canım İnşallah Ya maşallah sende 17 haftalık olmuşsun Ya benim anlamadım en son iki ilişkim biri 16 mayısdiğer 27 mayıs ben hangisinde kaldım:)? Dün lekelenmemden sonra Bugun şeffaf ve açık sarı akıntı geldi protestan içtim geçti sence neylm ben:)
napıyon kız böcukkkkkkkk
süpersin canım inşallah Ya çok acıçektim artık olsun:)pazartesi yazarım size içim rahatlattın çok öptüm allah rahatlık versinama ttalım benım yumurtlamadan 11 gun sonra testte cift cizgı çıktı ee duşun kanda daha önce cıkıyo hem mayıs 16 olsaydı deger daha yuksek cıkarmdı amannn zaten gerısı yalan bak gebesın resemn bıde katlandımmı deyme keyfımıze
napem canım ya sukur ıyıyım basım catlıyo agrıdan ıkı gundur..ılacta hıc ıcmedım..bugun dr.a gıttım hersey normal bı sorun yok yumurtlama donemındesın gun asırı calıs dedı.. ben de ara verdık dıyemedım kadınatabı alttan baktı..eger bu ayda gecıkırsen daha detaylı ıncelerız dedı ama senınkısı buyuk bı ıhtımal kafana cok taktıgın ıcın oluyo dedı..hem daha 10 ay oldu 12 ay olmasını beklıyoruz normalde dedı..
neyse ordan cıktık aksama kadar ç.makınası baktık ama degdı 1.600 e cok guzel bı makına aldık camasırlar dag gııbı oldu daha perdelerın yarısı yıkanacak neysekı pazartesı teslım edıcekler allahın ıznıyle
süpersin canım inşallah Ya çok acıçektim artık olsun:)pazartesi yazarım size içim rahatlattın çok öptüm allah rahatlık versin
HAHA YUMURTLUYON VE KORUNUYON AY NE TUHAF DUNYA DIMI OLSUN KUZUM SEN bu gecelığıne sal gıtsın bı kerecık bı de telaş yap ay ya gebe kalırsm dıe ay duuyoz ya bı kere oldu gebe kaldım dıe
o havaya gırersen olur belkım
ay ne gıcık ış dımı biz aylarca ugraşşşuğraşşş ay bu arada makıneneızı gule gule kullenın ıyı para vermışınız heee çok özellıklı olmalı ama ıyı mal ıyı para benım kurtma ve çamaşır makıne ağlıyacak nerdeyse bugun tam 5 keer calıştı kurutmam hal calışmak ta yazık acıdım
ayy..aslında eşimde oyle dedı ben olmaz dedım..hanı benımde aklımdan gecmedı degıl..yapsakmı oyle bı muzıplık acaba.. gercı sımdı uyuyo beyfendı fosur fosur kıyamamkı uyandırmaya hem basımda agrıyo...en ıyısımı rahat duralım bu ay bız
hee.. pahallı ama 9 kg.yorgan felan yıkaya bılıyosun her sey ıcın ayrı bı programı var ıcındekı camasırın agırlıgına gore su ve elektrık harcıyomus..vs.
ohh canım gule gule kullanın inşalla ya o eskısın sız eksımeyın bebişin camaşırlarını yıkamak nasıp olur ınşallaaa sen yap bı kaçamak abla sözu dınle sır demem kımseye
insaallah canım yaa allah razı olsun..ne guzel dua etmişsin..
kızz..aklıma gırmee gece gece..
bak yaparım haa
oosun yavrum baş ağrınada ıyı gelır hahaha neys ekuşum ben +18 olmadan kaçayım yaz temızlığı var evde dınleneyım bırazcık ama erken ge tamammı mıck bak unutma yanlışlıkla oldu gıbı panık yap bide ama cok ta kaptırıp ertesı gunde ıcme arkandayım hadı bakalım muck beklıom yarınn
şeydaaaa geleım mı erva ile yarenle oyuncakları telef etmeye hahaah
geliyim ben senin eve temizliğee..çok güzel temizlik yaparımm herşeylerii atarım
amam bak alır gelırız erva ve yarenle bilemıyorum yanı ee sonra oyuncaklardan bı haber hahahaha
ayyy siz gelmeyin ama ervayla yarai bırkın bana biz oynrız onlarla..
ben sevmm atmayı ben eskiciyimdir..40 yıl dursa atamam kıyamm illa bi anısı vardır...
düşünn benm teyzemn kızı var lise 1 e gidyor şuan..o ilk okula giderken bana bi resm yapmıştı halen durur o..arkaşdlrımın yazdığı minik notlr..ünversitede derste konuşurken yazıştıklrımız..liesedeki imzelı gömleğim hepsi durur...kıyaftelrmde öle ..içene girmm ama durular atamm...o kdr da temz turm eşylarımı tertemz yeni gbi ama hiç b,r şeyim,i atamam benn eskiciymm eskiciiiiiiiiiiiiiii..siz bana temzliğe gelmeyn kızçeleri yollyın oyun oynıyalım onlarla
kıss harbi senın evde temizlik yapsakk ammaa atacak şeyy çıkarr heeebizim kızlar kaybolur o oyuncakların içinde yaww bak bak istemiii bizi songüll görüyonmu kızz
hahah gel kuzum valla acayip ççıkr atılcak şey ama siz çaya kahveye gelin temzliğe dğeil ben memnunum hahah....valla kaybolur oyunckların arasında...küçk penguenden koca ayıya kadr vr....bir sürü boya kalmei renkli kalem bol bol var
Bakıyorum hafta sonunda kimsecikler yok piyasada Eee bi ben kalmışım divanesi heralde
selamm şeker nasılsınnn...
tşk ederim iyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeli hayat nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?