Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

haklısın canım cok sağol..İNŞALLAH sabırla bekliyoruz..benim çıkmam lazım tatlım görüşmek üzere k.i.b

Yarınkı göruşmeye gelmek ısteyen arkadaşlar saat 13.00 da izmıt sekapark teras cafede gelme imkanı olan tum arkadaşlarımızı beklıyoruz

eskiai gbi fazla giremiyorum cnm arada bir agustos eylül annelerine takılıyorum oda en fazla 15 dk o kadar yaz geldi hergün sitede parktayız kızımla komşularla muhabbet derken akşam 20:00 lerde eve geliyorum ee bide paşada içerde büyümeye deva tekme tokat girişiyor canımı acıtmaya başladı kıyafetlerini yıka ütüle yerleştir halen bitmedi işlerim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

haha tekme tokat he bizimkıde başladı durtmeye artık alışverış yaptınmı ccnm ay bızım hıcbışeyımız yok ağustos gıbı yapcam nasips bırazda mavışere bakalım dımı ssıfırdan hayat guzel gııdıyo tatlım ayı coksukur senın nasıl

cnm ben herşeyini tmamladım bebişin sende tecrübelisinama yinede sölim göğüs pompası bebedor manuel aldım gelin kullanıyor memnun diye unibaby ıslak havlu 40 lı paket nıvea çanta hediyeli bebek seti bebedor göğüs pedi bunların hepsini uygunfiyata hızlıal.com dan aldım anakucak a oyun parkı aybükenin vardı almadım içimde kalmasın diye sunny beşik aldım 10 ay kullanımlık ama olsun istedm bikere aybükede 4 takım almıştım yıkayıka bişi olmuyor linens outlet nevresm takımı 2 adet aldım kıyafetlerinide civil ve ca dan aldım hep senin bebiş kış bebişi kadifeli tulum alıcaksın mecburen civil sizin orda varsa yada netten sipariş verirsen kadifeli tulum sakın alma berbat bizim gelin aldı renk verdi hep hepsini çöpe attı aklında olsun

sağol cnm bılgıler ıcın gögus pompa almam sanırım cnm ya gerek duyarsam ayyy co alcak şey var kendımı kaybederım artık bende park yatak ıstıyorum bebk araba ıstıyorum bebış kıyafetı yarende kanz albımını almıştım sanırım yıne öle ama CA da beyenıyorum olur cicilden alışverış pek yapmam kıyafet analamında bıraz naylon çerıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…