inş canım laparoskopiyle alınıyo galiba kistler demi..bilgin varmı...acık ameliyatlamı yoksa
haftaya perşembee gitcem günler geçmiyor zaten bi gitsem soracamda..!
diğer akıntılar normal onları kafaya takmıyorum ama su gibi geliyor arada ona çok taktım kafayı bu ara çok canım sıkıldı offf bunaldımm ya ruyalarıma giriyor artık..
kaşıntı ve yanma yok mantar vs ..bişey olsa onlarda olur kii bi ara çok yaşamıştım bu durumu çok ii biliyorum..
allah herkesin yardımcısı olsun zor işler off..!
ilk gittiğimde idrar tahlili yapılmıştı bişey demedi..
ama hamilelik öncesindeki akıntı çok farklıydı doktora bile gitmeden anlıyodum enfeksiyon oldugunu koku yanma kaşıntı oluyodu aşırı derecede bunda ööle bişey yok..sende oluyomu sıvı bi akıntı..
bilemicem canm amayeşil diyorsun ya ondan diyorum bende enfeksiyon olmuştur diye...sağluk ocana gitsen orda ph değrine baklıyor orda hemn söler sana neden oldunu...hem için rahtlar.sağlık ocaklrı bu gebelik konusunda da bilgilier cnm ..ben derim saat geç değil bi git baktır kendini bence
ttalım eltımınkı amelıyat esnasında olduğu için o öle olmadı ama arkadaşım hastaneden ayağınla yuruyerek çoıktı sanırım ssenın dedğin gibi ama sakın kafna takma rabbım buyugunu vermesın bunlar ufak şeyler
Annemn pıolene karşı alrjisi vr bir de toza..önceden de bu işleri benyaprdım...ama benm anam geniştir azcık...pek temzlikle alaksı yok..şekr hastası bir de...ee babmla erkek kardeşim vr..zor olo onn için allhtan erkk kardeşim kız gbi iş yapr bişe demz..ama kadın gbi temziliyemez yani...geldim saat7 de..annem direk ütüyü dayadı..dünyann ütüsü..e kalvaltıydı..çaydı derken annem dedi kapıları sil ii dedim ama banyoya bi girdim çıldırdım..ora bitti mutfak..dayanamadım koskaoca çamaşır suyunu btdim hahah..haberi yok ama ..babm balkonda sigrada içemiyom deli olcam..şimdide otrdum öleee
bende çokk özldimm pazar gnü kimsecikler olmazsa bizim evde misafr gbi tam saat 9 da netteymmm
aa vet ttalım yeşil olmuyo ama su gıbı bendede oluyo tahlılınde temız cıkmış taklma kafana sakın bende beyaz zzve su gıbı cok sık oluyo gunluk ped kullanıyorum canım ee annelık karında başlıyo daha kaldı 1 haftan cnm
ayyy cnm bence de için rahat olsun ay bende öle akını gelse kesn üşütm derim kese yırtılması aklıma bile gelemz...hey rabbm yaaa. amma kurmuşun heee sende deli hatunn...kız şuanda burası uçuyoo çıkamam dışarı çocuk olmasa çıkarımda..benim de hep aklıma kötü şeyler gelir zaten..aman kese yırtılmasın falan dıye düşünüyorum kaç gundür rüyalarıma girdi artık..tek korktugum bu yani enfeksiyon varsa bi fitille geçiyor zaten o umrumda deil
biraz önce 25 haftalık hamiş bi arkimle konuştum onun da oluyomuş sıvı akıntı arada içim biraz rahatladı sankimm..
seninde 2 ay oldu kırmızılar yok dimi..herkesin derdi bi ayrı ..seninde ne olacak bakalım merak içindeyimm:18:
hadı ya olsun benımhamarat arkadşım helleder evınedee yeter orayada ay ben bişeye kızayım sınırleneyım ay nasıl temızlık yaparım belı değil ama olmadı bak arda bı doping alamn lazım bence babanı bişey alamaya yolla hemen cekıver cigaranı duşme formdan erkek kardeşine aferın ay benım arasımda yapar inşalla dağıttını toplasın yeter hahah
CANIM beni korkutan kistin bu kadar buyuk olması 41mm.
ayyy cnm bence de için rahat olsun ay bende öle akını gelse kesn üşütm derim kese yırtılması aklıma bile gelemz...hey rabbm yaaa. amma kurmuşun heee sende deli hatunn...
benmki valla doktra gtmesem hiç gelemye niytleri yok innkigidicem bakalım ne dicek ii ce sıkıldım..gerçi ne diceni bilom ya neyse....inşlhh kalsik şeyi der kilo almışsınnn pokolorun azmışşş...
daha kötüsü olmasın hahah
ayy cnm benm sağol valla başım döndü çamaşır duyu bi yandan sigarasızlık bi yandan baktım olck gbi değil ende banyoda içtim..dedm kokudan ztn çıkmaz dışrı hahah...yoksa o yapıştı balkona elnde de pc..oho kalkarmı hiççç...krdeşim kendi ütüsünü bilem yapr maşllh...,
senn arasını yerimm ben emi..anam ne titiz olck o ne yakışıklı olck o görsn sen...
cnm ağrı kesici fln verdimi sana ???şimdi durumn nedir...sen sıkma canını olmulu düşün kuzumm..rabbm şifasnı verii inşallhh..41 mm 4,1 cm iştee..rabbmm başka dert vermesin cnm
ayy cnm olumlu düşün olumlu olsun ozamn ..hayret bişe ya böle de kurulmazkiii..ilhi valla heeebenim hep aklıma bööle kötü şeyler gelir..çok pis senaryo yazarım hormonlarım coştu galiba
ama olmadık şey deil,,kimininde suyunda azalma oluyor bu şekildee...ama çoğu kişde su gibi sıvı akıntı oluyomuşşş..doktora gidince bebişi görünce rahatlıcam ben anca biliyorum ben kendimi..
ya bu pconun kesin çözümü yok mudur yaa..
yok bitanem agrı kesici fln vermedi...zaten kırıkkalede tedavi olmayacam ankaraya gitcem yarın hormon sonucumu alınca.burdaki doktorlar pek ilgili değil
hoşgeldin canım
selamm kızlar nasılsınız...
hoşgeldin şekerden tatlı nasılsın gül görüşemiyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?