- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
inşlhh cnm koırkulck bişe yoktur..ama çok abes değilmi ben normlde adet oçurum 3. günğü bitr 4 gnü tammıyla kesilir şimdi tam 2 hafta adet oluyorum yazık bana yaaa..valla yaz gnü pişk olcam pes yüüzndenne edlimm ayy kız bu sıckta da bebk çalışmasıda zor olcek gbi sonbahr dha ii ne sıcak ne soğuk
kızlar bana müsade görüşmek üzere Allah'a emanet olun
ayy cnm sonbahara ertelersek 3 snelk evli olcaz ztnvalla dediğin gibi sıcaklarda zor Allah yardımcın olsun canım
çalışmalara da yaz tatili uygulayın sonbaharda tekrar başlarsınız
cnmm benmm 15 güne tammla cnm onu öğlen ve akşam ılık ve tazeyken yemekten yarım saat önce iç cnmbugün 7.günüm canımcım..
evet kızlr hemn başlıyorum ilk önce eşimn abisinn kızınn n,işanıo vrdı dün...isteme söz nişan hepsi bi arda oldu..ben 1 gn önceden gtt,m herşeyine koştum...elitim 45 yaşında kızı 88 li benle yaşıt..arkdş gbiyzzz..asllında düne kdr...dün resemn sıçtı sıvadı beniii..mutfktan çıkmadım ama gene yaranmadım yok her ..şyei ben yaptım fln...ardından elime fot mak verdi kendim resm bile çeklmedim..ne erkk tarfınngeldini duydum ne gttklerini...birde ilk önce kahve dağıtılcaktı o yok karınları açtır dedi.tabaklrı çayalrı dağııtık o arada erkk tarfı kızı istedimi..mutfağa keldi kesinn çayları yaa kesin bitrn flnn..kıyameti koprdı...kahveyi yaporum hadi hadi hadi..çok bilosan sen gr yap...deli oldum ....eve geldim sinrden ağlıcktım nerdeyse..kv kp falnda hiç sevmedim ztnnn....neysee bu derde üüzldümmm
eve geldik saat 1 uyumm fln 3 .sabha 8 de kaltım dr gtcektim.
.dr gttim 9 .40 randevum...o kdr acil hasta varki anlatamm..herkesin kanaması var..bi kdınn 5 aylık bebği karnında ölmüş...kadın ağldıkça ben ağldım...içim bi tuaf oldu..neyse ben girdim...normlde ben 5 haziran da adet oldum ya bi saat geldi bi daha gelmedi..dr söklmüşsün demişti bilen bilir...ilç vermişti serephone...ama ben bu salı tam adet oldum yani tam kırmızı dr baktı adetin 1.gününü 12 haziran olrk ele alcaz dedi..yani bugn 4. günüm..yumurtalıklrım ii gözküyormuşş..yine aynı ilçtan veri 25 haziran gidecez kontorlo..o arda da rahim ağzı kanseri için tahlil istedi..bu kdr uuzn süre kanamm olması ii değilmiş..ondan şüpheliniyorum dedi...morlim çok bozuldu...ben ztn dışrda kadınlrı görüdm ağlamk için yer arıyorum..o da korkulck bşe yok...dur hele dedi...ben sadece tedbir için bakıcam dedi..genlerinzde vrmı ddii..uzunca bi süre düşünüm yoq dedim..tamm dedi..içini frah tut dedi..bakılım..allhtan hayrlsısını dilemekten başka bişe yok vcanlar yani...
seydam bende oyle aman dua etkı esın ve sen yasıyon gbı 6kışı sımdı grumcem esınden ayrıldı 3 cocuk ve ayın 20 sınde obur grumcem gelıyo anlıcan ben her gun yasıyorum cnm sıkma canını
cnım benm rabbim yardımcın olsun inn üüzlme sıkılma diyemiiyorum snei de çok ii anlıyorum ay bana böle oldu şöle oldu diyp sennkini bastırmıcam ama inn çok zor..rabbim sana bir an önce hayırlı sağlıklı evlat versn..eğer geç isede sana sabır diğerlerinede vicdan versin ıslah etsn onlarıı..sen içini ferah tutki rabbime sığın canım benim...her gün meryem suresini yasin suresini oku cnm bnm...rabbm yüzüne gülsünn cnmmmm benmmmnefes alamıyorum artık takmıcam diorum olmuyoo neden bu insanlar böle neden basına gelmeyen anlamıyor
bütün insanların içinde kalkıp sen yap bi tane cocuk belki kız olur diolar neden ben cevap veremiyorum
iilk duydugumda yasayamm demiştim ama yasıyorum
katlanam demiştimm zoorda olsa katlanıyorum artık insan içine çıkmak istemiyorum
artık gülüp gecemiyorum olmıcak ben böle hissediyorum
ben belki sabretcem aama bu iinsanlar izin vermiyo belki bilbiliyorma
belki bilerek yapıolar ama benim yasama sevincimi kırıyolar
çok kötüyüm yaa artık napcamı bilemiyorum
aglamakdan baska hiç bişiy gelmiyor ellerim titriyoo belkide hiç bir zaman gercek olmıcak
bir duygu için aglıyorum ve hep aglıcam belkide bir gün gercek olacak düdşündükçe halimi gülücem
ne olur ne azılmıssa kaderimee
Lutfen Allah kelimesini buyuk harfle ve kisaltmadan oldugu gibi yazalim neoluuuuuuur. Icim gidiyor bazilariniz Allah kelimesini duzgun yazmayinca.
Buzin canim Insan bazen baskalarinin derdini anlayamiyor ve kendince dogru konustugunu zannediyor. Belkide karsisindakini kirmamak icin bi sekilde konusuyor ama ayni dertte olmadigi icin karsisindakini anlayamiyor ne yazikki. Sen kimseden daha dogrusu bi cogundan seni anlamalarini bekleme cunku onlar bu surecten ya gecmemis yada hatirlamiyor bu sureci
Bocegim ve
Mucizem belkide arkadasin seni uzmemek icin seni teselli etmek icin sana moral verebilmek icin cocuk dusunme. Evliligin tadini cikar demistir?? Belkide dedigin gibi hormonlar tavan yapti
Kizlar bugun benimde icimde bi huzun bi durgunluk burukluk var ama bebek konusuyla ilgili degil.
Sebebinide bilmiyorum acikcasi. Aslinda hayatima bakinca cok sukur hamdolsun bi eksigim derdim yok maddi manevi cok sukur iyiyim ama ruhum daraliyor. Sizdede oluyormu? Sebebini bilmediginiz bir huzun?
Cok az sukrediyorum galiba. Yoksa simariyormuyum? Cok tuhafim uzgunde degilim icimden aglamakta gelmiyor. Ama canim SIKKIN. Ne bu acaba? Nedendir?
Anladiiiim Yaslaniyorum. Yaslilik sendromumu?yada sadece yorgunlukmu?
Tarif edemiyorum. Uykum yok ama uyumak istiyorum. Soyle yatip dinlenmek. Kendimi dinlemek rahatlamak istiyorum
Ahhh ahhhh. Af Allahim Af
tatlım önemli değildir sen o kdr dert etme..kılcan damarldrn solyı olblirir...1 kereyse sorun değil eğer devmı glerse dr gzök derm cnm
iidr cnm sen nasılısnnn
nefes alamıyorum artık takmıcam diorum olmuyoo neden bu insanlar böle neden basına gelmeyen anlamıyor
bütün insanların içinde kalkıp sen yap bi tane cocuk belki kız olur diolar neden ben cevap veremiyorum
iilk duydugumda yasayamm demiştim ama yasıyorum
katlanam demiştimm zoorda olsa katlanıyorum artık insan içine çıkmak istemiyorum
artık gülüp gecemiyorum olmıcak ben böle hissediyorum
ben belki sabretcem aama bu iinsanlar izin vermiyo belki bilbiliyorma
belki bilerek yapıolar ama benim yasama sevincimi kırıyolar
çok kötüyüm yaa artık napcamı bilemiyorum
aglamakdan baska hiç bişiy gelmiyor ellerim titriyoo belkide hiç bir zaman gercek olmıcak
bir duygu için aglıyorum ve hep aglıcam belkide bir gün gercek olacak düdşündükçe halimi gülücem
ne olur ne azılmıssa kaderimee
Lutfen Allah kelimesini buyuk harfle ve kisaltmadan oldugu gibi yazalim neoluuuuuuur. Icim gidiyor bazilariniz Allah kelimesini duzgun yazmayinca.
Buzin canim Insan bazen baskalarinin derdini anlayamiyor ve kendince dogru konustugunu zannediyor. Belkide karsisindakini kirmamak icin bi sekilde konusuyor ama ayni dertte olmadigi icin karsisindakini anlayamiyor ne yazikki. Sen kimseden daha dogrusu bi cogundan seni anlamalarini bekleme cunku onlar bu surecten ya gecmemis yada hatirlamiyor bu sureci
Bocegim ve
Mucizem belkide arkadasin seni uzmemek icin seni teselli etmek icin sana moral verebilmek icin cocuk dusunme. Evliligin tadini cikar demistir?? Belkide dedigin gibi hormonlar tavan yapti
artık bebek istemekden vazgectim sabır istiyorum ve böle insanlarla ALLAHIM beni karsılastırma dicemcnım benm rabbim yardımcın olsun inn üüzlme sıkılma diyemiiyorum snei de çok ii anlıyorum ay bana böle oldu şöle oldu diyp sennkini bastırmıcam ama inn çok zor..rabbim sana bir an önce hayırlı sağlıklı evlat versn..eğer geç isede sana sabır diğerlerinede vicdan versin ıslah etsn onlarıı..sen içini ferah tutki rabbime sığın canım benim...her gün meryem suresini yasin suresini oku cnm bnm...rabbm yüzüne gülsünn cnmmmm benmmm
aglamakdan gözlerim sisimiş çok acıyoryaa bitanemmm yapma ama böyle..hem kendini hemde bizi üzüyosun
RABB'im tez zamanda bebiş hasretini dindirsin..kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?