canim listeyi duzeltin ama eylemsevcan hamile onun yerini degistirmemissin
ttalım bana bilgi veren olmdıki ne bilim hiç habrim yok ztn bura uğrdıda yok bende merk ettm kızlrda hber ok dye..sanırım yuesdaful ttalde umudumuda bayadır görmüyorum işte
amin canım insallah umudunu hiç yitirme hersey rabbimdenAMIN canim AMIN RABBIM sana da saglicakla kucagina almayi nasip etsin
sağolasın canım hoşgeldin bu arada
normali kac bilmiyorum ya sizinki kac canım anomali ne kadar canım
Allah rast getirsin inşallah bi sorun cıkmaz canım
ttalım bana bilgi veren olmdıki ne bilim hiç habrim yok ztn bura uğrdıda yok bende merk ettm kızlrda hber ok dye..sanırım yuesdaful ttalde umudumuda bayadır görmüyorum işte
amin canım insallah umudunu hiç yitirme hersey rabbimdenAMIN canim AMIN RABBIM sana da saglicakla kucagina almayi nasip etsin
sağolasın canım hoşgeldin bu arada
normali kac bilmiyorum ya sizinki kac canım anomali ne kadar canım
Allah rast getirsin inşallah bi sorun cıkmaz canım
hımm anladım Rabbim bizlerede eslerimizede sifalar versin bizimki daha amel. olmadı bi hamile kalsam öyle olacaktatlim normali en az 1mlde 20 milyon olmasi lazim bizde ameliyattan once 1mlde 25 milyondu 3. ayda verdiyimiz testte 17 milyona dusmustu
yarın randevu alcam cnm ya salı ya da çarşmba gidecem inşllhh...inşlhhta kötü bişe çıkmazzz...
bişe değil cnm bu arada yuesdaful umduum ve eylemsevcandan habri ol varmı???
iiym cnm ne olsunn..sen nasılsın ufklık nasıl aslındaaa..halen iğne vuruluyormuusun
amin canım insallah umudunu hiç yitirme hersey rabbimden
insallah güzelim bakalım cumayı iple cekiyorum
kizlar benim cikmam gerek opuldunuz KIB
iiym cnm ne olsunn..sen nasılsın ufklık nasıl aslındaaa..halen iğne vuruluyormuusun
ben yine de düzltm cnm sağol bilgi verdin için cnmmm benmmmcanim topikte yazmisti hamile kaldigini ama evet dogru diyosun sik ugramiyordu zaten topike
yok cnm göğüste dolgunluk hiç beişe yok inn doktra gtmesem böle devam edr bu hiç adte olsaı yok aşasınn innkii...hımm anladım Rabbim bizlerede eslerimizede sifalar versin bizimki daha amel. olmadı bi hamile kalsam öyle olacak
Daha adet olmamışsın heralde gecmiş olsun ya göğüslerde dolgunluk var mı canım sende
kizlar benim cikmam gerek opuldunuz KIB
:) :) : ) :) :) :)
ben yine de düzltm cnm sağol bilgi verdin için cnmmm benmmm
yok cnm göğüste dolgunluk hiç beişe yok inn doktra gtmesem böle devam edr bu hiç adte olsaı yok aşasınn innkii...
görüşürzz cnmmm bybyy
erkek doguyu içime
bende iyim canım cok şükür riski atlattık iğne vurulmuyorum artık ama yinede cok yorucu hareketleden yürüyüşlereden uzak duruyorum ben tedbirimi alıyımda taktiri allahtan
ufaklıkta iyi cumaya ikili testim var bakalım sonuç ne cıkacak
gülüşünn nedeni ndrkiii ???..allh bozmasın:) :) : ) :) :) :)
bende bu ay gec oldum bilkiyosun ama daha bu dolgunluk sızı gecmedi ya niye ki
hadi ya hayırlısı canım peki eşinin gtepkisi nasıl anlatsana canım ilk duyduğunda nasıl oldu anlatır mısın
ilk hamileliğimi ögrendiğimdeki tepkisinimi soruyosun canım yoksa cinsiyet tahminimimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?