Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
gülüşünn nedeni ndrkiii ???..allh bozmasın

bilemicem cnm yaaa valla..bende hiç bişe yok adet olcama dair...ztn doktora gidince ilç vrr bana söktürücü ne bilim işte öle cnm

kız seninki baya oldu heralde demi Bak su soğanı dene demekten parmağımda derman kalmadı hemen hasta olursun işte

ikiside hamile olduğunu öğrenince mesela

ben malesef süpriz yapamayanlardanım canım evde test vardı benm de günüm gecmişti eşim sabah uyku sersemi kaldırıp testi yaptırdı tabi sonucu görünce iimizde şokkk
beklenmeyen bişeydi asıl bize süpriz oldu yani ikimizde sarıldık birbirimize şükrettik rabbimize ama eşim benden daha heyecanlıydı tabi uyku muyku kalmadı bende hemen hazırlanıp kan testi yaptırmaya gittim ve sonuç şekil A daki gbi

kız seninki baya oldu heralde demi Bak su soğanı dene demekten parmağımda derman kalmadı hemen hasta olursun işte
ayy cnm bi doktora gidimde hayırlısıyla yapcam...bi bakm ona göre davrncam cnm...bir de trs bişe vrsa olursa denemim diyorumm
canım ben ayda 1 özele normal kontrollerdede devlete gidiyorum ikili test için devlete gidicem özelin fiyatını bilmiyorum

anladım cnmm hadi ahyırlısı o vakit ben bi wcye gidim yaa

ah ahh ne güzel bende tam 1.5 yıldır eşimin yüzündeki o ifadeyi görebilmek için gününden önce baslardım test yapmaya.Hani süpriz yapcam ya Hüsrana uğrardım o da hemen anlardı yüz ifademden bizde bir gün gözlerimiz acık yüreğimiz agzımızda dona kalırmıyız acaba

ayy cnm bi doktora gidimde hayırlısıyla yapcam...bi bakm ona göre davrncam cnm...bir de trs bişe vrsa olursa denemim diyorumm

anladım cnmm hadi ahyırlısı o vakit ben bi wcye gidim yaa

git git beklemek bile yoruyo adamı bakalım dr ne diycek e canım benim erteleme su dr u

Allahım buradan bebek isteyen tün canlara güzel evlatlar versin ben bekarım ama bazen bebek özlemim öle oluyorki kokusunu duyuyorum sanki yolda geçen çocuklara sarkmış buluyorum çoğu zaman kendimi arkadaşlarımın bebelerini o kadar çok seviyor ve benimde olsun istiyorum ki anlatamam sizler için bu durum daha zordur canlar rabbim inşallah hayırlı evlatlar versin hepimize ben böyleyken sizlerin imtihanı daha zordur ama olacak inşallah herkesin gül kokulu evlatlaarı olacak

sağolasın canım Sende hayırlı bi yuva kurar ve bebeklerini kucağına alırsın inşallah bizlere dua et

git git beklemek bile yoruyo adamı bakalım dr ne diycek e canım benim erteleme su dr u
cnm diyom ya yarın randevu alcm salı yada çarşmba gidem pazartes amilayt gnüü

evet cnm çokk zor..rabbm sanda hayırlı yuva kurmyı ardında bebiş versn bekletmedn artmadn cnm benm

ya cnm ferah tutyorum ama bu kdr uzamsı cnaımı sıkıyor ve daha doğrusu adet belrtisi hiç mi hiç yok ağrımda yok aman ne bilim işte
dr a gitmesen hiç adet olmuycan yani söktürücü bitkiler caylar iç kafan rahat etsin
adetime 12 gün var tahmini yumurtlamam da sanırım 2gün önce gerçekleşti çünkü vucüt ısımda arttı.bilemedim normalde adet ortasında göğs yumurtlamada sızlar ama uzun sürer mi bilmiyorum

benimde sızlamam oluyor 2 aydır da adet oluncaya kadar devam ediyor canım

dr a gitmesen hiç adet olmuycan yani söktürücü bitkiler caylar iç kafan rahat etsin

benimde sızlamam oluyor 2 aydır da adet oluncaya kadar devam ediyor canım

yaa cnm kafama göre içmek istemyorum ztn gitmm gerkiyordu...düşükten sonra 6 ay oldu giidmde tedaviye başlıyalım hemen bebk içnn

ya cnm ferah tutyorum ama bu kdr uzamsı cnaımı sıkıyor ve daha doğrusu adet belrtisi hiç mi hiç yok ağrımda yok aman ne bilim işte

yaa cnm kafama göre içmek istemyorum ztn gitmm gerkiyordu...düşükten sonra 6 ay oldu giidmde tedaviye başlıyalım hemen bebk içnn

senin düşük mü vardı canım neyden kaynaklandı düşük ne kadarlıktı canım kusura bakma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…