2. dereceli idi ama 7 ay oldu artik ameliyat olali okuyorum baska topiklerde cogu kisi 3-4. aylarda hamile kaliyor
ileri hiz ameliyatdan once %10 ama sonra %0 oldu 3. ayda verdiyimiz testte bi de yarin bakcaz 4 ayda artis olmus mu diye
ameliyattan sonra mı 0 oldu
tatlim cok sukur sayi nerdeyse normal morfolojisi de cok sukur normal ama ileri hiz 0 , halimize sukr ediyorum aslinda esinde hic sperm bulunmayanlar var ama ne biliyim her ay husrana ugramak cok yipratiyor insani
evet canım seni çok iyi anlıyorum ileri hareketli kac olması gerekiyormuş canım
s a kızlar nasılsınız
bu normal mi ileri hızlı mı anlamadım yaen az %50 olmasi gerekiyor
s a kızlar nasılsınız
iyim kuzum hoşbuldum cok şükür bebişde iyi yuvarlanıp gidiyoruz anne bebekhos geldin canim nasilsin bebis nasil?
bu normal mi ileri hızlı mı anlamadım ya
a.selam hoşgeldin canım
bu normal mi ileri hızlı mı anlamadım ya
iyim kuzum hoşbuldum cok şükür bebişde iyi yuvarlanıp gidiyoruz anne bebek
hoşbuldum canım nasılsın görüşmeyeli
iyiyim canım benim çok şükür ikindi vakti sana msj yazdım görmedin heralde bu arada sen nasılsın
tatlim hamile kalmak icin en az %50 ve ustu ileri hizli spermlerin olmasi gerekiyor
canim affedersin ama senin esin bu testi vermedi mi hic? yani yalniz sen mi gittin dr esin hic gitmedi mi?
şimdi gördüm gülüm
maşallah yiğenimiz günden güne büyüyor Sıkıntı veriyor mu annesikulaklarını çekelim
tatlim cok sevindim hep boyle iyi oluniyim kuzum hoşbuldum cok şükür bebişde iyi yuvarlanıp gidiyoruz anne bebek
canim keciboynuzu kuru yapsana bak bizin sayi bu kur sayesinde duzeldi bi de dr benim esime bi ilac yazdi bilmiyosrum turkiyede var mi yok mu adi spermotrend bi arastir istersen icindekiler vitaminlerverdi canım benim eşimde de varikosel var ama ilerlememiş yavaş ileri hareketli 25-hızlı ileri hareketli 15-yerinde hareketli 10 Ama bu değerler iyi demiş dr Hiç anlamadım ya Bi hamile kalsaydım ya
bişey söylesene kız merak etim bu rakamlar nasıl şimdi
tatlim cok sevindim hep boyle iyi olun
canim keciboynuzu kuru yapsana bak bizin sayi bu kur sayesinde duzeldi bi de dr benim esime bi ilac yazdi bilmiyosrum turkiyede var mi yok mu adi spermotrend bi arastir istersen icindekiler vitaminler
tatlim affedersin namaz kildim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?