kujum kahvenın her tonunu gördüm( ya ben de kabızlık var bır de bugun dogum gunumdu zıp zıp evın ıcınde temızlık yapım hafıf kırmızı oldu hemen yattım kahverengıye gerı döndü ödüm patladı ama :)yarın ınsallah degerım artmıs olur
evet canım belirti geçen hamileliğimden çok iyi biliyorum
pazartesi sağlık ocağına gidicem canım
tatlım ne bilim yaaa....bişe demeye korkuyorum innkii...değern düşük inşllhh yükselirrr ne diim..çok yavaş yükseliyoo..yani yükselme sırsında bu kanama norml değil..dr bilomu lekelenmeyiii..söldinmii..sadece kan testnemi bakılck yarın...değrin yükselse bile dr leklenmeden hbr ver
tatlım ne bilim yaaa....bişe demeye korkuyorum innkii...değern düşük inşllhh yükselirrr ne diim..çok yavaş yükseliyoo..yani yükselme sırsında bu kanama norml değil..dr bilomu lekelenmeyiii..söldinmii..sadece kan testnemi bakılck yarın...değrin yükselse bile dr leklenmeden hbr ver
inşalla cnm böle kırmızı akışkan olursa kork he bıde yorma kendını doğumgununde kutlu olsun cnm yenı yaşın bebışını getırsın benım arkadaşım 3 ay bı arkadaşım 9 ay böle gecırdı lekelenmelerle ıyı duşun ıyı olsun
ay hadı bakalım cnm ya yaranı desmek gıbı olmasın duşuku yapmştın önceden bende kımyasaal gebelık yaşadım bak sukur bu sorusuz gecıyo şimdilik
Canım benım moralımı duzelttın gece gece :) saol sabah gıdıcez aılece:)olumlu olursa hemen donerım sıze olmazsa anlayın kı kotu opuyorm cookkkk ıyı geceler
düşük değil canım 12 haftalıkken kalbi durmuştu
ttalımm mutlaka habr ver bakkk heee....çokkmerk ediyorumm rabbm hayrılı hberlerle gelmeyi nasp etsin..yüzne gülsenn cnmm benmm...cnm b ılıyor yeter kı deger artın karından kese olusumunu gordu degerın dusuklugune sasırdı ınsallah yarın yukselırse problemm yokums sıze haber verırım oglen
düşük değil canım 12 haftalıkken kalbi durmuştu
hımmm naladım cnm inşalla şimdi herşey yolunda gıtcek tatlımmmm dualrım senınle
cnm benımmmm inşalla guzel haberlerle gelcen gelıncwe hemen yaz tamammı tatlım öptum kocaman hadı yat dıneln hee bıde sakın unutma ıdararınla gıt sıkışık gıt kı daha rahat gözuksun varsa bişeyler
ttalımm mutlaka habr ver bakkk heee....çokkmerk ediyorumm rabbm hayrılı hberlerle gelmeyi nasp etsin..yüzne gülsenn cnmm benmm...
ttalım sende kan pırtılşma testini yptr hemen derimm ben...12 haftalıkken durn bebkler genlde ondan duro kalbi..hemn önlem alınır..cosasprin kullnıyon doğurana kdr..kanı sulndıryo....ihmal etme..salı gnü kan testnden sonra bunuda yaptr .dr htrlt
Allah razı olsun canım inş. herşey çok güzel olacak Rabbim aynı acıyı yaşatmayacak
ttalımm mutlaka habr ver bakkk heee....çokkmerk ediyorumm rabbm hayrılı hberlerle gelmeyi nasp etsin..yüzne gülsenn cnmm benmm...
ttalım sende kan pırtılşma testini yptr hemen derimm ben...12 haftalıkken durn bebkler genlde ondan duro kalbi..hemn önlem alınır..cosasprin kullnıyon doğurana kdr..kanı sulndıryo....ihmal etme..salı gnü kan testnden sonra bunuda yaptr .dr htrlt
sagol kujum zaten her sanıye sıkısıgım:))))))) haber verıcem mutlaka mucx
kafam karıştı,canım sıkıldı şimdi yaa :44::44::44::44::44:
olsun tatlım gec kalınmış bışı yok yıne başlarsın zaten varsa sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?