tabiki tatlım benim oku bak ''ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ HİÇ BİR ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZ(HZ.OSMAN R.A)'' bu en güzel örnek..
yok tatlım henuz bışey akupuntur basladım baska seylerle ılgılenıyım dıye hamd ekılo verırsem belkı daha kolay olur dıye dusundum hayırlısı tatlımya elbet bızımde bırgun bebışımız olucak hayırlısıyla
iyiyim sekerim sen nasilsin bat yaklasiyor ikimizdede
hoşbulduk tatlım ağzınız bal yesin :) arada hafif tatlı bir sancım oluyor korkuyorumyarın inşallah değer artar:) mutlaka paylaşırım Mcx
hoşbulduk tatlım nasılsın
Vay bee muhteşem bir sözmüş Nerden buldun hangi kitaptan aldın ayy inşallah öyledir
hoşbulduk tatlım nasılsın
çok seviyorum bu sözü canım HZ.OSMAN R.A SÖYLEMİŞ ne güzel söylemiş hayran oldum ve çok doğru buluyorum..
Ayyy özür dilerim canım evet gecmişi okuyamıyorum afedersin hakkını helal et Ama unutma ben sana cok değer veriyorum bakü güzeliYa üzerimde bi ağırlık var bu aralar Gördüğüm bütün çocukları izleyip duruyorum gözlemliyorum
helal tatlim helal sakaciktan kusmustum zaten, canim sen de benim icin cok degerlisin tatlimsin sen benim
anladım tatlım hayırlısı olsun tabi İNŞALLAH tüm isteyenlere nasip olsun...
çok şükür tatlımm evet son 4 gün bende senin..
gercekten cok güzel Ama insan bu hayal ettiği müddetçe yaşar
bende de en gec 10-na kadar olmali
aynen tatlımm hayaller insanı bazen istediklerine kavuşturuyor..gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ulaşabilmek için gerisi ALLAHtan tabiki..
sağol canım benim seninde günün az kalmış hadi hayırlısı güzel haberle gel inşallah
hayırlısı tatlım daha erken ama var mı belirti..
evet doğru söylüyorsun Bazen düşünüyorum hayal ettiğim şeylere kavuştum ben
INSALLAH canim bakalim artik esim yarim test vercek bakalim degerlerimiz ne kadar artmis umut varmi gorcez artik
hayir canim meriye dondum 2 aydir adetimin de yumurtlamam da belirtisiz olduonceleri yumurtladigim zamandan ta ki adetim bitene kadar bulantilarim olurdu
İNŞALLAH bebişinede kavuşursun tatlımm..iyi düşün iyi olsun kötüşeyler aklına getirme..o girdiğin topicede girme bence bidaha..o tür şeyler insanın sinirlerini psikolojisini etkilio..
canım benim inşallah sizi şaşırtacak kadar iyi değerler gelir Sonra ikinci bi şaşkınlıkta bebek için olur inşallah Bana özelden atrmısın canım sonucları
atarim canim ,INSALLAH tatlim ya agzindan bal damliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?