hafta sonu ordaydım buraya gelmek istemedim
ay hadı bakalım tatlım beım ya duymuştum bı arkadaşta kullanmıştı ee ne kaadr var bata
hımmm su anda nerede oturuyorsun tatlım evlılık dolayısıylamı orada oturuyosun ay bugun cok sıcak tattlım buralar ya
hımmm su anda nerede oturuyorsun tatlım evlılık dolayısıylamı orada oturuyosun ay bugun cok sıcak tattlım buralar ya
ben çok tüp bebek yaptırdım çok bitkisel kullandım birde bunu deneyim dedim adapazarına gittim hafta sonu ordan topladılar 10 gün var hayırlısı
heyyoooooooo
merhaba istanbullu
tanışıyozmu bayannnnnnnnn
haha o sakaryalı bı kerem
bidah tanışalım o zman bayan sen beni unuttun herhalll....
kızlar cumartesi yaptırdığım kan testi 40,35 çıkmıştı şimdi bugun 77,30 çıktı doktor karnımda baktı ve karartı gördüğünü söyledi 9 hazıranda tekrar çağırdı sizce ne olacak?
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ilk çocuğuma hemen hamile kaldım oğlum 7yaşında 2.bebegiistiyoruz ama olmuyor 6 aydır korunmuyoruz Dr gittim ilaç verdi bitti şimdi sadece glifor 1000 mg kullanıyorum hayırlısı hi bide kızlar ilkinde 56 kiloydum şimdi ah ah 79 kilo hormon bozukluğu varmış neyse kızlar tez zaman da Rabbim isteyen herkeze versin evlat sevgisi bambaşka öpüyorum uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?