Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
geç kalmam dimi? hamile kaldığıma bile doğru dürüst sevinemiyorum içimde hep bi korku var zaten

yok tatlım ama dr yaptıysa test onuda yapmıştır haklısın tatlım korkmakta bende yaşadım hıc sevınemedım umutsuzdum ama öğrendımkı hep öle ıtmıyo rabbım yuzumuzu gulduruyo şimdi dıokı bak sağlıksızmış kı rabbım almış hep öle dua edıyom tatlıım sağlıklı hayırlı uzun ömurlu evlat

birsürü tahlil yaptırdı ama onu yaptırdımı bilmiyorum işte neyse pazartesi ebeye gösteririm tahlilleri o bilir. yapacak bişey yok canım Rabbim ne dediyse o
iyi geceler Allah'a emanet ol canım görüşürüz

kürtajdan sonra bütün tahlillerimi yaptırmıştı dr um acaba onuda yaptırdımı ki? onu sağlık ocağındaki ebeye söylesem orda yapılırmı?

cnm benm yapmıştır herlde ama iki tane düşk olmadan zor yaprlar dr zeki olması ve nedenini arştrması lazım düşüğün....
asla geç kalmdın cnm....sen dr söle o yapr...hem hamileylen daha i olur.hjem folk asitlerini kulln hemde eğr vrsa o kan prtılşması cosaspirin kullnırsın...çok küçk bi şeye..sen dr söle yitr

selamm şekerlerr nerelerdesiniz kimsecikler yok...benim kırmızılar geldi..

SAT: 9 MAYIS - BAT: 7 TEMMUZ

hayırlısı İNŞALLAH

Ben 1,5 senedir evliyim çoçuğum olsun çok istiyorum ya biz bir yerde yanlış yapıyoruz yada bi sorun var ama bunu kimseye söyleyemiyorum soramıyorum çocuk soranlarada daha düşünmüyorum diyorum ama halbuki kimseye doğrusunu söyleyemiyorum bana yardımcı olurmusunuz

tatlımm hayırlısı olsun..valla benimde 1 seneyi yeni doldurdum..kasımdan buyana yani 7 aydr deniyoruz ama tutmadı henüz..peki korundunuz mu hiç..dr göründünüz mü..

Son düzenleme:
selamm şekerlerr nerelerdesiniz kimsecikler yok...benim kırmızılar geldi..

SAT: 9 MAYIS - BAT: 7 TEMMUZ

hayırlısı İNŞALLAH

hadı ya ne gerek vardı dımı şimdi ama olsun bak ne guzl adetler duzenlı en azından calışmalrı nasıl yapıynuz cnm yumurtlama takıp falan edıyonmu gun aşırımı yoksa olurunuamı bıraktın benımde 7 aydan sonra oldu ama bana 70 yıl geldı

tatlımm ekimde doğumkontrolhapımı bıraktım 24gün oldu-25gün oldu -26 gün oldu derken 2 aydır 28 günde bir olyo yalnız ağrım oluyo ya fena..canım adet bittikten sonra gün aşırı deniyoruz..yumurtlama tarihlerine bakıyorum netten illaki denediğimiz günlere denk gelio ama hayırlısı..

oh maşall duzenın cok guzel ben kızımda doğum kontrol hapı bıraktım ılk ay hamıle kaldım ama .nazlı cıktı 7 ayda oldu çörekotu urunu enedığım aya ama benım durum daha vahımdı 7 ayda 3 kere adet oldum bı tanede kımyasaal gebelık yaşadımmm cnm ılışkı öncesı ve sen ve eşin duş almamaya bakk sende sonrasında hemen kalkma duşta alma

tatlım bendee 2 ay önce incir kürü-gecen ay çörekotu macunu kullandım bu ay sadece yumurtlama takibi ve gün aşırı denedim başka bişi yapmadım..yok ilişki öncesi duş almıyoruz ve yarım saat fln yatıyorum..vakti zamanı var demekki bu ay dr gitmeyi düşünüorum..gerci daha öncede gittim ama daha erken dediler..bakalım hastalığım bitince gidicem..sen ne düşünüosun bu konuda..

valla tatlım ben acele etme derı 1 seneden önce adet duzenınde ıyı eger 1 seneden önce gidersen kendını gereksız ytedavılerde bulursun abak mesela benım 2 ablamında toplamda 3 gebelıklerı 7 ay sonra falan oldu cok rahatlardı çogu kışıde böle oluy tabı ben onlar gıbı sabırlı olamadım o ayrı ama s.o na gıdıp ben gebelık duşunuyorum dıyıp troid tahlıllerı yaptırmnı önerırım hazırlık olarak bıde folik asıt ıç onun dışında bence 1 sene dolmasnı tavsıye ederım

tatlım evlenmeden önce kadındoğuma gittim dkontrol hapı için tiroid ve hormon tahlilleri yaptırdım temiz çıktı hepsi..7 ay önce dkontrol hapım bitince dr gittim bebek düşünüorum dedim folik asite başlattı o gün bugün düzenli kullanıyorum onuda..

cnm ama malesef değerle değişebılıyo 6 aydan sonra tekrarlanması gerekıyo folık asıt kullanman cok guzel bebşe hazırlık annnessı

Arkadaşlar öncesındede belirtmıştık ama yınelemek ısterım yarın ızmıtte topikte gelme sansı olan arkkadaşlarla buluşucaz gelme imkanı olan tum arkadaşlarımızı beklerız tam yerı ve saatıı bu gece bıldırecegız

cnm ama malesef değerle değişebılıyo 6 aydan sonra tekrarlanması gerekıyo folık asıt kullanman cok guzel bebşe hazırlık annnessı

sağol canımm içim rahatladı azda olsa ..tmm 1 seneyi doldurcam öle gidicem RABBİM nasip ederse o zamana kadar verir İNŞALLAH

sağol canımm içim rahatladı azda olsa ..tmm 1 seneyi doldurcam öle gidicem RABBİM nasip ederse o zamana kadar verir İNŞALLAH

inşalla tatlım benım rabbım verır rahat ol hanı gercekten ılk ay olcak dıe bı şart yok cevrendekılere de sor bak geneldde beklemışler aylarca ama işte bak bızım sabırsızlımız bıraz bızı strese sokuyo sahsen ben cok stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…