Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ah cnm maşalla ya ay cok şeker yakışıklı bışey bu ya

heheh ablasına benziyo pzartesi doktor kontrolum var ve şeker yüklemsi yapılıcak duaet cnm sonuçlarım ii çıksın sen ayrıntılı yaptırdınmı ben 21+4 te yaptırmıştım ayrıntılıyı kalbe daha iyi bakılması için 21 22.c, haftalar en yiyisiymiş

ayın 21.de cnm benımkıde ben cok heyecanlıyım o yuzden 21.hafta ıcınde olcak nasıpse inşalla sorunsz gecer resım ordan mı detaylıdanmı AY ŞEKER YUKLEMESI COK SINIR DIMI ONU IÇMEK ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

ayrıntılıda çekilmişti cnm evet ya nasıl içeçem bilmiyorum neyse inşş son test 32 .ci hafta itibariyle nst giricez artk

Yarınkı göruşmeye gelmek ısteyen arkadaşlar saat 13.00 da izmıt sekapark teras cafede gelme imkanı olan tum arkadaşlarımızı beklıyoruz
keşke bende gelebılsem ama gelemem kıyuz yuze sohbet de baska olur şimdi..imrendim size yaww..hatta kıskandım da denebilir..size şimdiden hoş sohbetler kızlar umarım ıyı vakıt gecırırsınız
ben geldım ama sen gıtmısın canımmtebrık ederım allahım saglıcakla kucana almayı nasıp etsın insaallah
kızlarrrrrrr nerdesınız canım cok sıkkın sat 9 hazıran bat 9 temmuz
uzulme canım benım hayırlısı olsun.. hersey allahtan ıyı de kotu de..demekkı daha vaktı var canım bizim bebişlerin ondan gelıyo kırmızılarımız
oyy..oyyy..oyyy..masaallah canım yaaa..rabbım hayırlısıyla kucana almayı da nasıp etsın ınsaallah
kız sen benım gorumceyle doguruyon galıba o da 5 eylulde doğum yapacak allahın ıznıyle ınsaallah

Son düzenleme:
Kızlar benden kötü haber dün doktora gittiğimde kesenin çok ufaldığını ve düşüğün başladığını söyledi yine bir kimyasal gebelik geçirdim.Şu an çok ağrım var artık hamile kalmanın H sini duymak istemiyorum

tatlım bıkere bence kese oluumu ıcın cok eken bı dönem yenıden kan testı yapıldımı

bugün yaptığım testim kızlar daha belirgin olduğuna göre demekki beta yükseliyor dimi? sabah kan testlerim için sağlık ocağına gideceğim salı 15:45'e dr dan randevu aldık inş.hayırlı haberler alırız

cnm bak gun gectıkçe kırmızıların netleşi sıkma canını artık inş.kucagına almayı nasıp eder RABBIM

evet canım 79 dan 69 a düşmüş malesef kanamam da başladı
canım yaa cok uzuldum..bende son aylarda senın gıbı oluyorum bu ay ara verdık beynımde bedenımde dınlensın ıstedım..ıstersen sende oyle yap kuzum bana ıyı geldı..sana da ıyı gelecektır emın ol insanın kafası cok rahat edıyo..
hade hayırlısı canım ben sana tebrık yasdım ama gormedın demekkı tekrardan tebrık edrım allah saglıkla kucana almayı da nasıp etsiın inşaalla
Bide kızlar glifor 1000 mg kullanan varmı aranızda

aaa..canım sen seker hastası mısın..pekı once dr.unla konustun mu korunmayı bırakmadan once.. sonuçta ilaç kullanıyosun devamlı olarak bebişin olursa allah muhafaza bı zararı olmasın bibişe..

Son düzenleme:
nedenn kimsee yoooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuu bbbuuuuuuuuuuuuuuuuu tttooooopppppiiiiiiiiikkkteeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…