Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

AMİNN canım İNŞALLAH ya..bakalım deniycez görücez gerisi RABBİM e bağlı..

öncelikle yeni hamişleri tebrik ediorummm darısı istiyenlere olsunn AMİN... ben zorlu geçen bi 15 günün ardından geri döndüm taşınıp yerleşeli 11 gün falan oldu işte evime alıştımm netimde dün bağlandı hamd olsun Rabbime bunuda atlattık:))) ya ama anormal olan bi durum var oda benim halim kızlar benim dün yumurtlama günümdü ilişki oldu ve bu sabah akıntıyla berbar ip şeklinde lekenmem olduu reglime daha 15 gün var hiç böle bişey yaşamamıştımda bi daha da gelmedi bişey yaşayan varmı bu durumu aydınlatınn beniiiii :)))))

hoşgeldin tatlım..yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur uğur getirsin İNŞALLAH bebişte gelsin beraberinde..

tatlım önemli değildir sen o kdr dert etme..kılcan damarldrn solyı olblirir...1 kereyse sorun değil eğer devmı glerse dr gzök derm cnm
hayırlı günler kızlar nasılsınız? :80:

iidr cnm sen nasılısnnn

iidr cnm sen nasılısnnn

çok şükür iyiyim canım şimdi okudum da dr korkulacak bişey yok demiş sadece şüphe kalksın diye tetkik etmek istemiştir üzülme Allah'ın izniyle bişeyciğin yoktur inş.

ÖYLE TABİ TATLIM..HERŞEY RABBİMİZ İZNİYLE..özelden msj attım şeker..

inş. sende faydasını görürsün canım şifa olsun (cvp yazdım)

Son düzenleme:

inşlhh cnm koırkulck bişe yoktur..ama çok abes değilmi ben normlde adet oçurum 3. günğü bitr 4 gnü tammıyla kesilir şimdi tam 2 hafta adet oluyorum yazık bana yaaa..valla yaz gnü pişk olcam pes yüüznden ne edlimm ayy kız bu sıckta da bebk çalışmasıda zor olcek gbi sonbahr dha ii ne sıcak ne soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…