Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cıx aa bende görumce yok ama elifte etkılıydı sendede etkı ederse tamamdır tarafımfdan tescıllencek ay bat sat ne zmandı

cnm ben kafayı yeedn duşa gırmelıyım cok sıcak bı rahatlayım gece yıne gelıcem nasıpse
hahha inş inşş dua et bol bol nolurrr :):):):):):) canım sat 12 mayıs bat ta 12 gibi ama dr geçer dedi klomenden dolayı sanki başka zamn tam geliyomuş gibii bakalım beş gün geçipte olmassam kan wer dedi nasip kısmet herşeyyy hadi al duşunuda rahatla fena ateş basar bilirimm allah sabır wersin bu yaz aylarındaaa görüşürüzzzz

Kujum ama açık pembe ve kahverengi Lekelenme var az miktarda inşallah düşmez bir daha
Ahh ii üşün denizcim progestanda kullanıomussun..uzan bol bol ayaklarının altına yastık koy..
Allah ın izniyle birşeycikler olmasın melegine

ahhh canım lamişim benm allah ım gönlündekileri nasip etsin sana insallah
ikizin olsun canına yetsinler
sağlıklı hayırlı evlatların olsun..hergece dualarımdasınız..

bende geldim kimse yok hıhh

kv rahatsz kızlar bugece de hastanede olacak ama bn rvimdeym bu gece eşim basında durcak.
beni merak etmeyn hersey yolunda

beni insandan saymıyonmu kıs
kıs sen bebişin kalp atışlarını duymuşun ne zaman gittin doktora?

saymazmıyım nilüşüm benm yazımdan sonra gördüm geldigini
benm randevum bugündü aslında ama dün kvnin tahlil sonuclarını almaya gttim hastaneye dr.umu gördüm dedim dayanamıorum ben bir baksak hocam...

hiç umudum yoktu ölesine sölemiştim saat 8e geliordu

tamam dedi girdik odasına ayhh bir baktık yine bebege benser bişe yok ama doktor tamam gördüm dedi...

o sırada sesi açtı ayyy duydum dedim
1.23cm miş boyutu..yani kaç milim ediyor acaba:26:

maşşalahh ona .. bazen bizim hesaplarımızla uymuyor cnm,,benımde ilk gittiğimde bebiş daha ortada yoktu..2 hafta sonra gittiğimizde duyduk ve ben 8 haftalık dıye hesap yapmıştım dok.7 haftalık demişti,,hesplar herzman uymuyor..haftalık meselesıne takma yanii..

nasılsın cnm geçmiş olsun kv nesi vr....
ben dedim sana ii olck diyeee cnmm
kalp atışını duydunmu şuan kaç haftalıkkk
bu arada 1.23 cm 12.3 mm yapo cnmm

slm kızlar hepınıze ıı aksamlar
merıcım senın adına cok sevındım allah tamamına erdırsın ınsallah kucagını dolu etsın
mucızecım tablo bana bı garıp geldı senın kırmızılar yok galıba test yapmıcakmısın

ii geceler kzuzum
nesi garip geldi tablounn cnm ben analamdım
ben paratesi randevu aldım bugn için sonra kahverengi leke geldi bende çarşmbaya aldım randevuyu..dedim söklsün dye 2 tanae progestan içtim bi tanede vajinadan kesildi adetm 1 saat adet gbi kahvengi lekelenme geldi bir daha gelmedi yarın gtcem işte hakkımda hayırlısı belki bana söktürücü verii işte..test yaptım evde neg çıktı cnm

hayırlısı olsun kuzum tabloda sat nısan batta mayıs yazıyo

nasılsın cnm geçmiş olsun kv nesi vr....
ben dedim sana ii olck diyeee cnmm
kalp atışını duydunmu şuan kaç haftalıkkk
bu arada 1.23 cm 12.3 mm yapo cnmm
canım sekeri yine tavan yapmış..
böbreklerine vuruyor..baya kötü durumu..
neredeyse 24saat bilinci açılmadı..şimdi daha ii ama gözlemde.
canım artık benm hesabımı bıraktım usg ye göre 7t5..
yani iki deger var
rempen7t5
tokyo7t3 oralar bişe sanırım..sence hangsi saymalıyım?
evet sesini duydum canım...
sen hep iyi seyler dedin bana..hep yanımda oldun..
Allah ım senden razı olsun.

iyi aksamlar canım..
teşekkür ederim Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin insallah..
hergece dualarımdasınız

kızlar testimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 437227
cnmmmmmmmm tebrik edrimm allhım bebğini sana bağışlasın cnm benmmm...rabmm yannda olsun kurumm..çok sevdnim cnm benmmm
hayırlısı olsun kuzum tabloda sat nısan batta mayıs yazıyo
cnm ben 5 nisan da adet oldum en son..o zmndan beri adet olmuyorum o yzden öle cnm...mayısa ta olsaydım ztn haziran yazrdı..ama olmadım işte en son 5 nisan
cnm herkes senn yanında ama sen farkında değilsin snaırım....
doktor demedimi sana şu kdr haftlık diye fln...
sesini duynca rahtldın dimi
sevndim cnm innki ya
kv tekrr geçmiş olsun
ii geceler kızlarr

çıkıyormusun kuzum sancın vrmı halen...
bana dua et kuzummm..senin duan kabl olur belki yarın dr gidm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…