ya cnm böle tepki beklemyordumkiii..neyse o o kdrda önemmli değil...değrini yirdi...dr işi kafamı bulnırıyo bakim 25 gdilcek bakılck hhemde smear testide yapcak gerçi geçen sne eyapılmştı o..onn sonucuda 29 da çkckmış her şeyn hayrlısı cnmm
tatalım 8 ay olmuşsun sen bilosun gtmek ya da gtmekte.ç.ama erkn innkii.soğan suyu çok iii inşllh şifa getrr cnm sana...her şeyi temzliyor...2 ay olduysa tammdr cnmm inşllhh hamş kalrsınn..bende 2 ay korundum ve o iki ayda soğan suyuda yaptım sonra hemen ardından hamile kalmıştım...
öncelikle yeni hamişleri tebrik ediorummm darısı istiyenlere olsunn AMİN... ben zorlu geçen bi 15 günün ardından geri döndüm taşınıp yerleşeli 11 gün falan oldu işte evime alıştımm netimde dün bağlandı hamd olsun Rabbime bunuda atlattık:))) ya ama anormal olan bi durum var oda benim halim kızlar benim dün yumurtlama günümdü ilişki oldu ve bu sabah akıntıyla berbar ip şeklinde lekenmem olduu reglime daha 15 gün var hiç böle bişey yaşamamıştımda bi daha da gelmedi bişey yaşayan varmı bu durumu aydınlatınn beniiiii :)))))
hoşgeldin tatlım..yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur uğur getirsin İNŞALLAH bebişte gelsin beraberinde..
hayırlı günler kızlar nasılsınız? :80:
çok teşekkür ederim canım Allah hepimize nasip etsin tez zmanda
hayırlı günler tatlım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor hamişlik..
hoşbuldum canım sağol daha hiçbir belirti yok tatlım ya öncekinde bu aralarda başlamıştı bakalım bu nasıl olacak
AMAN sorunsuz olsunda canım..
öyle canım sağlıklı,sıhhatli,sorunsuz kucağımıza alalım da ben zorlanayım hiç önemli değil
İNŞALLAH tatlımm...bende bugün soğan kürüne başladım okudum baya iyi yorumlar gördüm bi deneyelim bakalım..
bence çok iyi yapmışsın canım bende çok inanarak yapmıştım yaptığım ay Allah'ın izniyle hamile kaldım bak
aaaaa bilmiodum senin yaptığını şeker ondan sonramı hamiş oldun sende... AYY RABBİM BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAH..
tatlım önemli değildir sen o kdr dert etme..kılcan damarldrn solyı olblirir...1 kereyse sorun değil eğer devmı glerse dr gzök derm cnmöncelikle yeni hamişleri tebrik ediorummm darısı istiyenlere olsunn AMİN... ben zorlu geçen bi 15 günün ardından geri döndüm taşınıp yerleşeli 11 gün falan oldu işte evime alıştımm netimde dün bağlandı hamd olsun Rabbime bunuda atlattık:))) ya ama anormal olan bi durum var oda benim halim kızlar benim dün yumurtlama günümdü ilişki oldu ve bu sabah akıntıyla berbar ip şeklinde lekenmem olduu reglime daha 15 gün var hiç böle bişey yaşamamıştımda bi daha da gelmedi bişey yaşayan varmı bu durumu aydınlatınn beniiiii :)))))
hayırlı günler kızlar nasılsınız? :80:
evet onu yaptığım ay hamiş kaldım canım tabi ki önce Allah'ımın izniyle
iidr cnm sen nasılısnnn
ÖYLE TABİ TATLIM..HERŞEY RABBİMİZ İZNİYLE..özelden msj attım şeker..
inş. sende faydasını görürsün canım şifa olsun
çok şükür iyiyim canım şimdi okudum da dr korkulacak bişey yok demiş sadece şüphe kalksın diye tetkik etmek istemiştir üzülme Allah'ın izniyle bişeyciğin yoktur inş.
inş. sende faydasını görürsün canım şifa olsun (cvp yazdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?