Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

anladım tatlım hayırlısı olsun tabi İNŞALLAH tüm isteyenlere nasip olsun...

iyiyim sekerim sen nasilsin bat yaklasiyor ikimizdede

çok şükür tatlımm evet son 4 gün bende senin..

helal tatlim helal sakaciktan kusmustum zaten, canim sen de benim icin cok degerlisin tatlimsin sen benim

gercekten cok güzel Ama insan bu hayal ettiği müddetçe yaşar

aynen tatlımm hayaller insanı bazen istediklerine kavuşturuyor..gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ulaşabilmek için gerisi ALLAHtan tabiki..

evet doğru söylüyorsun Bazen düşünüyorum hayal ettiğim şeylere kavuştum ben

İNŞALLAH bebişinede kavuşursun tatlımm..iyi düşün iyi olsun kötüşeyler aklına getirme..o girdiğin topicede girme bence bidaha..o tür şeyler insanın sinirlerini psikolojisini etkilio..

INSALLAH canim bakalim artik esim yarim test vercek bakalim degerlerimiz ne kadar artmis umut varmi gorcez artik

canım benim inşallah sizi şaşırtacak kadar iyi değerler gelir Sonra ikinci bi şaşkınlıkta bebek için olur inşallah Bana özelden atrmısın canım sonucları

hayir canim meriye dondum 2 aydir adetimin de yumurtlamam da belirtisiz oldu onceleri yumurtladigim zamandan ta ki adetim bitene kadar bulantilarim olurdu

anladım tatlımm hayırlısı olsun belkide düpriz yapar annecine..:)) benimde oluyo ara ara mide bulantım bazen kahvaltıdan önce bazen kahvaltı arası bazen sonrası öle belli belirsiz anlayamıyorum..

İNŞALLAH bebişinede kavuşursun tatlımm..iyi düşün iyi olsun kötüşeyler aklına getirme..o girdiğin topicede girme bence bidaha..o tür şeyler insanın sinirlerini psikolojisini etkilio..

Allah razı olsun Rabbim hepimize kendi katından bir hediye versin bizlere.O topikteki arkadasa çok üzüldüm ve dua ediyorum inşallah o da mutlu olur sana özelden msj attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…