ALLAH iyilik versin canımm..şükür iyiyi hava çok sıcak yaaa...dışarıya cıkılmıyor..
bende onu düşünüyom sabahtandır hava cok sıcak bu havada cıkılmaz ama cemaat içerde değil dışarda tuhaf Nasıl günleri saymaya devam mı canım
sorma tatlım ya ...bi alışverişe gittik yandık yandık sıcaktan...evet tatlım düşünmemeye calışıyorum ama ister istemez sayıyorum son 4 gün :) hayırlısıyla..netten gebelik takvimi die biyer var ona bakıyorum herşeyiyle hesaplıyo..İNŞALLAH ta olur ne diyelim hakkımızda hayırlısı senin bittimi kırmızılar..
yok bu gün 8 gün oldu daha kesilmedi bu ay bi hal var ama hadi hayırlısı Napcam bilmiyorum ya bende düşünmeden yapamıyorum bu ay gidemedim kontrole bu ay öylece gececek artık hayırlısı Senin adet düzenli mi canım İnşallah hayal kırıklığına uğramazsın
hayırlısı olsun canım benimm dahada devam ederse git ama dr a ihmal etme ... benim düzenli genelde 26 günde bir bi gecen ay çörek otu macunu yapmıştım ondan sanırım 28 günde oldu.. bu ay hiç bişi yapmadım hayırlısı artık tatlımm RABBİMden bir mucize bekliyoruz
inşallah canım bu aralar netten bebek resimlerine bakıp duruyorum Görsen beni telde pc de her yerde bebek fotoları Bebeğime ilk hediyesini bile aldım Kafayı yiycem ya
kizlar selammm nasilsiniz?Fanaa ben sana kusumm
kizlar selammm nasilsiniz?Fanaa ben sana kusumm
hoşgeldin tatlım nerelerdesinn görüşemiyoruz uzun zamandır..
doğrudur tatlım bende bebek odalarına bakıyorum gardrop büyüyen beşik modelleri fln bi küçük odamız var gecen hafta boyadık yerleri hazır yani bende almamak için kendimi zor tutuyorum.. RABBİM nasip eder İNŞALLAH doya doya alıırız herşerini..
evet tatlım kımse gırmıyo topıge bende bakmıyorum sımdı ısmını gordum genelden bı gelım dedım ıyıyım canım sen nasılsın az kalmaış varmı hgıc belırtı falan?
denızcım hosgeldın canım oslettın kendını
canım yarenın dedıklerıne aynen katılıyorum sen hamişsın canım benım
evet tatlım kımse gırmıyo topıge bende bakmıyorum sımdı ısmını gordum genelden bı gelım dedım ıyıyım canım sen nasılsın az kalmaış varmı hgıc belırtı falan?
hoşbulduk tatlım ağzınız bal yesin :) arada hafif tatlı bir sancım oluyor korkuyorumyarın inşallah değer artar:) mutlaka paylaşırım Mcx
valla tatlım belirti yok ama sıcaktanmı yoksa başka bişidenmi yanıyorumm..çok sıcakk..sende ne var ne yok var mı bebiş..
hos buldum tatlim kactir senin arkandan gelip sesleniyorum beni gormeden cikiyosun topikten gecmiste okumuyosun diye gormuyosun , kiz bebek gelecek annesi sabirli ol zamanini bekliyor bebislerimizselamm canım hoşgeldin niye küssün kız Hayırdır bebekte küsmüş heralde gelmiyo Napcam ben Neden küstün Kırdım mı seni yoksa
iyiyim sekerim sen nasilsin bat yaklasiyor ikimizdedeALEYKÜMSELAM tatlımm hoşgeldin çok şükür sen nasılsın canımcımm..
evet ya bazende bu kadar kaptırmaktan korkuyorum Belki bu işaretler bizim bu heveslerimiz geleceğine işarettir ne dersin Bi topikte gördüm umutlarım bitti bebek sahibi olamıyacakmışım diye bişey vardı bi girdim ağlayarak cıktım ya
hos buldum tatlim kactir senin arkandan gelip sesleniyorum beni gormeden cikiyosun topikten gecmiste okumuyosun diye gormuyosun , kiz bebek gelecek annesi sabirli ol zamanini bekliyor bebislerimiz
iyiyim sekerim sen nasilsin bat yaklasiyor ikimizdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?