- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
tatlim cok sevindim hep boyle iyi olun
canim keciboynuzu kuru yapsana bak bizin sayi bu kur sayesinde duzeldi bi de dr benim esime bi ilac yazdi bilmiyosrum turkiyede var mi yok mu adi spermotrend bi arastir istersen icindekiler vitaminler
tatlim affedersin namaz kildim geldim
evet canım 1 hafta sonra 3 aylık olacak rabbim nasip ederse gercekten banada cok cabuk geciyo vakit nee ara bu kadar olmuş daha dün gbi hatırlıyorum idrar testini yaptığımıyok teyzesi masallah cok sakin beni hiç üzmüyo ins fırtına öncesi sessizlik degildir ama nefes darlıgı cekmeye basladım diyebilirim
Allah kabul etsin canım bu kürü yapıyoruz bakalım hayırlısı yarın sonucları alırsan bana da bi zahmet sonuçları yaz canım özelden
saol canım amin rabbim isteyen herkese tattırsın insallah bu duyguyu sen ne zamandır istiyosun canım
tatlim merak etme yazicam, ama istersen esine soyle bi baska urologa da gitsin yani tek doktorla yetinmemek gerek
maşallah canım nefes darlığı normalmiş canım az kaldı cinsiyetini öğrenmemize demi hayırlısı inş.
off ya bilmiyorum güzelim ya Geriliyorum gebelik hakında konuşmaya artık bu söylediğin ilaç bitkisel mi canım
özelden msj attım yine okumadın mı kıız
selam kızlarrrrr nsaılsınız bakalım nasıl gidyor nasıl durumlarr morellelr bakimmm
evlendigimizden beri istiyoruz yani 1 yil 8 aydir nerdeyse 2 yil olacak
sizinde imtihanınız bu yöndeymiş tatlım rabbim biran önce bebeginii kucagına almayı nasip etsin güzelim
sağolasın canım hoşgeldin bu aradaokudum tatlım hemn düzlticem cicim benmm...
normali kac bilmiyorum ya sizinki kac canım anomali ne kadar canımtatlim istersen icindekileri yaza bilirim sizin sayi morfoloji normal mi?
evet canım normalmiş de arada karabasan gibi çöküyolar üstüme sanki bogulacak gbi hissediyorum
bende cok merak ediyorum cinsiyetini cuma günü ikili tarama testi yapılcak belki belli olur cinsiyetide
tatlim normali en az 1mlde 20 milyon olmasi lazim bizde ameliyattan once 1mlde 25 milyondu 3. ayda verdiyimiz testte 17 milyona dusmustunormali kac bilmiyorum ya sizinki kac canım anomali ne kadar canım
selam kızlarrrrr nsaılsınız bakalım nasıl gidyor nasıl durumlarr morellelr bakimmm
yarın randevu alcam cnm ya salı ya da çarşmba gidecem inşllhh...inşlhhta kötü bişe çıkmazzz...tatlim cok sukur sen nasilsin kirmizilardan haber var mi? dr gidecektin gittin mi?
sağolasın canım hoşgeldin bu arada
normali kac bilmiyorum ya sizinki kac canım anomali ne kadar canım
Allah rast getirsin inşallah bi sorun cıkmaz canım
hoşgeldin canım iyiz cok şükür sen nasılsın
yarın randevu alcam cnm ya salı ya da çarşmba gidecem inşllhh...inşlhhta kötü bişe çıkmazzz...
bişe değil cnm bu arada yuesdaful umduum ve eylemsevcandan habri ol varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?