Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kuzum napıyon bakım sen karşılaşamıyozz bılıyon gunduz eşim var fazla gırmıyom saatlerınız kaç kaç bu hafta bakalımmşeydacık ay cnm ya bı dra gitsen de duzene gırse beklemek cok zor öptum senın kocaman muck

Kizlar kasik ve karin agrimdan dolayi dun gece acildeydim.apandisitden suphelenmisti doktor.sabah kadin doguma gittim apandisit degilmis...sag tarafimda buyuk bi kitle varmis.ultrason cekindim 1de sonucunu alcaz yazarim size...

tatlım o nedır kı ay hayırlı haberlerle gel şinşalla ya canım yaz mutlaka

canım ult sonuçlarımı aldım...41 mm büyüklüğünde sağ yumurtalığımda kist varmış...hormon tahlili yapıldı sonucu yarın alcamm...kotü huyluysa ameliyatla alıncak çok korkuyorum bilgisi olanlar paylaşsın lütfen...inanılmaz bozuk moralim şu an....bebek isterken neyle karşılaştım....allahım belkide böyle sınıyodur....sabredicem

tatlım o nedır kı ay hayırlı haberlerle gel şinşalla ya canım yaz mutlaka

aldım canım sonucu 41mm lik buyuk bi kıtle varmış karnım çok şiş şu an...her kadında adet döneminde kistler olur dedi doktor adetle atılır dedi.seninki atılmamış içine kan birikmiş büyümüş dedi...hormon tahlili yaptırdım yarın sonuc alcam...kötü huyluysa amelıyatla alıncak hiç böyle kötü hissetmedim ben kendimi sürekli ağlamaklıyım....41 mm ne demek ya...en fazla 20mm olur dedi doktor seninki büyük dedi....bilmiyorum nolcak nolur bildiklerinizi paylaşın benimle

cnm gecmış olsun benım eltımdede vardı hatta varmış onunda cok ağrısı vardı apandıst amelıyatı olurken patlamış kanama olmuş ama öle cok sorun teşkıl edıcek bişey ded değil bşka bı arkadsaşımdada vardı oda oldu aynı gun kalktı basıt bı operasyon hatta 8 seenedır bebesı olmuyodu kıst alındı oburr ay hamıle kaldı sıkma canını bak ufak bışeymış rabbım kötu hastalıktan dertten korusun

hamiş arkadaşlarımmm.....
akıntısı olan varmıı?yarenimle konuştuk ama içim rahatlamıyo bi turlü ya..
akıntı yaşayan varmıı?? özellikle su gibii...!!!! ve yeşilimsi akıntı..
ilk çocukta yaşamadım böyle bişey hatırlamıyorum yada bilmiyorumm.
fikri olan yazarsa sevinirimm..!
keseden gelen bi sıvı olsa az az mı olur bööle yoksa fazlamı olur..:18:

annemdeym canım babm yarın gidoyor..bi bakm dedm anam bi geldim kapıydı mutfaktı banyoyuda temzildem ...çamaşır suyundan bayılcktım nerdeyse..şidi otyom cnmmm..evet cnm bu hafta 8 4..pazar gecesi elom kzuzum hep burdyımmm..hahaha...
evet cnm çarşamba doktra gitcem bakm ne durmda bende iice korkmaya başdlım cnmmm..
sen ne durumdasınnn

ayy cnmm çok geçmiş olsun demkki senn yumurtalıklr bydü çatlamadı cnmmm..aman aman yaaa..
ay inşllh kötü bişe yoktur 41 mm baya byk...bakalım beelki ii huyluysa ilçla düzelir cnmm
bende 22 mm ama bana tahlil yapmadan ilç verdielr 7 gün kulndım sonra geçmişti cnmm

tatlım hamilekte akıntı çok normal belini ya da ayaklarını üşütyorsun sanırım ama bi doktoruna danışsan ii olck..enfeksiyon kapmış olbilrsin...ihmal etme bence

inş canım laparoskopiyle alınıyo galiba kistler demi..bilgin varmı...acık ameliyatlamı yoksa

inşalla hatırlı heberle gelirsın tatlım benı ya ay kuzum ya sende cok hamaratsın he ee bı evın bı kızıda olunca kıyamıyon dımı anacına ay pazara az kaldı özledık heeeeeeeeeeeeeeeeeee

tatlım benım bana 2.cı gıdışımda dr adrar tahlılı bverdı sana yapıldımı belkı enfeksıyon falan vardır olabilirmıkı cunku geblık önceseıde vardı senın bı takım sorunlar ama suyun ocanı sanamam

41 mm canım ya doktor bile şaşırdı ameliyat nasıl oluyo bı bilgin varmı canım yazsana

tatlım hamilekte akıntı çok normal belini ya da ayaklarını üşütyorsun sanırım ama bi doktoruna danışsan ii olck..enfeksiyon kapmış olbilrsin...ihmal etme bence

haftaya perşembee gitcem günler geçmiyor zaten bi gitsem soracamda..!
diğer akıntılar normal onları kafaya takmıyorum ama su gibi geliyor arada ona çok taktım kafayı bu ara çok canım sıkıldı offf bunaldımm ya ruyalarıma giriyor artık..
kaşıntı ve yanma yok mantar vs ..bişey olsa onlarda olur kii bi ara çok yaşamıştım bu durumu çok ii biliyorum..
allah herkesin yardımcısı olsun zor işler off..!

ilk gittiğimde idrar tahlili yapılmıştı bişey demedi..
ama hamilelik öncesindeki akıntı çok farklıydı doktora bile gitmeden anlıyodum enfeksiyon oldugunu koku yanma kaşıntı oluyodu aşırı derecede bunda ööle bişey yok..sende oluyomu sıvı bi akıntı..

inşalla hatırlı heberle gelirsın tatlım benı ya ay kuzum ya sende cok hamaratsın he ee bı evın bı kızıda olunca kıyamıyon dımı anacına ay pazara az kaldı özledık heeeeeeeeeeeeeeeeeee

Annemn pıolene karşı alrjisi vr bir de toza..önceden de bu işleri benyaprdım...ama benm anam geniştir azcık...pek temzlikle alaksı yok..şekr hastası bir de...ee babmla erkek kardeşim vr..zor olo onn için allhtan erkk kardeşim kız gbi iş yapr bişe demz..ama kadın gbi temziliyemez yani...geldim saat7 de..annem direk ütüyü dayadı..dünyann ütüsü..e kalvaltıydı..çaydı derken annem dedi kapıları sil ii dedim ama banyoya bi girdim çıldırdım..ora bitti mutfak..dayanamadım koskaoca çamaşır suyunu btdim hahah..haberi yok ama ..babm balkonda sigrada içemiyom deli olcam..şimdide otrdum öleee
bende çokk özldimm pazar gnü kimsecikler olmazsa bizim evde misafr gbi tam saat 9 da netteymmm

inş canım laparoskopiyle alınıyo galiba kistler demi..bilgin varmı...acık ameliyatlamı yoksa

ttalım eltımınkı amelıyat esnasında olduğu için o öle olmadı ama arkadaşım hastaneden ayağınla yuruyerek çoıktı sanırım ssenın dedğin gibi ama sakın kafna takma rabbım buyugunu vermesın bunlar ufak şeyler

ttalım eltımınkı amelıyat esnasında olduğu için o öle olmadı ama arkadaşım hastaneden ayağınla yuruyerek çoıktı sanırım ssenın dedğin gibi ama sakın kafna takma rabbım buyugunu vermesın bunlar ufak şeyler

Annemn pıolene karşı alrjisi vr bir de toza..önceden de bu işleri benyaprdım...ama benm anam geniştir azcık...pek temzlikle alaksı yok..şekr hastası bir de...ee babmla erkek kardeşim vr..zor olo onn için allhtan erkk kardeşim kız gbi iş yapr bişe demz..ama kadın gbi temziliyemez yani...geldim saat7 de..annem direk ütüyü dayadı..dünyann ütüsü..e kalvaltıydı..çaydı derken annem dedi kapıları sil ii dedim ama banyoya bi girdim çıldırdım..ora bitti mutfak..dayanamadım koskaoca çamaşır suyunu btdim hahah..haberi yok ama ..babm balkonda sigrada içemiyom deli olcam..şimdide otrdum öleee
bende çokk özldimm pazar gnü kimsecikler olmazsa bizim evde misafr gbi tam saat 9 da netteymmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…