nılufer vardı ya erva 2008 onunda oğlu olcak nıllllllllllllllınde oğlu[/QUO
onlarda hamiş cinsiyetlrini bilmiyordum elifzade ve meriyede çok sevindim selinselin eylül annelerinde zeynep yakında doğuracak nimette öyle özelden bazen mesajlaşıyoruz nimetle bu topic benim için çok anlamlı yılbaşında kan testim negatif çıkmışt ağlayarak yazı yazmıştım buraya 5 gün sonra hamiş oldığumu öğrenmiştim sizlerle paylaşmıştım 5 ocakta allah kısmet nasip ederse doğuma gidiyom dua edin ve doğurdum diyede ilk buraya yazıcam burası özel bnim için
hatırlıyorum tatlım ya sen arad uğrruyosunda kalanlar hıç uğremıyo uzulmuyoda değiliz hanı çok şey paylaştık
ah cnm maşalla ya ay cok şeker yakışıklı bışey bu ya
hatırlıyorum tatlım ya sen arad uğrruyosunda kalanlar hıç uğremıyo uzulmuyoda değiliz hanı çok şey paylaştık
mri elifzade gelmiyorlarmı artık zeynepte nimet onlar da gelmiyrdur
heheh ablasına benziyo pzartesi doktor kontrolum var ve şeker yüklemsi yapılıcak duaet cnm sonuçlarım ii çıksın sen ayrıntılı yaptırdınmı ben 21+4 te yaptırmıştım ayrıntılıyı kalbe daha iyi bakılması için 21 22.c, haftalar en yiyisiymiş
MERI VE ELİF GELIYOLAR BURDALAR GENELDE ama nımet zenepp çoooooooooook nadır
ayın 21.de cnm benımkıde ben cok heyecanlıyım o yuzden 21.hafta ıcınde olcak nasıpse inşalla sorunsz gecer resım ordan mı detaylıdanmı AY ŞEKER YUKLEMESI COK SINIR DIMI ONU IÇMEK ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ayrıntılıda çekilmişti cnm evet ya nasıl içeçem bilmiyorum neyse inşş son test 32 .ci hafta itibariyle nst giricez artk
canım benım bende senı duydugumda cok sevınmıstımnılufer vardı ya erva 2008 onunda oğlu olcak nıllllllllllllllınde oğlu[/QUO
onlarda hamiş cinsiyetlrini bilmiyordum elifzade ve meriyede çok sevindim selinselin eylül annelerinde zeynep yakında doğuracak nimette öyle özelden bazen mesajlaşıyoruz nimetle bu topic benim için çok anlamlı yılbaşında kan testim negatif çıkmışt ağlayarak yazı yazmıştım buraya 5 gün sonra hamiş oldığumu öğrenmiştim sizlerle paylaşmıştım 5 ocakta allah kısmet nasip ederse doğuma gidiyom dua edin ve doğurdum diyede ilk buraya yazıcam burası özel bnim için
ayy masallah allah kucagına almayı nasıp etsın ısallah cok tatlı
aa kız ben gelmez olurmuyum sadece ınternet yoklugunda 1 hafta kadar sahalardan uzak kaldı ee sen nasılsınn
keşke bende gelebılsem ama gelemem kıYarınkı göruşmeye gelmek ısteyen arkadaşlar saat 13.00 da izmıt sekapark teras cafede gelme imkanı olan tum arkadaşlarımızı beklıyoruz
ben geldım ama sen gıtmısın canımmkimse yokmu?
uzulme canım benım hayırlısı olsun.. hersey allahtan ıyı de kotu de..demekkı daha vaktı var canım bizim bebişlerin ondan gelıyo kırmızılarımızkızlarrrrrrr nerdesınız canım cok sıkkın sat 9 hazıran bat 9 temmuz
oyy..oyyy..oyyy..masaallah canım yaaa..Eki Görüntüle 441070
bak teyzesii ayberkime
Kızlar benden kötü haber dün doktora gittiğimde kesenin çok ufaldığını ve düşüğün başladığını söyledi yine bir kimyasal gebelik geçirdim.Şu an çok ağrım varartık hamile kalmanın H sini duymak istemiyorum
Slm kızlar nasıldınız ben bişey sorucam adetim ayın 23 de malum korunmuyoruz bu hafta denize girsem bı sakıncası olur mu
Slm kızlar nasıldınız ben bişey sorucam adetim ayın 23 de malum korunmuyoruz bu hafta denize girsem bı sakıncası olur mu
Bide kızlar glifor 1000 mg kullanan varmı aranızda
Kimse yok
Mu bugün
Eki Görüntüle 441473
bugün yaptığım testim kızlar daha belirgin olduğuna göre demekki beta yükseliyor dimi? sabah kan testlerim için sağlık ocağına gideceğim salı 15:45'e dr dan randevu aldık inş.hayırlı haberler alırız
tatlım bıkere bence kese oluumu ıcın cok eken bı dönem yenıden kan testı yapıldımı
Kızlar benden kötü haber dün doktora gittiğimde kesenin çok ufaldığını ve düşüğün başladığını söyledi yine bir kimyasal gebelik geçirdim.Şu an çok ağrım varartık hamile kalmanın H sini duymak istemiyorum
canım yaa cok uzuldum..bende son aylarda senın gıbı oluyorum bu ay ara verdık beynımde bedenımde dınlensın ıstedım..ıstersen sende oyle yap kuzum bana ıyı geldı..sana da ıyı gelecektır emın ol insanın kafası cok rahat edıyo..evet canım 79 dan 69 a düşmüşmalesef kanamam da başladı
Eki Görüntüle 441473
bugün yaptığım testim kızlar daha belirgin olduğuna göre demekki beta yükseliyor dimi? sabah kan testlerim için sağlık ocağına gideceğim salı 15:45'e dr dan randevu aldık inş.hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?