Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kizlar adetime 8 gun vardi ama Bugun adet oldum.yumurtalik kistinden olabilirmi acaba???bide soğan suyu icmistim
cnm benm sağon suyundanndır o..yumurtalık kistleri kanama yapmz cnm adet olmyı engeller...kistelerde gitmiştir bu arada diyim ben sana...geçmiş olsun cnm
2 günlük gecikme sonucu çıkan test sonucum
canım resim görünmüyomu?
cnmmmm benm nasıl sevndim analatamm sana yaaa...allh kucağında sağlıkla sıhatle nasip etsin inşllh cnm benmmm...doktora ne zmn gidecen kan testi vermeye
yareminnn evett bildinn:)) erkek geliyor inşallahhh.)

cnmmmmmm benmm oğlumuz olo heeee...ohh ervann küçk erkek kardeşii..çok sevndimm cnm benm

cnmmmm benm nasıl sevndim analatamm sana yaaa...allh kucağında sağlıkla sıhatle nasip etsin inşllh cnm benmmm...doktora ne zmn gidecen kan testi vermeye

sağol canım Allah hepinizden razı olsun isteyen herkese nasip etsin inş. dr umla görüştüm betaya salı baktır beni ara dedi canım

İns canım herkese tek tek ne gzl cvp veriyorsun yardımcı oluyosun Allah'ta senin yardımcın olsun meleğim :)

İns canım herkese tek tek ne gzl cvp veriyorsun yardımcı oluyosun Allah'ta senin yardımcın olsun meleğim :)
cnm benm ne demk işte yetişibldim kadr her zmn olmasa gördüm zmn cvp yaroumm cnmm..amin cnm rabbim herkesin yardımına koşsun
yok canım ben bu ay ilk kez soğan kürü yapmıştım
hımm ben sanki dah çok şey yaptın diye htrlıyomda ondna sorudum gülümmm
canım soğan kürünü neden 4-5 gün yaptın tam yapmadın?
evet bak sedef bende katılıyorum ..onu 15 güne tammlasydın cnmmm..
neden herkes sustu

ayy cnm 1. sayfadaki tabloyla uğrşıyodum gülümm..çıktınmı

sevgicim çok tebrik ederim,Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah

çok du ediyorum sizlere sanırım Rabb im geri çevirmiyor

aaaaaaaaaa sevginin hamilelik takvimi mi var....

ay 2gün grmıyorum hamiş haberi alıyorum..bu bir rüyamıı

ewt cnm sevgıde hamiş ayy cnm sana cok sevındım yazdım okmuşsundur inş. bebişin hayırlısıyla kalp atışlarını duymuşsun inş.kucagına gunude gorursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…