Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kızlar ah şu lekelenmem ödümü koparıyor okumayanlar ıcın adet günüm 2 gün geciktiğinde test yaptırdım ilki 40,35 3 gün sonra ikincisi 79 du ancak laboratuarlar farklıydı bu yuzden degerler farklı olabılırmıs ne dersınız arın degerım yukselmıs olur mu?

Kızlar ah şu lekelenmem ödümü koparıyor okumayanlar ıcın adet günüm 2 gün geciktiğinde test yaptırdım ilki 40,35 3 gün sonra ikincisi 79 du ancak laboratuarlar farklıydı bu yuzden degerler farklı olabılırmıs ne dersınız arın degerım yukselmıs olur mu?

bence yükselir canım laboratuarlar ne kadar farklı olsa da değer bukadar farklı olmaz diye düşünüyorum

bence yükselir canım laboratuarlar ne kadar farklı olsa da değer bukadar farklı olmaz diye düşünüyorum

İnşallah canım sen de lekelenme var mı yada tanıdında olupta gebelıgı devam eden iç çamaşırıma çıkmayan ama her seferınde peceteye gelen kshve telvesı bazen kavunıcı olan kanamam oluyor cok korkuyorum düşük yaparım diye:2:

6 aydır uğraşıyorum. umudum bu aydı. ama regli oldum...
cnm 6 ay çok kısa bir mesafe bence umduununu yitrme cnm benm...burda çokk senelerdir bekliyenler vr

yaa cnm ne bilim...labaratuvar ayrı diye sonuç frklı çıktını ilk defa duydum...senn takvimndeki haftayla kan değrin tutmuyo...ve adet gnnden sonra lekelenme geldi..geç dölnme olsa bile bu leklenme norml değil...doktra nden gtmedin cnm...kanaman olduğunda direk neden gitmeidnkii

çok şükür bende öyle bişey yok canım hiç bir bilgimde yok ama bazılarında yerleşme kanaması oluyormuş sanırım öyle bişey olabilir

tatlım seni üzmek ya da korkutmak istemyorum ..ama ihmal etme bence yarın hemn doktora git....
bende bu ay adet olmadım sonra kahverengi leke geldi bir daha gelmedi 1 saat sürdü
doktroum yerleşme kanamasıdır diye şüphelendi...ultrasonla bakmadı kese oluşmdan bakmak bebğin gelişimi içn ii dğeil dedi..kan teesti yaptı sıfır çıktı sonra ultrasonda baktı sen adet olmuşun söklmüşün dedi...

yani demk istedim sne doktora gtsen doktroun onn yerleşme kanamsımı adet kanamsımı yaoksa eski bir kan birikntisi mi oldunu anlar..ihmal etme sende hem kafanı tkmaz hemnde üsmezsn..gerçi yarın doktra gidosun dimi cnmm...ayy inşllh hayrlı haberlerle gelrsn

tatlım önemlı olan rengı eger lekelenme kahve tonlarıysa sorun yok kırmızıya dönduğunde korkmalısın yengemle 4 dr agıttık öle dedı

tatlım önemlı olan rengı eger lekelenme kahve tonlarıysa sorun yok kırmızıya dönduğunde korkmalısın yengemle 4 dr agıttık öle dedı

kujum kahvenın her tonunu gördüm( ya ben de kabızlık var bır de bugun dogum gunumdu zıp zıp evın ıcınde temızlık yapım hafıf kırmızı oldu hemen yattım kahverengıye gerı döndü ödüm patladı ama :)yarın ınsallah degerım artmıs olur

canım sabah 9 da randevum var ama kan estınde zaten pozıtıf hamılelılık yeterkı deger artmıs olsun

canım sabah 9 da randevum var ama kan estınde zaten pozıtıf hamılelılık yeterkı deger artmıs olsun

tatlım ne bilim yaaa....bişe demeye korkuyorum innkii...değern düşük inşllhh yükselirrr ne diim..çok yavaş yükseliyoo..yani yükselme sırsında bu kanama norml değil..dr bilomu lekelenmeyiii..söldinmii..sadece kan testnemi bakılck yarın...değrin yükselse bile dr leklenmeden hbr ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…