inşalla tatlım benım rabbım verır rahat ol hanı gercekten ılk ay olcak dıe bı şart yok cevrendekılere de sor bak geneldde beklemışler aylarca ama işte bak bızım sabırsızlımız bıraz bızı strese sokuyo sahsen ben cok stres yaptım
haklısın canım cok sağol..İNŞALLAH sabırla bekliyoruz..benim çıkmam lazım tatlım görüşmek üzere k.i.b
kızlarrrrrrr nerdesınız canım cok sıkkın sat 9 hazıran bat 9 temmuz
kızlarrrrrrr nerdesınız canım cok sıkkın sat 9 hazıran bat 9 temmuz
gelmeselerdi nolurdu ki sanki
selam herkeze yarencim nasılsın nasıl gidiuor haişlik sanırım paşa geliyor :)
eskiai gbi fazla giremiyorum cnm arada bir agustos eylül annelerine takılıyorum oda en fazla 15 dk o kadar yaz geldi hergün sitede parktayız kızımla komşularla muhabbet derken akşam 20:00 lerde eve geliyorum ee bide paşada içerde büyümeye deva tekme tokat girişiyor canımı acıtmaya başladı kıyafetlerini yıka ütüle yerleştir halen bitmedi işlerim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
iyidir tatlım ssen nasılsın bakım özlettın kedını çok şukur cok guzel gecıyo nasip olursa paşa gelıyo senın paşa nasıl sen nasılsın
zatn seninde kızın vardı oğlan olcak bene de kız vardı oğlan olcak sanırım bu sene erkek senesi sağlıkla gelsinlerde
zatn seninde kızın vardı oğlan olcak bene de kız vardı oğlan olcak sanırım bu sene erkek senesi sağlıkla gelsinlerde
haha tekme tokat he bizimkıde başladı durtmeye artık alışverış yaptınmı ccnm ay bızım hıcbışeyımız yok ağustos gıbı yapcam nasips bırazda mavışere bakalım dımı ssıfırdan hayat guzel gııdıyo tatlım ayı coksukur senın nasıl
nılufer vardı ya erva 2008 onunda oğlu olcak nıllllllllllllllınde oğlu[/QUO
onlarda hamiş cinsiyetlrini bilmiyordum elifzade ve meriyede çok sevindim selinselin eylül annelerinde zeynep yakında doğuracak nimette öyle özelden bazen mesajlaşıyoruz nimetle bu topic benim için çok anlamlı yılbaşında kan testim negatif çıkmışt ağlayarak yazı yazmıştım buraya 5 gün sonra hamiş oldığumu öğrenmiştim sizlerle paylaşmıştım 5 ocakta allah kısmet nasip ederse doğuma gidiyom dua edin ve doğurdum diyede ilk buraya yazıcam burası özel bnim için
cnm ben herşeyini tmamladım bebişin sende tecrübelisinama yinede sölim göğüs pompası bebedor manuel aldım gelin kullanıyor memnun diye unibaby ıslak havlu 40 lı paket nıvea çanta hediyeli bebek seti bebedor göğüs pedi bunların hepsini uygunfiyata hızlıal.com dan aldım anakucak a oyun parkı aybükenin vardı almadım içimde kalmasın diye sunny beşik aldım 10 ay kullanımlık ama olsun istedm bikere aybükede 4 takım almıştım yıkayıka bişi olmuyor linens outlet nevresm takımı 2 adet aldım kıyafetlerinide civil ve ca dan aldım hep senin bebiş kış bebişi kadifeli tulum alıcaksın mecburen civil sizin orda varsa yada netten sipariş verirsen kadifeli tulum sakın alma berbat bizim gelin aldı renk verdi hep hepsini çöpe attı aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?