kuzum napıyon bakım sen karşılaşamıyozz bılıyon gunduz eşim var fazla gırmıyom saatlerınız kaç kaç bu hafta bakalımmşeydacık ay cnm ya bı dra gitsen de duzene gırse beklemek cok zor öptum senın kocaman muckall cnm alll...o kdar çok kişydik ki yakında girmiyenleri listeden silcem artık..hamile olnları bırk hamile olmıyanlar bile gelmiyoo..geçenlerde burda duran bi iki arkadşı başka topikte hamiel diye öğrendim nasıl üzüldüm anlatamm sana yaa...aman ne edim dedim kimsenn peşine düşemem..gelende kendi bilir gelmiyende ama bu saattenn sonra 2 hafta girmedin kimseyi listeyi almıcam
evet cnm hamile olana kadr burda dertleş sora git yapon çookk kişi var...
benm de hevesim kaçtı ztn bu topikten ama bi doktora gidim anca kendime gelirm bende...
cnm seni biloz herelde bilen görünen gözüküyor ama sende eskisi kadr gitmiyosun bu bi gerçekkk..hahah
maşşlhh maşlhhhyerim onn pipisini bennn..oyy oyyy...yalan tabi cn o belrtiler..
anam sen desene büyümüş gelişmiş bezi çişi olmıyan 2 kız alcN sonradann..hahah 2 gelin kayananmı olcn kız sen
allh oğluşunn dualırını kabul etmiştir ay isimnide ok koysun ben diim size...
bu arada da dokotr kese yapışmamaış demş..yolculuk konusunda ayynene bende songüle katılıyorum..olmadı olmaz ama yolculuk sırasında olur bu sfer kendini çok suçlrsınn kuzum bennmm...allh yardımcın olsunn bebğimmm benm
ayy canım acaba yumurta oluştu ve çatlıyamadı diyemi kitleye dönüştü acaba ayy çokk merak ettm heee..bilgilendir bizi..inşlhh hayırlı haberlerle gelrsin cnmm..rabbim şifa versin cnmm:26:
Kizlar kasik ve karin agrimdan dolayi dun gece acildeydim.apandisitden suphelenmisti doktor.sabah kadin doguma gittim apandisit degilmis...sag tarafimda buyuk bi kitle varmis.ultrason cekindim 1de sonucunu alcaz yazarim size...
all cnm alll...o kdar çok kişydik ki yakında girmiyenleri listeden silcem artık..hamile olnları bırk hamile olmıyanlar bile gelmiyoo..geçenlerde burda duran bi iki arkadşı başka topikte hamiel diye öğrendim nasıl üzüldüm anlatamm sana yaa...aman ne edim dedim kimsenn peşine düşemem..gelende kendi bilir gelmiyende ama bu saattenn sonra 2 hafta girmedin kimseyi listeyi almıcam
evet cnm hamile olana kadr burda dertleş sora git yapon çookk kişi var...
benm de hevesim kaçtı ztn bu topikten ama bi doktora gidim anca kendime gelirm bende...
cnm seni biloz herelde bilen görünen gözüküyor ama sende eskisi kadr gitmiyosun bu bi gerçekkk..hahah
maşşlhh maşlhhhyerim onn pipisini bennn..oyy oyyy...yalan tabi cn o belrtiler..
anam sen desene büyümüş gelişmiş bezi çişi olmıyan 2 kız alcN sonradann..hahah 2 gelin kayananmı olcn kız sen
allh oğluşunn dualırını kabul etmiştir ay isimnide ok koysun ben diim size...
bu arada da dokotr kese yapışmamaış demş..yolculuk konusunda ayynene bende songüle katılıyorum..olmadı olmaz ama yolculuk sırasında olur bu sfer kendini çok suçlrsınn kuzum bennmm...allh yardımcın olsunn bebğimmm benm
ayy canım acaba yumurta oluştu ve çatlıyamadı diyemi kitleye dönüştü acaba ayy çokk merak ettm heee..bilgilendir bizi..inşlhh hayırlı haberlerle gelrsin cnmm..rabbim şifa versin cnmm:26:
tatlım o nedır kı ay hayırlı haberlerle gel şinşalla ya canım yaz mutlaka
canım ult sonuçlarımı aldım...41 mm büyüklüğünde sağ yumurtalığımda kist varmış...hormon tahlili yapıldı sonucu yarın alcamm...kotü huyluysa ameliyatla alıncak çok korkuyorum bilgisi olanlar paylaşsın lütfen...inanılmaz bozuk moralim şu an....bebek isterken neyle karşılaştım....allahım belkide böyle sınıyodur....sabredicem
annemdeym canım babm yarın gidoyor..bi bakm dedm anam bi geldim kapıydı mutfaktı banyoyuda temzildem ...çamaşır suyundan bayılcktım nerdeyse..şidi otyom cnmmm..evet cnm bu hafta 8 4..pazar gecesi elom kzuzum hep burdyımmm..hahaha...kuzum napıyon bakım sen karşılaşamıyozz bılıyon gunduz eşim var fazla gırmıyom saatlerınız kaç kaç bu hafta bakalımmşeydacık ay cnm ya bı dra gitsen de duzene gırse beklemek cok zor öptum senın kocaman muck
canım ult sonuçlarımı aldım...41 mm büyüklüğünde sağ yumurtalığımda kist varmış...hormon tahlili yapıldı sonucu yarın alcamm...kotü huyluysa ameliyatla alıncak çok korkuyorum bilgisi olanlar paylaşsın lütfen...inanılmaz bozuk moralim şu an....bebek isterken neyle karşılaştım....allahım belkide böyle sınıyodur....sabredicem
hamiş arkadaşlarımmm.....
akıntısı olan varmıı?yarenimle konuştuk ama içim rahatlamıyo bi turlü ya..
akıntı yaşayan varmıı?? özellikle su gibii...!!!! ve yeşilimsi akıntı..
ilk çocukta yaşamadım böyle bişey hatırlamıyorum yada bilmiyorumm.
fikri olan yazarsa sevinirimm..!
keseden gelen bi sıvı olsa az az mı olur bööle yoksa fazlamı olur..:18:
cnm gecmış olsun benım eltımdede vardı hatta varmış onunda cok ağrısı vardı apandıst amelıyatı olurken patlamış kanama olmuş ama öle cok sorun teşkıl edıcek bişey ded değil bşka bı arkadsaşımdada vardı oda oldu aynı gun kalktı basıt bı operasyon hatta 8 seenedır bebesı olmuyodu kıst alındı oburr ay hamıle kaldı sıkma canını bak ufak bışeymış rabbım kötu hastalıktan dertten korusun
annemdeym canım babm yarın gidoyor..bi bakm dedm anam bi geldim kapıydı mutfaktı banyoyuda temzildem ...çamaşır suyundan bayılcktım nerdeyse..şidi otyom cnmmm..evet cnm bu hafta 8 4..pazar gecesi elom kzuzum hep burdyımmm..hahaha...
evet cnm çarşamba doktra gitcem bakm ne durmda bende iice korkmaya başdlım cnmmm..
sen ne durumdasınnn
ayy cnmm çok geçmiş olsun demkki senn yumurtalıklr bydü çatlamadı cnmmm..aman aman yaaa..
ay inşllh kötü bişe yoktur 41 mm baya byk...bakalım beelki ii huyluysa ilçla düzelir cnmm
bende 22 mm ama bana tahlil yapmadan ilç verdielr 7 gün kulndım sonra geçmişti cnmm
inş canım laparoskopiyle alınıyo galiba kistler demi..bilgin varmı...acık ameliyatlamı yoksa
hamiş arkadaşlarımmm.....
akıntısı olan varmıı?yarenimle konuştuk ama içim rahatlamıyo bi turlü ya..
akıntı yaşayan varmıı?? özellikle su gibii...!!!! ve yeşilimsi akıntı..
ilk çocukta yaşamadım böyle bişey hatırlamıyorum yada bilmiyorumm.
fikri olan yazarsa sevinirimm..!
keseden gelen bi sıvı olsa az az mı olur bööle yoksa fazlamı olur..:18:
annemdeym canım babm yarın gidoyor..bi bakm dedm anam bi geldim kapıydı mutfaktı banyoyuda temzildem ...çamaşır suyundan bayılcktım nerdeyse..şidi otyom cnmmm..evet cnm bu hafta 8 4..pazar gecesi elom kzuzum hep burdyımmm..hahaha...
evet cnm çarşamba doktra gitcem bakm ne durmda bende iice korkmaya başdlım cnmmm..
sen ne durumdasınnn
ayy cnmm çok geçmiş olsun demkki senn yumurtalıklr bydü çatlamadı cnmmm..aman aman yaaa..
ay inşllh kötü bişe yoktur 41 mm baya byk...bakalım beelki ii huyluysa ilçla düzelir cnmm
bende 22 mm ama bana tahlil yapmadan ilç verdielr 7 gün kulndım sonra geçmişti cnmm
tatlım hamilekte akıntı çok normal belini ya da ayaklarını üşütyorsun sanırım ama bi doktoruna danışsan ii olck..enfeksiyon kapmış olbilrsin...ihmal etme bence
tatlım benım bana 2.cı gıdışımda dr adrar tahlılı bverdı sana yapıldımı belkı enfeksıyon falan vardır olabilirmıkı cunku geblık önceseıde vardı senın bı takım sorunlar ama suyun ocanı sanamam
inşalla hatırlı heberle gelirsın tatlım benı ya ay kuzum ya sende cok hamaratsın he ee bı evın bı kızıda olunca kıyamıyon dımı anacına ay pazara az kaldı özledık heeeeeeeeeeeeeeeeeee
inş canım laparoskopiyle alınıyo galiba kistler demi..bilgin varmı...acık ameliyatlamı yoksa
inşalla hatırlı heberle gelirsın tatlım benı ya ay kuzum ya sende cok hamaratsın he ee bı evın bı kızıda olunca kıyamıyon dımı anacına ay pazara az kaldı özledık heeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?