sen bu kadar geç yazarsan devam etmes canım ya ben sen yazana kadar çıkarımm
zatii çıkcamm demiştimm iyi gecelerr
hayırlı akşamlar kızlar :80::80::80:
hepiniz de çok sağolun Allah'ım isteyen herkese en kısa sürede bu mutluluğu yaşatsın inş.
yaren,,buluşma olcakmı kesinn?? nille konuştum bugun ilk defa telde:)
gebe kadın nasılsın eşine nasıl söledın bakalım
2 günlüğüne muğlaya gitmiştik ya zaten dünden beri her lavabo çıkışında yüzüme bakıyodu bu akşam üzeri eve girer girmez test yapayımmı ama negatif çıkarsa yine moralim bozulacak dedim hadi bi yap dedi yaptım ve üzülmedim çok şükür
Tatlim bana yardımcı olaaa evet tatlı benımmmm ya ben geldım gıtmışın msn gelsene
çok sukur cnmm aa tatıle mı gımıştıız ne guzel olmuşşşşş ya cnm ne zman dönuşşş
Tatlim bana yardımcı ol(adetime 8gun vardi ama Bugun oldum.yumurtalik kıstım varya benim bu ay acaba ondan olabilirmi???sogan suyu ictim bide 4,5 gun
he bence soğandan cnm benımmmm kıstı attı
evet canım hesapsız şükürler olsun Rabbime
bu akşam üzeri döndük kociş şimdi 11'de işe bile gitti
oh oh cnm dsr a ne zman gıtcen
bence 1 hafta gecsın öle gıt
Sagol bitanem.bu ay kist atilinca duzensiz olmaz demi adetim.benim hep duzenliydi sadece bu ay böle oldu
Sagol bitanem.bu ay kist atilinca duzensiz olmaz demi adetim.benim hep duzenliydi sadece bu ay böle oldu
hemen dr umu aradım canım 2 gün geçmesine rağmen silik çizgi çıkmışsa gözümüz aydın ama salı günü bi betana baktır sonra beni ara dedi ona göre gün verecek gidicem
kuzum benden tavsıye gırme kan falan işlerıne gercekten stres oluyo ben bundan önce 5 kere yaptırdım stres ooldum arttmı artcakmı bekle haftaya gıt dr a en garantısı bıde kımseye söleme kalp atışı göreene kadar
kızlar benımm koçiş evde
ben kaçıyorum ama yarın akşam sızınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?