tatlim iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin?
sayi 11 milyona dusmus ileri hiz ise %5 bu degerlerle hamile kalmam mucize olur, gittim keciboynuzu aldim , bal polen ari sutu karisimi aldim bakalim ne olacak artik
doğru söylüyosunn canım ben meselaaa.ben 1 milyon spermlede hamile kalan biliyorum önemli olan hareketlilik onun yüksek olması sayı okadarda önemli Allah istesin yeterki sonuçta sadece 1sperm döllüyo yumurtayı.havuç suyu içirinn kocalarınıza şekerlerrr
ne bilyim iste cok umutluydum yukselecegine inaniyordum ama dr 3 ay sonra yine test yaptir diyor bazi kisilerde 9. ayda yukseliyormus falan filon
doğru söylüyosunn canım ben meselaaa.ben 1 milyon spermlede hamile kalan biliyorum önemli olan hareketlilik onun yüksek olması sayı okadarda önemli Allah istesin yeterki sonuçta sadece 1sperm döllüyo yumurtayı.havuç suyu içirinn kocalarınıza şekerlerrr
Kızlarr çıkıyorummm benn kocamm geldiigündüzleride girin ya akşamları bizim kocalarımız evde oluyo giremiyoruz her zaman. çok çokk öptümm hepinizi iyi bakın kendinize iyi gecelerrr
tatlim seninde esin varikoselmis gecmis olsun canim bizim ileri hiz bi turlu artmiyodr da esime saya takilmayin esas olan hizlanmasi demis ama ne yapsak ta ne etsek de ALLAH ol demeden olmuyor
:) internet gitti demek istedim
bende iyiyim canımm çokk saolasınn
canımm neden tüp bebek düşünmüyorsun pekii
durun sizi ben tanıştırıym dilbeeeeerbak bu kızımızın adı filiz filizciiim bu da dilber ablan tanıştığınoıza memnun oldunuz mu Canlarım benim ikinizin durumu aynı İkinizede cok dua edicem akşam yatarken
evet canım benim eşimde varikosel.ama sakın üzme kendini sen şanslı olanlardansın doğal yolla bi şansı var bizim hiç yok ameliyat bile yapmıyolar gerek yokmuş neyse sen sakın üzme kendini eğer eşin sigara ve alkol kullanmıyosa havuç suyu içir çok iyi geldiğini duymuştum ama keçiboynuzu kürüyle birlikte yapma ters etki edebiliyo tavsiye ederim canım.ben çıkıyorum daha rahat bi zaman da daha uzun konuşmak isterim tatlım öptüm çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
bence daha erken eger 2-3 yil daha olmazsa o zaman artik yaptiririz tup bebek kanser riskini artiriyormus onun icin biraz daha bekleyelim diyorum
kizlar bu arada ben 10 gun yokum kv gidecem yarin adet olunca telefondan bildiririm
saol canim gorusmek uzere , esim alkol ve sigara kullanmiyor ama onceleri cok kullanmis
saolasınn ben iyiyiim sen nasılsınnn canımm
ooooooo canımm hoş geldin nasılsınn
iyi cnm sen nasılsın dermışım tum gece böle devam edermışş
daha detaylı söylemek gerekirse canım 2tane sperm çıktı onlarda ölü yani durumumuz nerdeyse azosperm.tüp bebek içinde ameliyatla alıcaklar zaten spermi ama öncesinde biraz denemek istedik hiç olmamasındansa demekki üretim var ölüde olsa.canlı sperm mi görelim testte zaten hemen varikosel ameliyatı olucak acelemiz yok biraz beklicez denicez bakalım canıımm.isimm düşündün mü oğluşunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?