haha dımı erkekler hep öle zaten bızım koca bbeklerımız bızımkıde ızınlı bu akşam eve kek istedı canı yaptım koca kekı koydum önune sesı soluğu yokkk
ooo az kalmış ee ne zman sat cnm yumurtlamaya denk geliyomu anaaa duşunemıyom sizin 20 guncuğuuuuu
kek miiii
neli pekii
ay ben bikaç gunlune bıyere gıdeyım nasıl özluyom hemen aşkım depreşiyo heee bıde kusuncede hemen aşkım depreşir hahaha
evet az kaldi tam yumurtlama gunume denk gelio 19 unda baslio istee 19 u geceside yanimda bizimki..ay bende dusunemiorum bizim bu 20 guncuguuuuu haha
ole canim bende cok ozluorum ama elden ne gelir yapcek bisi yok.. sabredioruz biz e gelincede o ayri gecen gunlerin acisini cikartioruzz
evet az kaldi tam yumurtlama gunume denk gelio 19 unda baslio istee 19 u geceside yanimda bizimki..ay bende dusunemiorum bizim bu 20 guncuguuuuu haha
ayyy gebe kadın demem cırkınlı kek ay evet çırkınlı kek yaptımmmmm
ole canim bende cok ozluorum ama elden ne gelir yapcek bisi yok.. sabredioruz biz e gelincede o ayri gecen gunlerin acisini cikartioruzz
ayyy gebe kadın demem cırkınlı kek ay evet çırkınlı kek yaptımmmmm
masaallah tam zamanında gelior...
kız siz ikiz üçüz ohhh allah ne verdyse yaparsınız o 20günde
demek çirkinli ohh ne güsel olmustur
ay yesem ne olacak 5 dk sonra cıkacak zaten
canım peki herhangi belirtin oldumu..
canım psikolojik olabilir kendimi kandırırım diye ben belirtilere çok dikkat etmek istemedim ama sık idrara çıkıyodum birde göğüslerim biraz dolgunlaştı ama hiç acı falan yok
anladım tatlımm bende ara ara baş ağrısı oluyo..bide bu sabah kalktım mutfaktayken gözüm karardı zar zor gittim oturmaya..
ben bu dönemde baya bi gezdim de onun için pek farkına varmadım canım evde olsaydım kendimi dinler şu oluyo bu oluyo diye takıntı yapardım
anladım tatlım hayırlısı ozaman ne diyim..beklicez bakalım hafta sonunu atlatabilirsem..İNŞALLAH..
öyle canım hayırlısı olsun hamile olduğunu öğrenmek bile rahatlatmıyo ki insanı dr a gidip keseyi görmek var sırada ondan sonra kalp atışı var v.s. v.s. :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?