kızlar bı kaç defadır ben giriyorum topiğe ortada hep bı hayırsızlık hep bı sıtem hep insanlara sucluluk duygusuna sebebiyet veebılecek can sıkıcı cumleler okuyorum hamıle olan arkadaşlarımızı isim isim veroorum yaren elifzade merı nil erva2008 suay şekercınınkızı aklıma gelenler su anda bunlar hatırlamadıklarım varsa affola lutfen sureklı olarak işte işlerı bıttı başka topiklerde gezılıyo işte ağlaşmak varken burdaydılar sonrasında vazgectıler tarzı bı tavu-ır takınmak yerıne kım kımın hakkında ne duşuncesı varsa dırek olarak yazsınn he burdan yazmak istenmıyosa özelden atılsn gercekten benım canım sıkılmaya başladı her gırdığım de bı tur cumleler okumaktan
bebek lazım bana artık bebek allahım duyy sesimii yalvarırım
ay aynen katılıyorum ya,,bide isim verilmeden konuşulunca üstüne alınıyor insan..ben kendi adıma konuşucam şuan..hamiş kalmadan öncede biraz kendimi çekmiştim açıkçası topiktenn çünkü hamilelikle ilgili konuşmak ve düşünmek istemıyordum kiii o ay tesadüfki hamile kaldım! sonrasında bulantılar vs..fazla giremedim ama arada girip ilk sayfaya bakıyordum hamile varmı değişiklik varmı diye aklım burdaydı yani..ve gündüzleri girdiğim için kimse görmüyordu:) ..şimdi ise bulantılar şükür daha ii,,yine daha sık girmeye başladım ama benım 1 kızım var 24 saatte pc başında oturamıyorummm!!!!......başka topik meselesine gelincede benimm başka takıldığım topik yok ama olanlarda olabilir amaa...normal birşeyy çok fazla konu var ve insan yazmak isteyebilir başka konular takip edilebilir ne var bunda herkes serbestt..
kızlar bı kaç defadır ben giriyorum topiğe ortada hep bı hayırsızlık hep bı sıtem hep insanlara sucluluk duygusuna sebebiyet veebılecek can sıkıcı cumleler okuyorum hamıle olan arkadaşlarımızı isim isim veroorum yaren elifzade merı nil erva2008 suay şekercınınkızı aklıma gelenler su anda bunlar hatırlamadıklarım varsa affola lutfen sureklı olarak işte işlerı bıttı başka topiklerde gezılıyo işte ağlaşmak varken burdaydılar sonrasında vazgectıler tarzı bı tavu-ır takınmak yerıne kım kımın hakkında ne duşuncesı varsa dırek olarak yazsınn he burdan yazmak istenmıyosa özelden atılsn gercekten benım canım sıkılmaya başladı her gırdığım de bı tur cumleler okumaktan
slm bibeklerim..nasılsınız bakem..
ben bugün saçlarımı boyattım...degısıklık ıyı geldı yaww..
ıkıde bir aynanın karsına gecıp saclarımla oynıyorum:115::115::115::115::115::115::108::108::108::108::108:
slm bibeklerim..nasılsınız bakem..
ben bugün saçlarımı boyattım...degısıklık ıyı geldı yaww..
ıkıde bir aynanın karsına gecıp saclarımla oynıyorum:115::115::115::115::115::115::108::108::108::108::108:
bak şimdi nasıl kıskandım bellı değil cok severım ya cok mutlu olurum hemen bı makyaj falan eşim inan sac rengımden önce susumden anlardı boyattımı hahha ne renk canım
şimdi vbaktım kan testoı yapmışsın ne zman sonuç ayyy demek bat geldıı he
koyu kızıl kahve canım benım..cok degısık oldum yavv..bakır rengınden gectım yaa adapte olmaya calısıyorum..
benım kocişte sacımın duz olmasından anllıyo..normalde epey dalgalı bı sacım var da..
canım senın 4.ayın doldu kı..aslında boyatabılırsın degısıklık ıyı gelır kız sen de boyatt
ayy ne güzell ya benımde saçlarım acayipp boyaya ihtiyacı varr..artık dipde deil yani saçımın yarısı başka renk:)) neyseki kapalıyım:))) ama yinede aynada insan düzgün görmek istiyo kendini...4 aydan sonra bitkisel boyalarla boyuyolarmışş.doktorada sorcam tabi ama doğuma yakın inşallahhhhh..
yok tatlım ben 25 inde adet oldum 26 sında bitti sadece bir gün sürdü doktora gittim pazartesi gel kan testi yalaım dedi.daha yaptırmadım yani pazartesi yapılcak çarşambada sonucunu alacağım nasipse.üstüne görmüş olabilirsin dedi ama umudum yok maalesef.
tatlım yanı 11 gun adet beıde şuphelendırdı ay nasıl gecek pazartesı ye kadar zaman ya
canım 4. aydan sonra boyatılıyomus..gorumcem ıcın bugun sordum kuafore bıtkısel boyayla sorun olmaz dedı..daha dun kadının bırı doguma gıtmeden once boyatmaya geldı dedı..
canım 4. aydan sonra boyatılıyomus..gorumcem ıcın bugun sordum kuafore bıtkısel boyayla sorun olmaz dedı..daha dun kadının bırı doguma gıtmeden once boyatmaya geldı dedı..
valla bilmiyorum ki içimde umut olmadığındanmıdır nedir hiç bişi hissetmiyorum yawbu seferde negatif olacak biliyorum.bir sonraki adetime daha 25 gün var belli olurmu onuda bilmiyorum ki.
yok tatlım ya dr um karşı benım
dirak oksijjen yoluyla bebğe gecıyo ay duz olsa neyse bıde platın yanı senın renk te guzel ama bakırdan sonra koyu gelmıştır dımı
canlarım benım ananem bızde uyukluyodu gırdım uyandı şmdi çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?