Allah razı olsun Rabbim hepimize kendi katından bir hediye versin bizlere.O topikteki arkadasa çok üzüldüm ve dua ediyorum inşallah o da mutlu olur sana özelden msj attım
canim bende o topiki gordum kiz simdi tupbebek yaptirmis sonucu bekliyomus
Allah razı olsun Rabbim hepimize kendi katından bir hediye versin bizlere.O topikteki arkadasa çok üzüldüm ve dua ediyorum inşallah o da mutlu olur sana özelden msj attım
kizlar ben cikiyorum aksam gorusmek uzere byeeeeeeeeee
İNŞALLAH bebişinede kavuşursun tatlımm..iyi düşün iyi olsun kötüşeyler aklına getirme..o girdiğin topicede girme bence bidaha..o tür şeyler insanın sinirlerini psikolojisini etkilio..
kizlar ben cikiyorum aksam gorusmek uzere byeeeeeeeeee
Ben teşekür ederim beni dinlediğin için Rabbim yüzümüzü güldürecek gönlümüze huzur verecek evimize neşe ve sevgi katacak bağlarımızı kuvvetlendirecek Bizimde hayırlı ebeveynler olacağımz hayırlı evlatlar nasib etsin
AMİNNNNNN İNŞALLAH canımm benimm sabırla bekliyoruz..olacak hayırlısıyla..hergece dua ediyorum hem kendim hem tüm isteyenler için..RABBİM İNŞALLAH KABUL EDER..
bende canım İnşallah Rabbim yakın zamanda yüzümüzü güldürür canım bi kac dakikaya kadar gelcem inş. öptüm seni
şekercimm bende çıkıyorum eşimle dışarı çıkcaz..kendine iyi bak görüşmek üzere..karşılamasakta özelden msjlaşalım tatlımm..
Ben teşekür ederim beni dinlediğin için Rabbim yüzümüzü güldürecek gönlümüze huzur verecek evimize neşe ve sevgi katacak bağlarımızı kuvvetlendirecek Bizimde hayırlı ebeveynler olacağımz hayırlı evlatlar nasib etsin
merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı yumurtlama günümü tam hesaplamaya çalışıyorum 2gün önce sol kasaığımda ara ara sızlamalar oldu ve akıntım şeffaf çektikçe uzayan bir akıntıydı eşim ve ben çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz ve bu ay 2 günde bir çalışma yaptık yumurtladığımı düşündüğüm günlerde her gün çalıştık dün akşamdan beri gögüslerim acıo hafif hafif akıntım beyaz krem kıvamlı sizce bişiler varmıdır
kizlar yaa su varikosel ameliyatindan sonra hamile kalanlari ve kalamayanlari okumaktan bunaldimmm ama okumadan da edemiyorum ya yarini 4 gozle bekliyorum bakalim degrimiz artmis mi azalmis mi INSALLAH guzel cikar sonuc lutfen dualarinizi eksik etmeyin su an cok ihtiyacim var RABBIM hayirli haberler vermeyi nasip etsin :85::85::85:
canım benim eşinin varikoseli kacıncı aşamadaydı ameliyat olmadan önce
2. dereceli idi ama 7 ay oldu artik ameliyat olali okuyorum baska topiklerde cogu kisi 3-4. aylarda hamile kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?