Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
AMİNN tatlım cümlemizden İNŞALLAH..yok öle demek istemedim yani daha önce gitmişmiiydin bi sorun varmı yok mu die

sorun vardı rahimde ve servikste perde vardı canım Dr cocuk olsaydı düşerdi dedi amleiyat oldum 1 yılı gecti Dr rahim normal ameliyat güzel gecti demişti hamile kalırsan gel demişti ama ben hamile kalamadım daha yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi felan ama bi işe yaramadı canım dr lar rahim filmi istedi Bu ay onu cektirecektim ne hikmetse o da olmadı

Çok gecmiş olsun canımm RABBİM tez zamanda sağlık sıhat versin tatlımm..rahim filminide çektir mutlaka ihmal etme..sonrada çalışmalara devam..ben dedim olana kadar çalışmaya devam die senin içinde gecerli

evet öyle canım sağolasın ya seninde basını ağrıttım inşallah rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırım ben bunları çok yasadım tekrar yasamak istemiyorum

evet öyle canım sağolasın ya seninde basını ağrıttım inşallah rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırım ben bunları çok yasadım tekrar yasamak istemiyorum

estagfurullah tatlım herzaman dinlerim sen yeterki iyi ol..AMİNNNN tatlımm İNŞALLAH gerek kalmaz ben pek bilmiorum o işleri ne zaman dr gitsem erken dediler bekle dediler beklioruz bakalım..RABBİM tekrar yaşatmasın bebek haberi ile sevindirsin İNŞALLAH..

tatlımm benim çıkmam lazımm eşim gelir birazdan..dediğim gibi canın sıkılırsa yaz bana da dualarımdasın şeker

Allah razı olsun mutlu ettin beni İnşallah sende bu durumları hiç bilmeden hamile kalırsın canım Dua edersen çok mutlu olurum benimde kalkmam lazım Hayırlı akşamlar canım gece yine gel

Allah razı olsun mutlu ettin beni İnşallah sende bu durumları hiç bilmeden hamile kalırsın canım Dua edersen çok mutlu olurum benimde kalkmam lazım Hayırlı akşamlar canım gece yine gel
AMİN canım İNŞALLAH..gelemeyebilirim tatlım ama yarın burda olurum yine HAYIRLI akşamlar...msjlarını boşalt msj atamıyorum sana tamam tatlım öpüldün şekerr..ALLAH a emanet ol..

Son düzenleme:
Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim
Sana ben şiirler sözler büyüttüm
Sana ben baharlar yazlar büyüttüm
Sana ben hummalı gizler büyüttüm söyleyemedim

Şarkılar yazdım sana okuyamadım
Hep yanımdaydın oysa dokunamadım
Sana ben hayaller düşler büyüttüm
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
Sana ben hummalı aşklar büyüttüm söyleyemedim

Elbet Allahın izniyle söyleyeceğim günlerde gelecek bebeğim Allah büyük Birgün bunları sana söyleyeceğim BİRGÜN MUTLAKA!!!

Lamiam nerdesin canım benim seni çok özledim Nasılsın bitanem hiç görünmüyon iyi misin sıkıntı yok inşalllah Ben iyiyim gülüm
ii diyelim ii olalım canım şükür günüme bundan kötü hallerimde olduu :) rabbim beterinden saklasın iinşş :) kaç zamndır nişan telaşımız wardı canım giremiyodum o bitti şimdide ilacın yan etkilerinden fırsat bulamıyorumm .... glifor die bi ilaç belki duymuşsundurr .... çok fena baş dönmesi warr midem bulanıyoo hiç bişiy yiyemiyorum doğru düzgünn ... çok kötüyüm anlıcann .... bu saatlerde biraz kendime geliyorum sonrada eşim geliyoo ... bende böle şeker yarn bat fakat günüm yine geçicekk .... ayyy uzattım yinee sen nasılsın yaa yasdıklarını birazz okudumm yapma böle nolurr rabbim büyük sen inançlı birisinn napalımm üzülüncede gelmioki rabbim gönlüne ferahlık wersin canımm dualarım seninle .....

ayy cvb yazmıssın ama ben seni görünce heycanlandım hemencecik yaz istedim:)) Ben iyiyim bu aralar böyleyim gülüm yaa Ne yapayım bu hal gecici ama Geldimi baya derin yaralar acıyor İnşallah yine gecikir Yine sen gecikti diye telaşa girerken dr seni bir bebekle müjdeler inşallah

ahh canım kardeşim keşke öle olsaa ben de senin gibi artık ümitlerim azalmaya başlamıştıı ama dedim olmaz böle giden günüme yazıkk napımm ya hiç olmucak olsa bide onu düşün şükür ki öle bi durumumuz yok rabbim sakınsın cümlemizi inşş.... bak eşinide üzdünü sölüyosun yazık adam napsınn onlar emin ol bizden daha fasla üzülüyo ama çok ta takılıp kalmıyolarr bence bunu birazda biz yapabilsek başarıcazz... bak ben ilk gebeliğimde istemiyorum dedim ay gebe kalmıştım cidden o ay çıkmıştı kafamdann .. tabi nasip mesele si bunu bildiğim halde şimdi yapamıyorumm ... ahh canım bol bol duaa edelimm elimizden başka bişiy gelmiyoo rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsinn inşşş ettiğin dualaarın daha hayırlılarını daha iyililerini rabbim sana nasip etsinn canımm .....

glifor die bi ialç aslında şeker ilacıymış ama yan etkisini kullanıyolarmış pko lu hastalardaa.. daha öncede kullanmıştım ama hiç böle etkileri olmamıştı bu sefer çok ağırr geldii ..... rabbim şifa eder inşş daha fasla kullanmam gerekmez bu ialcıı....

Son düzenleme:

Allah razı olsun inşalllah yakın zamanda aynı anda bu duyguyu birlikte tadarız inşallah.Dua ediyorum bu hali benden alması için çünkü bende hoşnut değilim bu halimden Bu konuda bana dua edersen cok sevinirim canım ilacı anlatsana ne icin yazdı dr

kız bugün seni hep geriden takip ediyorum Senin kistlerin büyüklüğü ne canım

kız bugün seni hep geriden takip ediyorum Senin kistlerin büyüklüğü ne canım
hahaha cidden edeim canım bol bol ediyom rabbim nasip ettikçe zaten ... ya okadar çok yumurta warkiii hayretler içinde kaldım ben ble görünce işte bu ay iki yumurtam 1 cm yi geçmedii o yüzden bu ilacı werdi bakalım bu aynasıl olcak büyüceklermi keretalarrr ahh bide şu yan etkileri geçseee ..... sen de bunun için bana dua et olur mu bide çok sıcakkk zatenn bu etkilerde birleşince mahvoluyorummm rabbim sabır wersinn yaaa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…