zaten öyle canım sadece annelere söyledim o kadar kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum
cnm benm sağon suyundanndır o..yumurtalık kistleri kanama yapmz cnm adet olmyı engeller...kistelerde gitmiştir bu arada diyim ben sana...geçmiş olsun cnmKizlar adetime 8 gun vardi ama Bugun adet oldum.yumurtalik kistinden olabilirmi acaba???bide soğan suyu icmistim
cnmmmm benm nasıl sevndim analatamm sana yaaa...allh kucağında sağlıkla sıhatle nasip etsin inşllh cnm benmmm...doktora ne zmn gidecen kan testi vermeye2 günlük gecikme sonucu çıkan test sonucum
canım resim görünmüyomu?
yareminnn evett bildinn:)) erkek geliyor inşallahhh.)
cnmmmm benm nasıl sevndim analatamm sana yaaa...allh kucağında sağlıkla sıhatle nasip etsin inşllh cnm benmmm...doktora ne zmn gidecen kan testi vermeye
sağol canım Allah hepinizden razı olsun isteyen herkese nasip etsin inş. dr umla görüştüm betaya salı baktır beni ara dedi canım
cnm benm yaa.hadi baklaım inşlhh...ayy bu arada sen bu ay süt buharı çörek otu fln kulanmışmıydın cnm ya
cnm benm sağon suyundanndır o..yumurtalık kistleri kanama yapmz cnm adet olmyı engeller...kistelerde gitmiştir bu arada diyim ben sana...geçmiş olsun cnm
cnmmmm benm nasıl sevndim analatamm sana yaaa...allh kucağında sağlıkla sıhatle nasip etsin inşllh cnm benmmm...doktora ne zmn gidecen kan testi vermeye
cnmmmmmm benmm oğlumuz olo heeee...ohh ervann küçk erkek kardeşii..çok sevndimm cnm benm
İns canım herkese tek tek ne gzl cvp veriyorsun yardımcı oluyosun Allah'ta senin yardımcın olsun meleğim :)
cnm benm ne demk işte yetişibldim kadr her zmn olmasa gördüm zmn cvp yaroumm cnmm..amin cnm rabbim herkesin yardımına koşsunİns canım herkese tek tek ne gzl cvp veriyorsun yardımcı oluyosun Allah'ta senin yardımcın olsun meleğim :)
hımm ben sanki dah çok şey yaptın diye htrlıyomda ondna sorudum gülümmmyok canım ben bu ay ilk kez soğan kürü yapmıştım
evet bak sedef bende katılıyorum ..onu 15 güne tammlasydın cnmmm..canım soğan kürünü neden 4-5 gün yaptın tam yapmadın?
neden herkes sustu
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizz...
aaaaaaaaaa sevginin hamilelik takvimi mi var....
ay 2gün grmıyorum hamiş haberi alıyorum..bu bir rüyamıı
aaaaaaaaaa sevginin hamilelik takvimi mi var....
ay 2gün grmıyorum hamiş haberi alıyorum..bu bir rüyamıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?