ii diyelim ii olalım canım şükür günüme bundan kötü hallerimde olduu :) rabbim beterinden saklasın iinşş :) kaç zamndır nişan telaşımız wardı canım giremiyodum o bitti şimdide ilacın yan etkilerinden fırsat bulamıyorumm .... glifor die bi ilaç belki duymuşsundurr .... çok fena baş dönmesi warr midem bulanıyoo hiç bişiy yiyemiyorum doğru düzgünn ... çok kötüyüm anlıcann .... bu saatlerde biraz kendime geliyorum sonrada eşim geliyoo ... bende böle şeker yarn bat fakat günüm yine geçicekk .... ayyy uzattım yinee sen nasılsın yaa yasdıklarını birazz okudumm yapma böle nolurr rabbim büyük sen inançlı birisinn napalımm üzülüncede gelmioki rabbim gönlüne ferahlık wersin canımm dualarım seninle .....
hahaha cidden edeim canım bol bol ediyom rabbim nasip ettikçe zaten ... ya okadar çok yumurta warkiii hayretler içinde kaldım ben ble görünce işte bu ay iki yumurtam 1 cm yi geçmedii o yüzden bu ilacı werdi bakalım bu aynasıl olcak büyüceklermi keretalarrrahh bide şu yan etkileri geçseee ..... sen de bunun için bana dua et olur mu bide çok sıcakkk zatenn bu etkilerde birleşince mahvoluyorummm rabbim sabır wersinn yaaa ....
slm kızlarr
kız lamiş sen şeker hastası mısın glifor felan dıosun :44::44::44:
slm kızlarr
yok canım allah korusun kızzzzslm kızlarr
ederim inşallah Allah hafifletsin gülüm Yumurtayı sormadım canım en büyük kist kac mm ? Ha bu arada soğanı yapıyon mu Ben bu aydan sonra başlıycam inşallah bu soğanı dene sonra inciri dene Yumurtaların büyür canım
canımcım bu ay başılam soğanla çörek otu kürüne de bi adet oluyumm ondan sonraa ama bu mide bulantısıyla bide soğanı nasıl içcem ben yaaa ....... offff ağlıyasım geldiii ........ kistler ne kadar dedi bilmiom walla yaa ben adetin ikinci günü gittim direk büyüyen yumurtaları ölçtüü.....h.geldin canım bebiş nasıl ne kadarlık oldu
h.geldin canım bebiş nasıl ne kadarlık oldu
ayy canım kusura bakma seni hamile diye hatırladım ya Afedersin gülüm kusuruma bakma Bu aralar aptallık var bende
yok canım allah korusun kızzzzyan etkisini kullanıyolarmışş yumurtlar büyüsün dieee .... daha öncede kullanmıştım ama böle etkilemedi beni yaaa nasıl dayancam bilmiyommm dua et bana olur mu ... bu arada sen napıon ne zamn bırakıyonuzz korunmayıı ....
canımcım bu ay başılam soğanla çörek otu kürüne de bi adet oluyumm ondan sonraa ama bu mide bulantısıyla bide soğanı nasıl içcem ben yaaa ....... offff ağlıyasım geldiii ........ kistler ne kadar dedi bilmiom walla yaa ben adetin ikinci günü gittim direk büyüyen yumurtaları ölçtüü.....
hoşbuldum canım benımm
onemlı degıl canım..belkı allah soyletmiştır kızz..
yok canım allah korusun kızzzzyan etkisini kullanıyolarmışş yumurtlar büyüsün dieee .... daha öncede kullanmıştım ama böle etkilemedi beni yaaa nasıl dayancam bilmiyommm dua et bana olur mu ... bu arada sen napıon ne zamn bırakıyonuzz korunmayıı ....
canımcım bu ay başılam soğanla çörek otu kürüne de bi adet oluyumm ondan sonraa ama bu mide bulantısıyla bide soğanı nasıl içcem ben yaaa ....... offff ağlıyasım geldiii ........ kistler ne kadar dedi bilmiom walla yaa ben adetin ikinci günü gittim direk büyüyen yumurtaları ölçtüü.....
canlarımm benimm baştacımm kocacım geldii şimdi çıkıom ok akşam gelirmisinzzz yinee inş bende kendimi biraz toparlaya bilirsemm gelicemm dualarım sizinle sizde ihmal etmeyin benden nolurrr allaha emanetsinizzz
walla hamile kalana kadr kullancan dedi belki hamilekaldıktan sonrada bi müeddet kullanabilrmişim tamm cnanım kisti mutlaka sorarımm hiç aklıma gelmemişti sormakkhıımm ilacı uzun mu kulanıcan ki Canım benim yaa Biliyorum bu yan etkileri Eğer tekrar gidersen kistin boyutunu sor
heee..anladıımm..canım dun bı arkadasta yazmıstı ben yıne seker hastası sandımm ilk defa duydum seker ılaclarının yumurtalar buyusun dıye kullanıldıgını..cahıllık ıste ıdare edıver bebişim ...
tamam canım...benım dualarım zaten hep sızınle kıcanlarımm benimm baştacımm kocacım geldii şimdi çıkıom ok akşam gelirmisinzzz yinee inş bende kendimi biraz toparlaya bilirsemm gelicemm dualarım sizinle sizde ihmal etmeyin benden nolurrr allaha emanetsinizzz
Ayy inşallah öyledir çok mutlu olurum valla Biz seninle tanışamadık ama ben seni biliyorum biraz görüyorum buralarda
tık tık tık Acaba yanlış bişey mi dedim:26:
tamam canım...benım dualarım zaten hep sızınle kımerak etme canımcımm.. ben belkı gelemem canım grıbım de gozumu acamıyorum ınan..ama bellı de olmaz..hade kıb.opdumm
insaallah canım benımm..ben de senı bılıyorum az cokben 1.5 senelık evlıyım allahın ıznıyle ılk 7 ay korunduk sonra korunmayı bıraktımız ay bebiş oldu 9.5 haftalıkken kalbı durdu aldırmak zorumda kaldık..uc ay korunduk ..korunmayı bırakalı 9 ay oldu bu ay da korundum zaten bunalmıstım bıraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?