Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet az kaldi tam yumurtlama gunume denk gelio 19 unda baslio istee 19 u geceside yanimda bizimki..ay bende dusunemiorum bizim bu 20 guncuguuuuu haha
masaallah tam zamanında gelior...

kız siz ikiz üçüz ohhh allah ne verdyse yaparsınız o 20günde
ayyy gebe kadın demem cırkınlı kek ay evet çırkınlı kek yaptımmmmm

demek çirkinli ohh ne güsel olmustur

ay yesem ne olacak 5 dk sonra cıkacak zaten

evet az kaldi tam yumurtlama gunume denk gelio 19 unda baslio istee 19 u geceside yanimda bizimki..ay bende dusunemiorum bizim bu 20 guncuguuuuu haha
masaallah tam zamanında gelior...

kız siz ikiz üçüz ohhh allah ne verdyse yaparsınız o 20günde
ayyy gebe kadın demem cırkınlı kek ay evet çırkınlı kek yaptımmmmm

demek çirkinli ohh ne güsel olmustur

ay yesem ne olacak 5 dk sonra cıkacak zaten

kizlar selam nasilsiniz? benim gozumun nuru kirmizilar geldi benim simdi cikmam gerek 1-2 saat sonra yolculuk var 10 gun sonra gorusmek uzere kendinize iyi bakin ALLAHA emanet olun canlar
Seydacim benim sat 8 haziran bat 10 temmuz

canım psikolojik olabilir kendimi kandırırım diye ben belirtilere çok dikkat etmek istemedim ama sık idrara çıkıyodum birde göğüslerim biraz dolgunlaştı ama hiç acı falan yok

anladım tatlımm bende ara ara baş ağrısı oluyo..bide bu sabah kalktım mutfaktayken gözüm karardı zar zor gittim oturmaya..

anladım tatlımm bende ara ara baş ağrısı oluyo..bide bu sabah kalktım mutfaktayken gözüm karardı zar zor gittim oturmaya..

ben bu dönemde baya bi gezdim de onun için pek farkına varmadım canım evde olsaydım kendimi dinler şu oluyo bu oluyo diye takıntı yapardım

ben bu dönemde baya bi gezdim de onun için pek farkına varmadım canım evde olsaydım kendimi dinler şu oluyo bu oluyo diye takıntı yapardım

anladım tatlım hayırlısı ozaman ne diyim..beklicez bakalım hafta sonunu atlatabilirsem..İNŞALLAH..

anladım tatlım hayırlısı ozaman ne diyim..beklicez bakalım hafta sonunu atlatabilirsem..İNŞALLAH..

öyle canım hayırlısı olsun hamile olduğunu öğrenmek bile rahatlatmıyo ki insanı dr a gidip keseyi görmek var sırada ondan sonra kalp atışı var v.s. v.s. :26::26::26:

öyle canım hayırlısı olsun hamile olduğunu öğrenmek bile rahatlatmıyo ki insanı dr a gidip keseyi görmek var sırada ondan sonra kalp atışı var v.s. v.s. :26::26::26:

olsun tatlım RABBİM NUR'UN dan bir NUR üflemiş..devamınıdı getirir hayırlısı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…