cnmmmmmmmm tebrik edrimm allhım bebğini sana bağışlasın cnm benmmm...rabmm yannda olsun kurumm..çok sevdnim cnm benmmm
cnm ben 5 nisan da adet oldum en son..o zmndan beri adet olmuyorum o yzden öle cnm...mayısa ta olsaydım ztn haziran yazrdı..ama olmadım işte en son 5 nisan
cnm herkes senn yanında ama sen farkında değilsin snaırım....
doktor demedimi sana şu kdr haftlık diye fln...
sesini duynca rahtldın dimi
sevndim cnm innki ya
kv tekrr geçmiş olsun
çıkıyormusun kuzum sancın vrmı halen...
bana dua et kuzummm..senin duan kabl olur belki yarın dr gidm
cnm herkes senn yanında ama sen farkında değilsin snaırım....
doktor demedimi sana şu kdr haftlık diye fln...
sesini duynca rahtldın dimi
sevndim cnm innki ya
kv tekrr geçmiş olsun
çıkıyorum cnm çok uykuu geldii..bugun daha iiyim sağolasınn..! inş.cnm hep aklımdasın inş.kabul olur dualrımız,,rabbim buyük merak etme..
ben herseyin farkındayım canım ama ne durumda oldugumu bir tek yaşayan bilirdi.Belirsizlik yedi bitirdi beni...1haftada 2 kg vermişim..
ordan bile anlayabilirsin yani
eh tabi daha iyiyim ilk defa hamileyim diyebildim..
saol canım..senin kv den uzak olsun insallah..
herlde en çok yaşayan bilir ama ilk defa belrsizlik yaşayan ses değilsin ki cnmm...her kesn yaşadığı kendine...kilo yada başka bişry hakında yorum yapmak istemyorum sana
evet hamileisn en baştan beri...amin uzuk dursunbenm kv dedn
saymazmıyım nilüşüm benm yazımdan sonra gördüm geldigini
benm randevum bugündü aslında ama dün kvnin tahlil sonuclarını almaya gttim hastaneye dr.umu gördüm dedim dayanamıorum ben bir baksak hocam...
hiç umudum yoktu ölesine sölemiştim saat 8e geliordu
tamam dedi girdik odasına ayhh bir baktık yine bebege benser bişe yok ama doktor tamam gördüm dedi...
o sırada sesi açtı ayyy duydum dedim
1.23cm miş boyutu..yani kaç milim ediyor acaba:26:
e doktor bana da folbiol verdi yarencim ama günde yarım içeceksin dedi.gerci hamile değilim ondan mı acaba?yok tatlım folbıol 1 adet ben gebe kalana kadar 1 adet folbıol gebe kaldıktan sonra 3 adet folıkplus kullandım cnm
ben uyuyup kalmısım pc önünde..2gndür dgru dürüst uyumadım dün gecede hastane de eşimi tek bırakmadım.
evet ilk belirsizlik yasayan ben degilimdir benm die düşünmedim zaten hiç.
evet herkesin yaşadığı kendineymiş..davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş bikaç gündür yeni anlayabildim bu durumu.
tamam seyda yorum yapma..yorum yapman için yazmadım zaten.
sen de gitmişsin zaten.insallah bende geri uyuyabilirim.
ben uyuyup kalmısım pc önünde..2gndür dgru dürüst uyumadım dün gecede hastane de eşimi tek bırakmadım.
evet ilk belirsizlik yasayan ben degilimdir benm die düşünmedim zaten hiç.
evet herkesin yaşadığı kendineymiş..davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş bikaç gündür yeni anlayabildim bu durumu.
tamam seyda yorum yapma..yorum yapman için yazmadım zaten.
sen de gitmişsin zaten.insallah bende geri uyuyabilirim.
seydacım insallah hayırlısı olur senın ıcın rabbım tez zamnda bebişini kucagına verır inşllahkızlar bugn doktra gitim sizede yazım dedim
doktor ne durum şeyda dedii
bende adet olmaıyom dedim ama partesi oldum 1 sat sonra kesildi dedi direk bhcg yaptırdı
sonra
sonuç sıfır tbi
çıktım doktrun yanna adetleirmi söledim
işte şu gn düşk şu ay şu gn adet oldum şu gn bti
hepsini yazmıştım
hepsini söledim
ultrasonla baktı söklmşsün dedi
olbilr dedi
sonra hemn yazdı yumurta uyrcıcısı bugn 3.gnmmş
15 haziran yine gttcz işte
yumurta oluştumu diye
merı cok sevındım kalp atıslarını duymuşsun rabbım kucagına almayıda nasıp eder insallah
seydacım insallah hayırlısı olur senın ıcın rabbım tez zamnda bebişini kucagına verır inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?