Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

inşalla cnm böle kırmızı akışkan olursa kork he bıde yorma kendını doğumgununde kutlu olsun cnm yenı yaşın bebışını getırsın benım arkadaşım 3 ay bı arkadaşım 9 ay böle gecırdı lekelenmelerle ıyı duşun ıyı olsun

cnm b ılıyor yeter kı deger artın karından kese olusumunu gordu degerın dusuklugune sasırdı ınsallah yarın yukselırse problemm yokums sıze haber verırım oglen

cnm b ılıyor yeter kı deger artın karından kese olusumunu gordu degerın dusuklugune sasırdı ınsallah yarın yukselırse problemm yokums sıze haber verırım oglen:2:

Canım benım moralımı duzelttın gece gece :) saol sabah gıdıcez aılece:)olumlu olursa hemen donerım sıze olmazsa anlayın kı kotu opuyorm cookkkk ıyı geceler

Canım benım moralımı duzelttın gece gece :) saol sabah gıdıcez aılece:)olumlu olursa hemen donerım sıze olmazsa anlayın kı kotu opuyorm cookkkk ıyı geceler

cnm benımmmm inşalla guzel haberlerle gelcen gelıncwe hemen yaz tamammı tatlım öptum kocaman hadı yat dıneln hee bıde sakın unutma ıdararınla gıt sıkışık gıt kı daha rahat gözuksun varsa bişeyler

cnm b ılıyor yeter kı deger artın karından kese olusumunu gordu degerın dusuklugune sasırdı ınsallah yarın yukselırse problemm yokums sıze haber verırım oglen
ttalımm mutlaka habr ver bakkk heee....çokkmerk ediyorumm rabbm hayrılı hberlerle gelmeyi nasp etsin..yüzne gülsenn cnmm benmm...
düşük değil canım 12 haftalıkken kalbi durmuştu

ttalım sende kan pırtılşma testini yptr hemen derimm ben...12 haftalıkken durn bebkler genlde ondan duro kalbi..hemn önlem alınır..cosasprin kullnıyon doğurana kdr..kanı sulndıryo....ihmal etme..salı gnü kan testnden sonra bunuda yaptr .dr htrlt

aa evet bende okudum aslında bunların hemen yapılması lazım kayıpların ardından dımı

Allah razı olsun canım inş. herşey çok güzel olacak Rabbim aynı acıyı yaşatmayacak

aynen cnm bende kımyasal gebelık gecırdım ıkıncıye gebe kalınca okadar da sevınemedım deedım kese kalp atışı bılmem ne aşama cok ama şukur bbı kere yaşandı dıe hep yaşanmıyomuş demek rabbım herkeze hayırlı sağlıklı evlat versın

kürtajdan sonra bütün tahlillerimi yaptırmıştı dr um acaba onuda yaptırdımı ki? onu sağlık ocağındaki ebeye söylesem orda yapılırmı?

kızlar benim soruma bişey demeyecekmisiniz? çok canım sıkıldı yaa aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…