Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
AMİNNNNN tatlım ben cıkıyorum görüşmek üzere dikkat et kendine bebişine..

Son düzenleme:
ayy nolursunuz bana yardım edim yeni üye oldum nereye yazıcağımı bilemedim.

bel,kasık ve bacak ağrıları çekiyorum günlerdir.halsizliğimde var gögüslerimde inanılmaz şişti.en son 13 mayısta regl olmuştum.
bu ay ne zaman olucağım konusunda bi fikrim yok
çünkü adet düzensizliği yaşıyorum ve pko hastasıyım.ama kendimi inanılmaz bi şekilde hamile gibi hissediyorum.
test için erken biliyorum.acaba kan testinde çıkarmı hamile olup olmadığım?
annem git test yaptır pazartesi dedi ama ne yapıcam ben yaa.

canım adet olana kadar bekle düzensizde ols abkele en azından 13 üne kadar bekle.olmazsan eger kan testi yaptır en garanti o çünkü.

canımmerhaba kan testını sakın adet öncesi yaptırma bazı ınsanlarda geç döllenme oluyor aynı yasadıklarını bende yasadım hamıleyım ama adet gunu yaptıgım ıdrar testınde bıle cıkmadı dusun yanı cunku beta hcg yavas ılerlıyormus benım bakalım bekle 1 hafta daha bence

evet canım bende bekleme kararı aldım ama benim reglim çook düzensiz 35 günü geçiyor araları oyuzden ne yapıcağımı şaşırdım.en iyisi 15'ine kadar bekliim bari.

seydam hamişler cogalıyonsıra bızede gelıyo
amin canım sağlıkla gelsinn...geç olsun güç olmasın...rabbm hayırlı evlat versin...sonra sıra bize gelsin cnm
sevgicim çok tebrik ederim,Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah

çok du ediyorum sizlere sanırım Rabb im geri çevirmiyor
aminn aminnn
allah duarıını çevirmiyorsa sen bana dua etmiyosun ya da biizmkilerini allah geri çeviryo...dencek lafmı o
selammmmmmmm nabersiniz avratlarrrr

iiidr ccim sen nasılsın bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…