Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tatlim seninde esin varikoselmis gecmis olsun canim bizim ileri hiz bi turlu artmiyo dr da esime saya takilmayin esas olan hizlanmasi demis ama ne yapsak ta ne etsek de ALLAH ol demeden olmuyor

Kızlarr çıkıyorummm benn kocamm geldii gündüzleride girin ya akşamları bizim kocalarımız evde oluyo giremiyoruz her zaman. çok çokk öptümm hepinizi iyi bakın kendinize iyi gecelerrr

ne bilyim iste cok umutluydum yukselecegine inaniyordum ama dr 3 ay sonra yine test yaptir diyor bazi kisilerde 9. ayda yukseliyormus falan filon

durun sizi ben tanıştırıym dilbeeeeerbak bu kızımızın adı filiz filizciiim bu da dilber ablantanıştığınoıza memnun oldunuz mu Canlarım benim ikinizin durumu aynı İkinizede cok dua edicem akşam yatarken

tatlim seninde esin varikoselmis gecmis olsun canim bizim ileri hiz bi turlu artmiyo dr da esime saya takilmayin esas olan hizlanmasi demis ama ne yapsak ta ne etsek de ALLAH ol demeden olmuyor

evet canım benim eşimde varikosel.ama sakın üzme kendini sen şanslı olanlardansın doğal yolla bi şansı var bizim hiç yok ameliyat bile yapmıyolar gerek yokmuş neyse sen sakın üzme kendini eğer eşin sigara ve alkol kullanmıyosa havuç suyu içir çok iyi geldiğini duymuştum ama keçiboynuzu kürüyle birlikte yapma ters etki edebiliyo tavsiye ederim canım.ben çıkıyorum daha rahat bi zaman da daha uzun konuşmak isterim tatlım öptüm çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

bende iyiyim canımm çokk saolasınn
canımm neden tüp bebek düşünmüyorsun pekii

bence daha erken eger 2-3 yil daha olmazsa o zaman artik yaptiririz tup bebek kanser riskini artiriyormus onun icin biraz daha bekleyelim diyorum

kizlar bu arada ben 10 gun yokum kv gidecem yarin adet olunca telefondan bildiririm

sağol tatlım ben çok memnun oldum daha sonra muhakkak görüşelim uzun uzunn öptümm sizi

saol canim gorusmek uzere , esim alkol ve sigara kullanmiyor ama onceleri cok kullanmis

bence daha erken eger 2-3 yil daha olmazsa o zaman artik yaptiririz tup bebek kanser riskini artiriyormus onun icin biraz daha bekleyelim diyorum

kizlar bu arada ben 10 gun yokum kv gidecem yarin adet olunca telefondan bildiririm

hımm onu bilmiordumm bak benn
ama benim dee mecbur asılama olacak olmadıı
tüp bebekk ilion demii canımm ben napımm allahım saglık versin
insallah dogal yollarla kavusuruz bebegimizee

saol canim gorusmek uzere , esim alkol ve sigara kullanmiyor ama onceleri cok kullanmis

aynen benim eşimde öyle.ozaman havuç suyu tavsiye ederimm canım araştır sende aklına takılmasın ama çok arttıran var hareketliliği bende suan sayı için keçiboynuzu kürü yapıyorum sonra havuç suyuna geçicem.bende bal polen ve arısütü yediriyorum inş faydasını görürüz.kv gelince uzun uzun görüşürüz ozaman tatlımm görüşürüz

hayırlı akşamlar kızlar :80::80::80:
hepiniz de çok sağolun Allah'ım isteyen herkese en kısa sürede bu mutluluğu yaşatsın inş.

hım anladım cnm olsun bak herşeyın caresı var artık rabbım ıstesın yeter kı bız ARAS duşunduk cennette şifa veren su anlamında sanırım ARAS olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…