hg sinemcim..ben iyi sayılırım sen nasılsın
[COLOR=""]seydam hamişler cogalıyonsıra bızede gelıyo[/COLOR]
ewt cnm sevgıde hamiş ayy cnm sana cok sevındım yazdım okmuşsundur inş. bebişin hayırlısıyla kalp atışlarını duymuşsun inş.kucagına gunude gorursun cnm
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizz...
hb hamis bayannnnn sen nasilsin yavrucagizin nasilll
ay buakşam hep kaçaklar vaer aybuke sinem nerelerdesınız
saol cnm unutmamişsın daha ıyı sukur pansuman faln yapılıyo duzelı yavas yavas
saol cnm unutmamişsın daha ıyı sukur pansuman faln yapılıyo duzelı yavas yavasnasılsın cnm koçişin nasıl oldu
sinem ömrumun tek gerceği yazıyo ya ben onu okumuşum ömrumun tek gerdeği ay n eguldum he
burdayim tatlimmm...kiz sancidan geberiodummm napimmmmmsizi ozledim geldimmm kotumu yaptimmm...sen nasilsin canimm oglusun nasil..
aa saolasın kadercim yok gecmişe bakamadım hiç.gremedm 2gündür..
evet duydum şükür Allah ım sana da nasip etsn canm...
hergece dualarımdasın
hb hamis bayannnnn sen nasilsin yavrucagizin nasilll
unuturmuyum tatlım benım gördum aklıma ilk o geldı şimdi raporlumun azaldımı acısı
ay allah seni ne yapmasin emi... bende guldum yaaa..haha
ewt acımıyo ılk gunkı gbı işe gtmıyo zaten ama bnımkı yaramaz cocuk gbı rahat durmuyo ııla bışeyler yapmaya calışıyo
ah cnm hayırmı adet sancımı çok kötu oluyomuşşş ya ööle dıolar özledık senı yavvvvvvv aaaaaaaaaaaa
haha napım hala bana yenı tazecık gelın geliyon koçişinde yok ya ah ne buyuk aşk dımı evlı olunca uzaklarda
evet ya adet sancisi hap ictim artik napim 2. gunum bugunn basladim corekotunada artik ben elimden geleni yapim gerisi allahtan napakk..bende ozledim sizleri vallaaaa ablam gozunden mikrop kapti e cocugada gecmesin die samsuna geldi annemle biz bakioruz cocuga canim ben pek vaktim olmuor yani..ayn 18 inden sonrada yokum kocisim gelior 20 guncukk 10 temmuzdan snra gelirim artik...belki hamis haberiyle gelirimm haha
aynen ole canim evliyim ama bazen kendimi nisanliymisim gibi hissediorummask isteee seviorum kocami tek gercegimm napimmm
iyyiyiz canm şükür..sanırım o da iyi..
sen anlat kuzum neler yapıosn?
kocse az kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?