Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

slm kızlarr
kız lamiş sen şeker hastası mısın glifor felan dıosun :44::44::44:

ederim inşallah Allah hafifletsin gülüm Yumurtayı sormadım canım en büyük kist kac mm ? Ha bu arada soğanı yapıyon mu Ben bu aydan sonra başlıycam inşallah bu soğanı dene sonra inciri dene Yumurtaların büyür canım

slm kızlarr
kız lamiş sen şeker hastası mısın glifor felan dıosun :44::44::44:
yok canım allah korusun kızzzz yan etkisini kullanıyolarmışş yumurtlar büyüsün dieee .... daha öncede kullanmıştım ama böle etkilemedi beni yaaa nasıl dayancam bilmiyommm dua et bana olur mu ... bu arada sen napıon ne zamn bırakıyonuzz korunmayıı ....

h.geldin canım bebiş nasıl ne kadarlık oldu
canımcım bu ay başılam soğanla çörek otu kürüne de bi adet oluyumm ondan sonraa ama bu mide bulantısıyla bide soğanı nasıl içcem ben yaaa ....... offff ağlıyasım geldiii ........ kistler ne kadar dedi bilmiom walla yaa ben adetin ikinci günü gittim direk büyüyen yumurtaları ölçtüü.....

hıımm ilacı uzun mu kulanıcan ki Canım benim yaa Biliyorum bu yan etkileri Eğer tekrar gidersen kistin boyutunu sor

canlarımm benimm baştacımm kocacım geldii şimdi çıkıom ok akşam gelirmisinzzz yinee inş bende kendimi biraz toparlaya bilirsemm gelicemm dualarım sizinle sizde ihmal etmeyin benden nolurrr allaha emanetsinizzz

heee..anladıımm..canım dun bı arkadasta yazmıstı ben yıne seker hastası sandımm ilk defa duydum seker ılaclarının yumurtalar buyusun dıye kullanıldıgını..cahıllık ıste ıdare edıver bebişim ...

canlarımm benimm baştacımm kocacım geldii şimdi çıkıom ok akşam gelirmisinzzz yinee inş bende kendimi biraz toparlaya bilirsemm gelicemm dualarım sizinle sizde ihmal etmeyin benden nolurrr allaha emanetsinizzz

E hadi sende Allaha emanet ol canım İnşallah edicem Şİmdi namaza kalkıcam bende

hıımm ilacı uzun mu kulanıcan ki Canım benim yaa Biliyorum bu yan etkileri Eğer tekrar gidersen kistin boyutunu sor
walla hamile kalana kadr kullancan dedi belki hamilekaldıktan sonrada bi müeddet kullanabilrmişim tamm cnanım kisti mutlaka sorarımm hiç aklıma gelmemişti sormakk ben direk yumurtalara odaklandım yaa :):):):):):):):):):)allah kabul etsinn bizede nasip etsinn inşşş......

Son düzenleme:

tık tık tık Acaba yanlış bişey mi dedim:26:

tamam canım...benım dualarım zaten hep sızınle kımerak etme canımcımm.. ben belkı gelemem canım grıbım de gozumu acamıyorum ınan..ama bellı de olmaz..hade kıb.opdumm
Ayy inşallah öyledir çok mutlu olurum valla Biz seninle tanışamadık ama ben seni biliyorum biraz görüyorum buralarda

insaallah canım benımm..ben de senı bılıyorum az cok ben 1.5 senelık evlıyım allahın ıznıyle ılk 7 ay korunduk sonra korunmayı bıraktımız ay bebiş oldu 9.5 haftalıkken kalbı durdu aldırmak zorumda kaldık..uc ay korunduk ..korunmayı bırakalı 9 ay oldu bu ay da korundum zaten bunalmıstım bıraz...

canım kusura bakma komsum geldi cvb veremedim Rabbim sağlıklı bebekler versin BEnde 2 yıl oluyo temmuzda bende 1 yıldan fazla oldu nasib işte Yasın kac gülüm

bende namaza gideyim bari kız kader gelsene ne uzaktan bakıyon kızınla mı atıştın gel seni yatıştırym sende beni tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…