- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
selammmmmmmm nabersiniz avratlarrrr
cok sukur iyiyim canim benim hosbuldukkk sen nasilsinnnn
sinemcinnn mi hAha hb tatlim iyiyimm sen nasilsinnnnnnnn
Kızlar ah şu lekelenmem ödümü koparıyor okumayanlar ıcın adet günüm 2 gün geciktiğinde test yaptırdım ilki 40,35 3 gün sonra ikincisi 79 du ancak laboratuarlar farklıydı bu yuzden degerler farklı olabılırmıs ne dersınız arın degerım yukselmıs olur mu?
bence yükselir canım laboratuarlar ne kadar farklı olsa da değer bukadar farklı olmaz diye düşünüyorum
cnm 6 ay çok kısa bir mesafe bence umduununu yitrme cnm benm...burda çokk senelerdir bekliyenler vr6 aydır uğraşıyorum. umudum bu aydı. ama regli oldum...
Kızlar ah şu lekelenmem ödümü koparıyor okumayanlar ıcın adet günüm 2 gün geciktiğinde test yaptırdım ilki 40,35 3 gün sonra ikincisi 79 du ancak laboratuarlar farklıydı bu yuzden degerler farklı olabılırmıs ne dersınız arın degerım yukselmıs olur mu?
İnşallah canım sen de lekelenme var mı yada tanıdında olupta gebelıgı devam eden iç çamaşırıma çıkmayan ama her seferınde peceteye gelen kshve telvesı bazen kavunıcı olan kanamam oluyor cok korkuyorum düşük yaparım diye:2:
İnşallah canım sen de lekelenme var mı yada tanıdında olupta gebelıgı devam eden iç çamaşırıma çıkmayan ama her seferınde peceteye gelen kshve telvesı bazen kavunıcı olan kanamam oluyor cok korkuyorum düşük yaparım diye:2:
sevgı napıyon bakımmmm
tatlım önemlı olan rengı eger lekelenme kahve tonlarıysa sorun yok kırmızıya dönduğunde korkmalısın yengemle 4 dr agıttık öle dedı
iyiyim canım çok şükür sadece midem felaket yanıyo sen napıyosun?
olsun bak oda belırtı cnm bende misfırlerım gıttı attım kendımı buraya kan testı ne zman yaptırcaktın cnm
tatlım seni üzmek ya da korkutmak istemyorum ..ama ihmal etme bence yarın hemn doktora git....
bende bu ay adet olmadım sonra kahverengi leke geldi bir daha gelmedi 1 saat sürdü
doktroum yerleşme kanamasıdır diye şüphelendi...ultrasonla bakmadı kese oluşmdan bakmak bebğin gelişimi içn ii dğeil dedi..kan teesti yaptı sıfır çıktı sonra ultrasonda baktı sen adet olmuşun söklmüşün dedi...
yani demk istedim sne doktora gtsen doktroun onn yerleşme kanamsımı adet kanamsımı yaoksa eski bir kan birikntisi mi oldunu anlar..ihmal etme sende hem kafanı tkmaz hemnde üsmezsn..gerçi yarın doktra gidosun dimi cnmm...ayy inşllh hayrlı haberlerle gelrsn
canım sabah 9 da randevum var ama kan estınde zaten pozıtıf hamılelılık yeterkı deger artmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?