Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
inş canım laparoskopiyle alınıyo galiba kistler demi..bilgin varmı...acık ameliyatlamı yoksa

ttalım eltımınkı amelıyat esnasında olduğu için o öle olmadı ama arkadaşım hastaneden ayağınla yuruyerek çoıktı sanırım ssenın dedğin gibi ama sakın kafna takma rabbım buyugunu vermesın bunlar ufak şeyler

bilemicem canm amayeşil diyorsun ya ondan diyorum bende enfeksiyon olmuştur diye...sağluk ocana gitsen orda ph değrine baklıyor orda hemn söler sana neden oldunu...hem için rahtlar.sağlık ocaklrı bu gebelik konusunda da bilgilier cnm ..ben derim saat geç değil bi git baktır kendini bence

aa vet ttalım yeşil olmuyo ama su gıbı bendede oluyo tahlılınde temız cıkmış taklma kafana sakın bende beyaz zzve su gıbı cok sık oluyo gunluk ped kullanıyorum canım ee annelık karında başlıyo daha kaldı 1 haftan cnm

kız şuanda burası uçuyoo çıkamam dışarı çocuk olmasa çıkarımda..benim de hep aklıma kötü şeyler gelir zaten..aman kese yırtılmasın falan dıye düşünüyorum kaç gundür rüyalarıma girdi artık..tek korktugum bu yani enfeksiyon varsa bi fitille geçiyor zaten o umrumda deil
biraz önce 25 haftalık hamiş bi arkimle konuştum onun da oluyomuş sıvı akıntı arada içim biraz rahatladı sankimm..
seninde 2 ay oldu kırmızılar yok dimi..herkesin derdi bi ayrı ..seninde ne olacak bakalım merak içindeyimm:18:

hadı ya olsun benımhamarat arkadşım helleder evınedee yeter orayada ay ben bişeye kızayım sınırleneyım ay nasıl temızlık yaparım belı değil ama olmadı bak arda bı doping alamn lazım bence babanı bişey alamaya yolla hemen cekıver cigaranı duşme formdan erkek kardeşine aferın ay benım arasımda yapar inşalla dağıttını toplasın yeter hahah

hee oluyomu sendede...birkaç kişiden daha duydum olduğunu biraz daha rahatladım..aynen bende kullanıyorum günlük ped başa çıkılmıyo başka türlü...

ayyy cnm bence de için rahat olsun ay bende öle akını gelse kesn üşütm derim kese yırtılması aklıma bile gelemz...hey rabbm yaaa. amma kurmuşun heee sende deli hatunn...

benmki valla doktra gtmesem hiç gelemye niytleri yok innki gidicem bakalım ne dicek ii ce sıkıldım..gerçi ne diceni bilom ya neyse....inşlhh kalsik şeyi der kilo almışsınnn pokolorun azmışşş...
daha kötüsü olmasın hahah

ayy cnm benm sağol valla başım döndü çamaşır duyu bi yandan sigarasızlık bi yandan baktım olck gbi değil ende banyoda içtim..dedm kokudan ztn çıkmaz dışrı hahah...yoksa o yapıştı balkona elnde de pc..oho kalkarmı hiççç...krdeşim kendi ütüsünü bilem yapr maşllh...,
senn arasını yerimm ben emi..anam ne titiz olck o ne yakışıklı olck o görsn sen...

benim hep aklıma bööle kötü şeyler gelir..çok pis senaryo yazarım hormonlarım coştu galiba
ama olmadık şey deil,,kimininde suyunda azalma oluyor bu şekildee...ama çoğu kişde su gibi sıvı akıntı oluyomuşşş..doktora gidince bebişi görünce rahatlıcam ben anca biliyorum ben kendimi..

ya bu pconun kesin çözümü yok mudur yaa..

cnm ağrı kesici fln verdimi sana ???şimdi durumn nedir...sen sıkma canını olmulu düşün kuzumm..rabbm şifasnı verii inşallhh..41 mm 4,1 cm iştee..rabbmm başka dert vermesin cnm

yok bitanem agrı kesici fln vermedi...zaten kırıkkalede tedavi olmayacam ankaraya gitcem yarın hormon sonucumu alınca.burdaki doktorlar pek ilgili değil

ayy cnm olumlu düşün olumlu olsun ozamn ..hayret bişe ya böle de kurulmazkiii..ilhi valla heee
cnm şu pko denilen şey anne karnında ya da ergenlik çağında oluşup ölene kdr senle yaşıck bişe...doktroun dedi gbi depremle yaşamıyı öğrendim gbi bunlda yaşamayı öğrenmelisinnn
yok bitanem agrı kesici fln vermedi...zaten kırıkkalede tedavi olmayacam ankaraya gitcem yarın hormon sonucumu alınca.burdaki doktorlar pek ilgili değil

anladım cnm allh tez avkitte sana şifa versin cnm benmm...iinşallh ii hberlerle dönersin aramıza cnmm

hoşgeldin şekerden tatlı nasılsın gül görüşemiyoruz yaa

hoşbuldum şeker evet ben bu ay pek sık girmedim...siteye girince sanki daha fazla stres yapıorum üzülüyorum die düşündüm..sen nasılsın napıosun kırmızılardan haber var mı tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…