Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

saol canım amin rabbim isteyen herkese tattırsın insallah bu duyguyu sen ne zamandır istiyosun canım

maşallah canım nefes darlığı normalmiş canım az kaldı cinsiyetini öğrenmemize demi hayırlısı inş.

maşallah canım nefes darlığı normalmiş canım az kaldı cinsiyetini öğrenmemize demi hayırlısı inş.

evet canım normalmiş de arada karabasan gibi çöküyolar üstüme sanki bogulacak gbi hissediyorum
bende cok merak ediyorum cinsiyetini cuma günü ikili tarama testi yapılcak belki belli olur cinsiyetide

okudum tatlım hemn düzlticem cicim benmm...
sağolasın canım hoşgeldin bu arada
tatlim istersen icindekileri yaza bilirim sizin sayi morfoloji normal mi?
normali kac bilmiyorum ya sizinki kac canım anomali ne kadar canım
evet canım normalmiş de arada karabasan gibi çöküyolar üstüme sanki bogulacak gbi hissediyorum
bende cok merak ediyorum cinsiyetini cuma günü ikili tarama testi yapılcak belki belli olur cinsiyetide

Allah rast getirsin inşallah bi sorun cıkmaz canım

tatlim cok sukur sen nasilsin kirmizilardan haber var mi? dr gidecektin gittin mi?
yarın randevu alcam cnm ya salı ya da çarşmba gidecem inşllhh...inşlhhta kötü bişe çıkmazzz...
sağolasın canım hoşgeldin bu arada

normali kac bilmiyorum ya sizinki kac canım anomali ne kadar canım

Allah rast getirsin inşallah bi sorun cıkmaz canım

bişe değil cnm bu arada yuesdaful umduum ve eylemsevcandan habri ol varmı???

yarın randevu alcam cnm ya salı ya da çarşmba gidecem inşllhh...inşlhhta kötü bişe çıkmazzz...

bişe değil cnm bu arada yuesdaful umduum ve eylemsevcandan habri ol varmı???

tatlim INSALLAH kotu bisey yoktur sen icini ferah tut guzelim, canim eylemsevcan hamile yelda da kirmizi gordu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…