Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ileri hiz ameliyatdan once %10 ama sonra %0 oldu 3. ayda verdiyimiz testte bi de yarin bakcaz 4 ayda artis olmus mu diye

tatlim cok sukur sayi nerdeyse normal morfolojisi de cok sukur normal ama ileri hiz 0 , halimize sukr ediyorum aslinda esinde hic sperm bulunmayanlar var ama ne biliyim her ay husrana ugramak cok yipratiyor insani

evet canım seni çok iyi anlıyorum ileri hareketli kac olması gerekiyormuş canım

tatlim hamile kalmak icin en az %50 ve ustu ileri hizli spermlerin olmasi gerekiyor
canim affedersin ama senin esin bu testi vermedi mi hic? yani yalniz sen mi gittin dr esin hic gitmedi mi?

verdi canım benim eşimde de varikosel var ama ilerlememiş yavaş ileri hareketli 25-hızlı ileri hareketli 15-yerinde hareketli 10 Ama bu değerler iyi demiş dr Hiç anlamadım ya Bi hamile kalsaydım ya

maşallah yiğenimiz günden güne büyüyor Sıkıntı veriyor mu annesikulaklarını çekelim

evet canım 1 hafta sonra 3 aylık olacak rabbim nasip ederse gercekten banada cok cabuk geciyo vakit nee ara bu kadar olmuş daha dün gbi hatırlıyorum idrar testini yaptığımı yok teyzesi masallah cok sakin beni hiç üzmüyo ins fırtına öncesi sessizlik degildirama nefes darlıgı cekmeye basladım diyebilirim

iyim kuzum hoşbuldum cok şükür bebişde iyi yuvarlanıp gidiyoruz anne bebek
tatlim cok sevindim hep boyle iyi olun
verdi canım benim eşimde de varikosel var ama ilerlememiş yavaş ileri hareketli 25-hızlı ileri hareketli 15-yerinde hareketli 10 Ama bu değerler iyi demiş dr Hiç anlamadım ya Bi hamile kalsaydım ya
canim keciboynuzu kuru yapsana bak bizin sayi bu kur sayesinde duzeldi bi de dr benim esime bi ilac yazdi bilmiyosrum turkiyede var mi yok mu adi spermotrend bi arastir istersen icindekiler vitaminler

bişey söylesene kız merak etim bu rakamlar nasıl şimdi

tatlim affedersin namaz kildim geldim

Allah kabul etsin canım bu kürü yapıyoruz bakalım hayırlısı yarın sonucları alırsan bana da bi zahmet sonuçları yaz canım özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…