama bu araad kötüde birşey oldu..
Doktor dedi kiiii...
Kese tam yapışmamış rahime.. Ayrıklık varmış.. Onun için önce yolculuğu tavsiye etmem dedi.. Sonra çok yavaş giderseniz olabilir dedi.. Bende çok üstüne düşmek istemiyorum.. Yavaş yavaş gideriz diyorum ama.. İçimde de bir korku kaldı açıkçası ya..
1 sene bekle, anneme, memleketime gideceğim diye sevin.. Dr. gitme desin.. Kafam karıştı benimde..
Kızlar saat 1 oldu ya.. Benim yatmam lazım.. Burdanda ayrılamıyorum.. Ne yapacağım yaa..
Bu arada ne çok yazmışım ben yaa... Çenesi düşük derler ya.. Benimde kalemim düştü bu gece...
Dün doktora gittim ya, sorgu sual veriyorum şimdi..
İnşaAllah sizde hamile kalınca, böyle doktora gidince, benim gibi sorgu suale çekileceksiniz burada..
Hazırlıklı olun yani..
hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
aaaaaaaaaa olmadı ama ben daha yenı geldım ananemı yatırdım geldım aaa olmadı kustum hemencık
Canım bi hamiş olalım da..sorgu sual en kolay iş
Anane mii? Ne ananesi kız?
hahahh.. Sen öyle san.. En ince ayrıntısına kadar..:18:
vala tatlım benden bu konuda durust olmamı ıstersen bana dr böle bişey dese sanırım çıkmazdım yola tamam haklısın annennı memleketını cok özledın ama belkıbaşka sebep our ama ne bılım bişey olsa can taşıyoruz hemen kendımmızı suclucaz yanı acaba cıkmamamn dahamı uygun olur tatlım
Ben Furkan'ımda da kanamam vardı Trabzon'a gelmiştim.. Başkası olsa asla yola çıkmazdı.. Ama ben çıktım.. Rabb'ime tevekkül ettim.. Birşey de olmadı şükür..
Bunda da kanamam yok birşey yok.. Aslında çok sakınmak ta istemiyorum.. Ne bileyim.. Yavaş yavaş gideriz.. Bugün namaz kılarken ayağım takıldı , bayağı bir sertçe sendeledim.. Hemen aklıma geldi, olacak olan birşey varsa, evde de olur yani.. Rabb'ime emanet.. Şimdilik içim rahat.. Son anda karar değiştirmezsem, yola çıkmayı düşünüyorum..
Songül , birşey daha soracağım sana.. Şu an bebiş kaç gram..
Ve acaba 14 haftalıkken falan kaç gramdı.. O haftalarda giitn sen galiba doktora..
Okulu hallettik.. 1 hafta astık okulu.. Ama bu araad kötüde birşey oldu..
Doktor dedi kiiii...
Kese tam yapışmamış rahime.. Ayrıklık varmış.. Onun için önce yolculuğu tavsiye etmem dedi.. Sonra çok yavaş giderseniz olabilir dedi.. Bende çok üstüne düşmek istemiyorum.. Yavaş yavaş gideriz diyorum ama.. İçimde de bir korku kaldı açıkçası ya..
1 sene bekle, anneme, memleketime gideceğim diye sevin.. Dr. gitme desin.. Kafam karıştı benimde..
ttalım ben 11 haftalık gıttım bıde 16 da gııtm 14 hakkında bılgım yok ama bu seffer gıttıgımde sanırım cınsıyet heyecanından aklımıza gelmedı sadece 5 6 gun ilerıde oldunu bılıyorum senın nedır ttalım kendıkınle karlşılaştırmanın en ıyı yolu usg kağıdında haftası yazıyo ya hee onda kaç hafta kaç gun yazıyo normalde kaç olmalıydı bu hamılelık cetvelıne göre
canım bebegın allaha emane ısallah ama bencesaret edemezdım yola cıkmaya allah korusub bısey olsa hem kendı kendımı yerdım hemde esım yerdı benı artık ben sana gıtme demedımmı dıye
Evet biliyorum, yerimde kim olsa çokmazdı yola.. Ama ben diyorumki, oğlumda kanamayla bile çıktım, bunda yavaş giderim, birşey olmaz Allah'ın izniyle.. Haa, amaa doktor kesinlikle yola çıkmayacaksın deseydi durum değişirdi.. Çıkmazdım tabi.. Ama yavaş gitmek şartıyla çıkabilirsin dedi..
all cnm alll...o kdar çok kişydik ki yakında girmiyenleri listeden silcem artık..hamile olnları bırk hamile olmıyanlar bile gelmiyoo..geçenlerde burda duran bi iki arkadşı başka topikte hamiel diye öğrendim nasıl üzüldüm anlatamm sana yaa...aman ne edim dedim kimsenn peşine düşemem..gelende kendi bilir gelmiyende ama bu saattenn sonra 2 hafta girmedin kimseyi listeyi almıcamAmaannn. Boşverin yaa.. Merak etmeyin artık beni.. Kız döverim onları haa.. Ne eylül annesi, kasım annesi.. Getirtmesinler beni oraya.. Tamam oralara da yazsınlar ama, temelleri burada kalsın.. Bu ne ya.. Hamile kalana kadar burda dertleş, ağlaş.. Sonra git, gelme buraya.. Ben kızıyorum böyle işlere..
Dert ortağı olduysak, kendi derdimiz bitene kadar olmadık ya.. Ayyyh.. Zaten içim daralıyor nedense.. Alırım elime sopayı şööööyle sıradan...............
cnm seni biloz herelde bilen görünen gözüküyor ama sende eskisi kadr gitmiyosun bu bi gerçekkk..hahahahaha aslında haklısın valla ama sadece hamıleler degıl hamıle olmayanlardagemıyo eskısı gıbı herkez bı yerlere dagılmıs gun ıcerısınde gelıyorum ama cıdden kımse olmuyo topıkte ee sen neler yapıyosun bebsın cınsıyet bellı olmus allah kucagına almayıda nasıp etsın ısallah furkan nasıl tepkı verdı kız anlatsana azıcık
aa ben gelıyom yaa benı o kara lıstenın dısına al lutfen
maşşlhh maşlhhhAyy kıyamam hamişimee... Kız seninde kesin belli olur.. Valla şak diye söyledi dokotr.. PİPİCAN geliyormuş bir tane dahaaa..Sıpaaaam benim oo.. Önce hayal kırıklığına uğradım doktor kız demeyimce.. Hep belirtilerim kzıdı güya ya.. Şaşırdım kaldım öyyle.. Ama bugün alıştım sıpamaa..
Ayyy oğlum havalarda hala.. Nasıl sevinmek Allah'ım, nasıl sevinmek.. Erkek olmasını çok istiyordu hep dua ediyordu.. Rabb'im onun dualarını kabul etti sanırım..
Yok anacım, yok canı hep ekşi çekince kız olurmuş, yok karnın yaygın olunca kız olurmuş , yok hcg değerin düşük oluncaymış , yok bebek solda oluncaymış ... Hepsi Yalaaaaaaanmış.. Hiç inanmayın bunlara.. Ben hayatta ağzıma ekşi koymam.. 2 aydır erik yemekten içim ekşidi.. Karnım deseniz yanlara doğru yayılmış durumda.. Oğlumda sipsivriydi.. Bebekte soldaydı.. Ama ne oldu.. Oğlanmış..
Kız nilüü.. Benim yanımda bir arkadaşta vardı.. O da 12 haftalıktı.. Onada erkek dedi doktor.. Hemen söylüyorlar anacım, yeterki bebek göstersin.. Seninde kesin söyleyecek bak gör.. Ama çok heyecanlı yaa.. Allah'ım cinsiyet işi bu işin en heyecanlı yeri sanırım.. Rabb'im herkes için en hayırlı olanı versin..
Ben erkekleri dizdim.. Bakalım ne olacak..
ayy canım acaba yumurta oluştu ve çatlıyamadı diyemi kitleye dönüştü acaba ayy çokk merak ettm heee..bilgilendir bizi..inşlhh hayırlı haberlerle gelrsin cnmm..rabbim şifa versin cnmm:26:Kizlar kasik ve karin agrimdan dolayi dun gece acildeydim.apandisitden suphelenmisti doktor.sabah kadin doguma gittim apandisit degilmis...sag tarafimda buyuk bi kitle varmis.ultrason cekindim 1de sonucunu alcaz yazarim size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?