Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

çıkıyorum cnm çok uykuu geldii..bugun daha iiyim sağolasınn..! inş.cnm hep aklımdasın inş.kabul olur dualrımız,,rabbim buyük merak etme..

cnm herkes senn yanında ama sen farkında değilsin snaırım....
doktor demedimi sana şu kdr haftlık diye fln...
sesini duynca rahtldın dimi
sevndim cnm innki ya
kv tekrr geçmiş olsun

ben herseyin farkındayım canım ama ne durumda oldugumu bir tek yaşayan bilirdi.Belirsizlik yedi bitirdi beni...1haftada 2 kg vermişim..
ordan bile anlayabilirsin yani

eh tabi daha iyiyim ilk defa hamileyim diyebildim..
saol canım..senin kv den uzak olsun insallah..

herlde en çok yaşayan bilir ama ilk defa belrsizlik yaşayan ses değilsin ki cnmm...her kesn yaşadığı kendine...kilo yada başka bişry hakında yorum yapmak istemyorum sana
evet hamileisn en baştan beri...amin uzuk dursunbenm kv dedn

ben uyuyup kalmısım pc önünde..2gndür dgru dürüst uyumadım dün gecede hastane de eşimi tek bırakmadım.
evet ilk belirsizlik yasayan ben degilimdir benm die düşünmedim zaten hiç.

evet herkesin yaşadığı kendineymiş..davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş bikaç gündür yeni anlayabildim bu durumu.

tamam seyda yorum yapma..yorum yapman için yazmadım zaten.
sen de gitmişsin zaten.insallah bende geri uyuyabilirim.

Son düzenleme:

mericim canımmmm.. senin güzel haberlerini aldıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam sana. sen benim için bir başkasın biliyorsun resmen bana umut ve cesaret veriyorsun senin haberlerini aldıkça içimdeki inancım, istegim ve gücüm artıyor resmen. Rabb'im tüm anne adaylarının bebeklerini korusun, sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah. sık sık senin gelişmelerini okumak için geliyorum sürekli dua ediyorum, Rabbim cocuklarınızı size bağışlasın, hayırlısı ile tez vakitte bizlerede bu mutluluğu yaşatsın. gönlünü ferah tutmaya çalış canım Allahın izniyle hersey güzel olacak inanıyorum buna.

yine hüsran yine yine yine....... kan testim negatif 1,20 nin altında çıktı bhcg bat 25 inde bakalım bu haftada yumurtlama haftam zaten şeffaf yapışkan bişiler gelip duruyo akıntı. bu ayda kırmızılara karışırsam zaten uğraşmayacağım artık.işe girip çalışacağım.kaç aylardır evdeyim işimi bıraktım ya ama bosuna herşey işte.işimdende oldum.neyse çok karamsarım ben bugun siizde sıkıp üzmek istemem.herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah.

gerginlki yaratıcak bişe yazmadım ben sana...hormonlrını mümkün oldu kadr üstmden çek meryem...hormonların tavan yapmış herelde...her şeyi yanlış anlıyor farkında olmadan karşındaki kırıyorsun...tanığım meryem gbi değilsin bir silkelen kendine gel...hormonarını benden uzak tut

hee bu arada her şeyine yorum yaparım...sadece kilo konusunda yorum yapmam sen aldın onu:13:

Son düzenleme:
kızlar bugn doktra gitim sizede yazım dedim

doktor ne durum şeyda dedii
bende adet olmaıyom dedim ama partesi oldum 1 sat sonra kesildi dedi direk bhcg yaptırdı
sonra
sonuç sıfır tbi
çıktım doktrun yanna adetleirmi söledim
işte şu gn düşk şu ay şu gn adet oldum şu gn bti
hepsini yazmıştım
hepsini söledim
ultrasonla baktı söklmşsün dedi
olbilr dedi
sonra hemn yazdı yumurta uyrcıcısı bugn 3.gnmmş
15 haziran yine gttcz işte
yumurta oluştumu diye

merı cok sevındım kalp atıslarını duymuşsun rabbım kucagına almayıda nasıp eder insallah

seydacım insallah hayırlısı olur senın ıcın rabbım tez zamnda bebişini kucagına verır inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…