Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canim listeyi duzeltin ama eylemsevcan hamile onun yerini degistirmemissin

ttalım bana bilgi veren olmdıki ne bilim hiç habrim yok ztn bura uğrdıda yok bende merk ettm kızlrda hber ok dye..sanırım yuesdaful ttalde umudumuda bayadır görmüyorum işte

ttalım bana bilgi veren olmdıki ne bilim hiç habrim yok ztn bura uğrdıda yok bende merk ettm kızlrda hber ok dye..sanırım yuesdaful ttalde umudumuda bayadır görmüyorum işte

canim topikte yazmisti hamile kaldigini ama evet dogru diyosun sik ugramiyordu zaten topike

AMIN canim AMIN RABBIM sana da saglicakla kucagina almayi nasip etsin
amin canım insallah umudunu hiç yitirme hersey rabbimden
sağolasın canım hoşgeldin bu arada

normali kac bilmiyorum ya sizinki kac canım anomali ne kadar canım

Allah rast getirsin inşallah bi sorun cıkmaz canım

insallah güzelim bakalım cumayı iple cekiyorum

canim topikte yazmisti hamile kaldigini ama evet dogru diyosun sik ugramiyordu zaten topike

AMIN canim AMIN RABBIM sana da saglicakla kucagina almayi nasip etsin
amin canım insallah umudunu hiç yitirme hersey rabbimden
sağolasın canım hoşgeldin bu arada

normali kac bilmiyorum ya sizinki kac canım anomali ne kadar canım

Allah rast getirsin inşallah bi sorun cıkmaz canım

insallah güzelim bakalım cumayı iple cekiyorum

tatlim normali en az 1mlde 20 milyon olmasi lazim bizde ameliyattan once 1mlde 25 milyondu 3. ayda verdiyimiz testte 17 milyona dusmustu
hımm anladım Rabbim bizlerede eslerimizede sifalar versin bizimki daha amel. olmadı bi hamile kalsam öyle olacak
yarın randevu alcam cnm ya salı ya da çarşmba gidecem inşllhh...inşlhhta kötü bişe çıkmazzz...

bişe değil cnm bu arada yuesdaful umduum ve eylemsevcandan habri ol varmı???

iiym cnm ne olsunn..sen nasılsın ufklık nasıl aslındaaa..halen iğne vuruluyormuusun

Daha adet olmamışsın heralde gecmiş olsun ya göğüslerde dolgunluk var mı canım sende

iiym cnm ne olsunn..sen nasılsın ufklık nasıl aslındaaa..halen iğne vuruluyormuusun

bende iyim canım cok şükür riski atlattık iğne vurulmuyorum artık ama yinede cok yorucu hareketleden yürüyüşlereden uzak duruyorum ben tedbirimi alıyımda taktiri allahtan
ufaklıkta iyi cumaya ikili testim var bakalım sonuç ne cıkacak

ben yine de düzltm cnm sağol bilgi verdin için cnmmm benmmm
hımm anladım Rabbim bizlerede eslerimizede sifalar versin bizimki daha amel. olmadı bi hamile kalsam öyle olacak

Daha adet olmamışsın heralde gecmiş olsun ya göğüslerde dolgunluk var mı canım sende
yok cnm göğüste dolgunluk hiç beişe yok inn doktra gtmesem böle devam edr bu hiç adte olsaı yok aşasınn innkii...
kizlar benim cikmam gerek opuldunuz KIB

görüşürzz cnmmm bybyy

bende bu ay gec oldum bilkiyosun ama daha bu dolgunluk sızı gecmedi ya niye ki

özeldemi yapryosun cnmm...özlede ücertlimi kaça yapolar cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…