Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bakın isyannn moduna gırdımm hadee gelinn dee laflayakkk yawww
hemm ben grip oldum hadii gelinde pışpışlayın benı:2::2::2::2:

cnm bak gun gectıkçe kırmızıların netleşi sıkma canını artık inş.kucagına almayı nasıp eder RABBIM

hade hayırlısı canım ben sana tebrık yasdım ama gormedın demekkı tekrardan tebrık edrım allah saglıkla kucana almayı da nasıp etsiın inşaalla

sağolun canlarım inş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

denizcim çok geçmiş olsun canım Allah'ım bu acıları tekrar göstermesin inş.

Yok canım ya Dr verdi zaten hormon bozukluğu var diye yumurtaları canlandırıyormuş o ay korunduk bu ayda Dr tatilde kullanan var mı acaba bırakim mi ilacı

Yok canım ya Dr verdi zaten hormon bozukluğu var diye yumurtaları canlandırıyormuş o ay korunduk bu ayda Dr tatilde kullanan var mı acaba bırakim mi ilacı

Canim bende kullaniyorun bu ilaci birakma sakin cok guzel bir ilac bu. Bende adet duzensizligi yani pko var o yuzden kullaniyorum. İnsülin direnci kontrol ediyor ve fazla kilon varsa vermene yardimci oluyor. İlk dr banada verdiginde huzursuz olmustum ama cok arastirdim suanda icim rahat. Hatta bana hamile kalsan bile 3 ay kullanmaya devam ediceksin dedi. O yuzden kafana gore birakma kafana takilan bisey oldugunda dr ile paylas. Gecmis Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin. Bugun benim dr kontrolum var yeni bisey öğrenirsem paylasirim.

kızlar doktor bana serephone verdi aspirin bide folic verdi ilacım bitti cmrtesi günü perşembe günü gel yumurtlamana bakalım dedi faydası olur mu kullanan varmı yardım edin bide bu ilacı kullanırken bebek olabilirmi

selam tatlımmm malesef kırmızılar geldi.. sana msj atmak istedim ama msj kutun doluymuş atamadım..

sağlık olsun gülüm Hamileyim haberi yakın olsun inşallah Dün yine bebekler eşim ve ben işin içinden cıkamadım Onları sevmesi bende suçluluk duygusu hissettiriyor Bir arkadasımında gebe olduğunu öğrendim nerdeyse 2 yıldır korunuyolardı korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı kafam yie dolu

AMİNNNN tatlım hepimiz için İNŞALLAH...kendini suclu hissetme herşey ALLAH tan vakti zamanı vardır ve herşeyin çözümüde var olacak İNŞALLAH..bünyeden bünyeye değişiyor..kimi hemen hamile kalıyor kimi 1sene sonra sıkma canını rahat ol gönlünü ferah tut..bak bende 8.ayıma girdim ama olacak birbirimize güzel haberler vericez hayırlısıyla tamam tatlım..

Son düzenleme:

bu kesinlikle isyan değil Bu aralar piskolojim berbat.herseye alınıyorum herseye kızıyorum herseye ağlıyorum Kafamı toparlayamıyorum Bi yerden destek almam lazım.Eşimin benden soğumasından korkuyorum Çünlkü cok sıkıyorum onu öyle böyle değil bi akıl ver

anlıyorum canım benim..anlatcak yakın biiri arıyosun en yakında eşin oluyo benimde öyle ama tutuyorum eşime fazla yansıtmamaya calışıyorum..bizimle paylaş tatlım bana anlatabilirsin burda olmasamda özelden at cvp atarım tatlım..eşin senden soğumaz öyle düşünme ama onlar bizim kadar bi konuya takılmıyolar.. kafanı meşgul et başka şeylerle inancını yitirme RABBİM istediğinde bebeişin sana gelecek bunu aklından cıkarma sadece sabır buda bizim sınavımız..sabret tatlım..ben öyle yapıyorum..
sana gönderdiğim slaytı izledin mi..

Son düzenleme:

çekilecek bi hal değil benim ki Dua et lütfen yalvarıyorum Allaha bu hal,i benden alsın diye Dün baya yürüdük benim gözlerim doluyor eve zor attım kendimi ağladım ağladım göresin diye ne hallere girdim ama o yüzümdeki her ifadeyi okuyor Sen nasıl basarıyorsun gül Nasıl yansıtmadan geciriyorsun anlatsana çok ihtiyacım var

valla tatlımm benim bat a yakın sadece hani olcakmıyım olmıycak mıyım die heyecanım oluyo..yapım gereğide sabırlıyım biraz..önceleri bi kaç kez günüm gecti ama adet oldum gözlerim doldu..eşimde üzülme dedi olacak dedi sıkma canını dedi..baktık hiç olmadı tedavide oluruz bişi varsa dedi..ama çevremdede duyuyorum 2 yıl korunmadan denemiş 2yıl sonra olmuş..10 ay 11 ay denemiş olmamış sonra olmuş..bende dedim demekki zamanı var inanıyorum olacak..hergecede dua ediyorum RABBİME sığınıyorum ama olacak içimde öyle bir his var..mesela denedik hesapladık olmadı hiç ummadığımız beklemediğimiz zamanda tuttu diyen çok..demekki fazla düşünmemek lazım stres yapmamak lazım sabretmek lazım..ve olacağına inanmak lazım insanın en iyi ilacı kendisidir tatlımm..strese sokma kendini rahat ol..

Ahh gülüm bizim 2. ylımız nerdeyse Düşünmemeye calışıyorum Ama karsıma cıkan hersey buna izin vermiyor benim pislojim bozuk ya Bu ay hiç dr a gitmedim Ne gün saydım ne takvim tuttum hiç bişey yok Ovul. bile hesaplamadım Bunları basarabildim Ama ben takmamaya calıştıkça dürten cok şey oluyor

anladım tatlım dularaımda olacaksın söz..RABBİM İNŞALLAH kabul eder..ama sen kendini suclama..oluruna bırak..dr gitmişmiydin tatlım sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…