Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Ay canım beni umutlandırdın ya 2.de olsa insan çok üzülüyor birdaha olmicakmiş gibi çok istiyrm Rabbim kimsenin içinde bırakmasın

Kujum ama açık pembe ve kahverengi Lekelenme var az miktarda inşallah düşmez bir daha

Ay canım beni umutlandırdın ya 2.de olsa insan çok üzülüyor birdaha olmicakmiş gibi çok istiyrm Rabbim kimsenin içinde bırakmasın

sorma ttalım banada herkez şaşıyodu 2.için bu kadar stres dıe ama çocuklarda buudukçe anlıyolar kardeş isteyınnce insanın içi parcalanıyo ay bız ılk gıbı heyecan duyuyoruz

nerelerdesın sen kuzum benın özlettın bı geldın moralım bozuk dedin merk ettrdın gıttınnnnnnn
ahh canım sorma ya nişan war görümcemin kaç zamndır onun telaşındayım gündüzleri ewde yokum akşamda yorgunluktan giremiyodumm .....
ya moralim bozuktu baya .... klomen kullandım ya bu ay yumurtalar 2 cm de kaldı büyümedi glikofaj mı ne warya ondan werdi bu ayda olmassa karından iğne yapıp rahim filmi falan çekilcekmişş ..... baya canım sıkıldıı .... şimdi iiyim ama olcak olanın önüne geçilmiyo napımm.... hayırlısıı ... :):):):):):)inş bu ay adet olduktan sonra çörek otuna başlıcam yeniden ben kist yapıo diye duymuştum bırakmıştımm bende pko warya ama duydum ki tam aksine yumurtaları büyütüyomuşş.... böle şeker bende sen nasılsın oğluşun nasıl kızın yarenim kuzum nasılll ......allaha emanetsinizzz canımmm

cnm progestan kullanıyorum günde 3 defa ama pembe geliyor peçeteye Of ağlıcam
canım rabbim korusun inş sizi böle stres yapma fasla ii düşün ii olsunn .... tatlım bak progestanda kullanıyomuşun inş yerleşme kanamasıdırr olma ihtimali yüksek çünki eğer artarsa weya böle dewam ederse dr ye gidrsinn ama şimdi sakin ol ok ... olmadı ara bi sor drye için rahat etsinn allaha emanetsinizz....

ooo bana yoğunmuşun cnm benım yengesın soumluluk cok ay elifte bı ay kyullandı klomen hıc buyumedı kucuk kucuk co sayıda ama kucuk kalmışlardı bı daha kı ay kuru kullandı gebe kaldı dene bencede oğlumuz ıyı başladı pıt pıtlara kızımda çok sukur ıyı teyzesı ee nışan ne zmana

ay şükür yaptık bitti canım yaa ... öle yenge olmak zormuş walla bide tek kıs ben ablalık yapıom alışweriş falan hep ben gittim ama anam ağladı wallaaa..... ölemiş yaa benimde dr öle diyince baya canım sıkılmıştıı .... hani ben klomen büyütür die düşünmüştümm olmadı diincee beynimde şimşekler çaktı nasip bakalım bu ay iiyiki olmadı zaten nişanda tepindim döktüm bi güzel kurtlarımı artık düğüne kadar hamile kalrsam inşşş kalırımm :):):):):):) otururum hanım hanımcıkkkk

kızlar bu arad meryem dun akşam bebişin pıt pıtarını duymuş çok sukur
ohhh çok şükürr yaa rahatladım ben cumartesi gitcek die biliyodum ara ara girdim baktım bişiy yazan olmamışş dedim girmiyo heraldee sevindim şükürler olsunn rabbim onlarıda korusun inşş ..... demek senin oğlann burdayım ben dioo ayyy bi doğsundaa kızıma alımm ben onuu bende özledim hamile olmayıı yaaa hareketlerini özledim bebeğiminnnn

oh ıyı yapmışın ay kuzm kaderın elife benzesın oda görumcenın nışannında oynadı oynadı o ay da gebe kaldı eger sende kalırsn geeb herkes görumce nianlasın dıcem hahaaa

ah cnm benım kv sı rahatsız ondan ıremıyo oh cnm benım bı kzın olsun alırı oğluma hhahaaa ay bı kızın olsun isterım cnm ya kız cocuk bambaşka

ah cnm benım kv sı rahatsız ondan ıremıyo oh cnm benım bı kzın olsun alırı oğluma hhahaaa ay bı kızın olsun isterım cnm ya kız cocuk bambaşka
hahahahaha ne güzel çörek otu mu vesile görümce mii bakalımmm inşş öl olur yaa inş bende beklemem daha fasla yorulmaya başladım rabbim sabır wersinn ..... öle tatlım kız başka rabbim hayırlısını wersin gerçi ikiside ewlat ama bende kıs çok istiyomm hem kızımın yerine belki acım hafiflerr ona aldıklarımı kardeşine giydirirm tokalrını ona takarım ne güzel olur dimiii ...... belki ikiz olur bi erkek bi kız ..... kızı ilk doğumuma erkekide bonus sayarımmm

haha oda guzel mış ay ay bak ben çörekotu + görumce faktorunden etkılendı m heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…