Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben çok tüp bebek yaptırdım çok bitkisel kullandım birde bunu deneyim dedim adapazarına gittim hafta sonu ordan topladılar 10 gün var hayırlısı

oh oh belkı bından faydasını görursunnn cnm benım ya deemek doğma buyume istanbuldasın ben erenlrdenım cnm 5 yaşında bıı ızım var 4 aylık ta hhamıleyım nasipse bi oğlum olcak cnm ne kadrlık evlısınnn

yahuuu ben geliom bi allhın kulu yok malum mu oldu anacımm kaçtınız hepinizzz..... nasılsınız hatunlar war mı bi değişiklik bizim nişan telaşı wardı epeydir hiç wakit bulamadımm .... beni sorcak olursanız aynıyım bi değişiklik yokkk ...... öptüm hepiniziii ......

kızlar cumartesi yaptırdığım kan testi 40,35 çıkmıştı şimdi bugun 77,30 çıktı doktor karnımda baktı ve karartı gördüğünü söyledi 9 hazıranda tekrar çağırdı sizce ne olacak?

oo super cnm zaten 2 3 gunde bı ıkıye katlamalı senınkı de katlamış ama dr un ne demek ıstemış anlamadım karartı gördum demekle kese görme ıhtımalı yok ama bence dr a gıtmek ıcın bı hafta bekle

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ilk çocuğuma hemen hamile kaldım oğlum 7yaşında 2.bebegiistiyoruz ama olmuyor 6 aydır korunmuyoruz Dr gittim ilaç verdi bitti şimdi sadece glifor 1000 mg kullanıyorum hayırlısı hi bide kızlar ilkinde 56 kiloydum şimdi ah ah 79 kilo hormon bozukluğu varmış neyse kızlar tez zaman da Rabbim isteyen herkeze versin evlat sevgisi bambaşka öpüyorum uzun oldu

he benden bı tane daAH AY BENIMDE KIZIM ILK AYDA OLMUŞTU ama ıkıncıyı 7.ayda yakaladık hemde cok calıştık bıde korunmayı bı bıraktım adetlerınde sapıttı 7 ayda 3 kere adet oldum sonra en son ayda cörek otu bal tarcın kurunu yaptım o ay hamıle kaldım şimdi 18 haftalık olduk darısı başına ay 2.de olsa insan stres yapıyo dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…