Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ewt cnm sevgıde hamiş ayy cnm sana cok sevındım yazdım okmuşsundur inş. bebişin hayırlısıyla kalp atışlarını duymuşsun inş.kucagına gunude gorursun cnm

aa saolasın kadercim yok gecmişe bakamadım hiç.gremedm 2gündür..
evet duydum şükür Allah ım sana da nasip etsn canm...

hergece dualarımdasın

ewt acımıyo ılk gunkı gbı işe gtmıyo zaten ama bnımkı yaramaz cocuk gbı rahat durmuyo ııla bışeyler yapmaya calışıyo

haha dımı erkekler hep öle zaten bızım koca bbeklerımız bızımkıde ızınlı bu akşam eve kek istedı canı yaptım koca kekı koydum önune sesı soluğu yokkk

ah cnm hayırmı adet sancımı çok kötu oluyomuşşş ya ööle dıolar özledık senı yavvvvvvv aaaaaaaaaaaa

evet ya adet sancisi hap ictim artik napim 2. gunum bugunn basladim corekotunada artik ben elimden geleni yapim gerisi allahtan napakk..bende ozledim sizleri vallaaaa ablam gozunden mikrop kapti e cocugada gecmesin die samsuna geldi annemle biz bakioruz cocuga canim ben pek vaktim olmuor yani..ayn 18 inden sonrada yokum kocisim gelior 20 guncukk 10 temmuzdan snra gelirim artik...belki hamis haberiyle gelirimm haha

ooo az kalmış ee ne zman sat cnm yumurtlamaya denk geliyomu anaaa duşunemıyom sizin 20 guncuğuuuuu

iyyiyiz canm şükür..sanırım o da iyi..
sen anlat kuzum neler yapıosn?

kocse az kaldı?

iyi olsun iyi canimm..slkl slkl tutunsun annecigine..ben iyiyimm ömercikle ugrasioruz ablam gozunden mikrop kapti sanirim enistem hastaneden getirdi mikropu formasindan filan..ole ugrasmada kirmizilarim geldi saolsun birakmiolarr sanci cekiorummmm..corekotunada basladimmmm bakalim faydasi olucak mi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…