hoşbuldum şeker evet ben bu ay pek sık girmedim...siteye girince sanki daha fazla stres yapıorum üzülüyorum die düşündüm..sen nasılsın napıosun kırmızılardan haber var mı tatlım..
evet bu gün 5. günüm umudu Allaha bağladık haziranı bekliyoruz sende durumlar ne
hoşbuldum canım maşallah bebeğin büyümüş biraz ne mutlu sana
anladım tatlım hayırlısı olsun benimde 6gün var bakalım..kısmet..İNŞALLAH
saol canım allah razı olsun insallah saglıklı bi şeklde gelişimini tamamlar sen nasılsın güzelim
selamm kızlar nasılsınız...
süper hayırlı haberle gel inşallahh
AMİNNNNN tatlımm İNŞALLAH tüm bebiş isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda...
çıkıyorum şekerler görüşmek üzere haberleşiriz tatlımm
hoşgeldin canım sen nasılsın cok şükür iyiz biz
hamdolsun 4 gözle aranıza katılmayı bekliyorum canım sen kac yılık evlisin senin ilk mi
hoşbulduk tatlımmm çok şükür ALLAH daha iyi etsin İNŞALLAH RABBİM sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin..çıkmam lazım pek sık girmiorum ama online olmasamda takip ediyorum kendinize iyi bakın..
valla ya gelin kac gündür giriyorum kimsecikler yok sıkıldım
ben 2 yıllık evliyim canım evet rabbim nasip ederse ilk bebek olacak
sen ne zamandır düşünüyosun
hoşbulduk tatlımmm çok şükür ALLAH daha iyi etsin İNŞALLAH RABBİM sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin..çıkmam lazım pek sık girmiorum ama online olmasamda takip ediyorum kendinize iyi bakın..
bende 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazladır bekliyoruz canım Üzülüyorum artık korku ve umudu birlikte yasıyorum rabbim ikinize hatta eşine de uzun ömürler nasib etsin canım
canım bende 10 aydır istiyodum hemde bi sorunum olmadıgı halde rabbim nasip etmeyince olmuyo işte dedim artık bebek olmuyo bari tedavi göreyimde öyle olsun tedavi düşündüğüm ayda hamile kaldım allahıma cok şükürkü beni tedavilerle ugraştırmadı bide ben cok kafaya takıyodum olmamasının bir nedenide psikolojik canım kafandan bu fikri uzaklaştır canım zor oluyo ama hersey bebek için
canımsın çok teşekür ederim tavsiyen için ben septum ameliyatı oldum ve daha hamile kalamadım bundan dolayı korkuyorum ve takıyorum Bir sorun olmadığını bilsem tevekkül edicem ne yapmalıyım bilmiyorum bu ay rahim filmi çektirecektim gec kaldım bi de hep böyle oluyo erteleniyo hep bi iş cıkıyor ya
hakkında hayırlısı olsun güzelim bu ameliyat nasıl bilmiyorum ama insallah sende sıkıntı yaratacak bi sorunun yoktur en azından sorunun olmamasını bilmek daha iyi olurdu senin için canım sorun varsa bile üzülmeki artık herseyin tedavisi var rabbimde ol derse insallah oluur canım o kadar iyi anlıyorumki seni canım gercekten bende gectim bu dönemden ama sıkıntımı paylaştıkca rahatladıım biraz daha umudum yükseldi verilen nasihatler sayesinde allahım sanada en yakın zamanda hayırlı bi evlat versin güzel yüzlü arkadasım benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?