Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

valla dediğin gibi sıcaklarda zor Allah yardımcın olsun canım
çalışmalara da yaz tatili uygulayın sonbaharda tekrar başlarsınız

valla dediğin gibi sıcaklarda zor Allah yardımcın olsun canım
çalışmalara da yaz tatili uygulayın sonbaharda tekrar başlarsınız
ayy cnm sonbahara ertelersek 3 snelk evli olcaz ztnbi bakalım varsı olmasın ne edlim topu topu 3 gn ztnyumrtlama zmanı...
bu arada çıkmışsın cnm görüşürzzz
bugün 7.günüm canımcım..
cnmm benmm 15 güne tammla cnm onu öğlen ve akşam ılık ve tazeyken yemekten yarım saat önce iç cnm
sende çıkmışın cnm görüşürzz kuzucmm

seydam bende oyle aman dua etkı esın ve sen yasıyon gbı 6kışı sımdı grumcem esınden ayrıldı 3 cocuk ve ayın 20 sınde obur grumcem gelıyo anlıcan ben her gun yasıyorum cnm sıkma canını

seydam bende oyle aman dua etkı esın ve sen yasıyon gbı 6kışı sımdı grumcem esınden ayrıldı 3 cocuk ve ayın 20 sınde obur grumcem gelıyo anlıcan ben her gun yasıyorum cnm sıkma canını

cnm ben kv ve kple birlikte yaşıyorum allh yardımcın olsun senn ama benm bu olay onla bunla alaksı yokki eşimn yeğeni..ve ben onu her zmn eşime karşı bile korumuşuımdur aman neyse ztn...napim evlenemcek diye ödü koptu ztn

nefes alamıyorum artık takmıcam diorum olmuyoo neden bu insanlar böle neden basına gelmeyen anlamıyor
bütün insanların içinde kalkıp sen yap bi tane cocuk belki kız olur diolar neden ben cevap veremiyorum
iilk duydugumda yasayamm demiştim ama yasıyorum
katlanam demiştimm zoorda olsa katlanıyorum artık insan içine çıkmak istemiyorum
artık gülüp gecemiyorum olmıcak ben böle hissediyorum
ben belki sabretcem aama bu iinsanlar izin vermiyo belki bilbiliyorma
belki bilerek yapıolar ama benim yasama sevincimi kırıyolar
çok kötüyüm yaa artık napcamı bilemiyorum
aglamakdan baska hiç bişiy gelmiyor ellerim titriyoo belkide hiç bir zaman gercek olmıcak
bir duygu için aglıyorum ve hep aglıcam belkide bir gün gercek olacak düdşündükçe halimi gülücem
ne olur ne azılmıssa kaderimee

Kizlar bugun benimde icimde bi huzun bi durgunluk burukluk var ama bebek konusuyla ilgili degil.

Sebebinide bilmiyorum acikcasi. Aslinda hayatima bakinca cok sukur hamdolsun bi eksigim derdim yok maddi manevi cok sukur iyiyim ama ruhum daraliyor. Sizdede oluyormu? Sebebini bilmediginiz bir huzun?

Cok az sukrediyorum galiba. Yoksa simariyormuyum? Cok tuhafim uzgunde degilim icimden aglamakta gelmiyor. Ama canim SIKKIN. Ne bu acaba? Nedendir?

Anladiiiim Yaslaniyorum. Yaslilik sendromumu?yada sadece yorgunlukmu?

Tarif edemiyorum. Uykum yok ama uyumak istiyorum. Soyle yatip dinlenmek. Kendimi dinlemek rahatlamak istiyorum

Ahhh ahhhh. Af Allahim Af

Lutfen Allah kelimesini buyuk harfle ve kisaltmadan oldugu gibi yazalim neoluuuuuuur. Icim gidiyor bazilariniz Allah kelimesini duzgun yazmayinca.

Buzin canim Insan bazen baskalarinin derdini anlayamiyor ve kendince dogru konustugunu zannediyor. Belkide karsisindakini kirmamak icin bi sekilde konusuyor ama ayni dertte olmadigi icin karsisindakini anlayamiyor ne yazikki. Sen kimseden daha dogrusu bi cogundan seni anlamalarini bekleme cunku onlar bu surecten ya gecmemis yada hatirlamiyor bu sureci

Bocegim ve
Mucizem belkide arkadasin seni uzmemek icin seni teselli etmek icin sana moral verebilmek icin cocuk dusunme. Evliligin tadini cikar demistir?? Belkide dedigin gibi hormonlar tavan yapti

cnım benm rabbim yardımcın olsun inn üüzlme sıkılma diyemiiyorum snei de çok ii anlıyorum ay bana böle oldu şöle oldu diyp sennkini bastırmıcam ama inn çok zor..rabbim sana bir an önce hayırlı sağlıklı evlat versn..eğer geç isede sana sabır diğerlerinede vicdan versin ıslah etsn onlarıı..sen içini ferah tutki rabbime sığın canım benim...her gün meryem suresini yasin suresini oku cnm bnm...rabbm yüzüne gülsünn cnmmmm benmmm

cnm kelime konusunda doğru diyorsun belki ama farkında olamıyoruzkii..biz bilerk küçk yazmıyoruz...rabbimi kısa küçk yyazark haşa ona kötü itmda bulunmuyorzz.. neyse cnm yine uyrdın bende dikkt edrmm..

ahh cnm öyle söylyş trzı vrkii..insan anlr yaaa.evlini yaşa demek ayrı onn verdi tepki lafını ağzına tıkıması ayrı..ama Allaha havale ediyorumm

cnmm bana da bazen oluyor..ama nedenini bilmiyorum..ya mevsimden dolyı bilemicem innki cnmm...sıkma sen kendini öl eolunca bi ılık duş al kendine de ppatya yada adacayı yap...kendine gelrsn cnm

tatlım önemli değildir sen o kdr dert etme..kılcan damarldrn solyı olblirir...1 kereyse sorun değil eğer devmı glerse dr gzök derm cnm

iidr cnm sen nasılısnnn

canımmm şeydam ya geçmişi yeni okudum daha Rabbim yardımcın olsun sen kalbini bozma inşallah sonuçların ii çıkıcak buna inan yeter kuzum dualarım seninile... benimse yine geldi leke aslında leke gibide değil böle bi yerin çizilirde kan sızar ya ufak ufak öle gelio yarında beklicem doktora gidicem netten baktım ii bişey değilmiş böle olması hayırlısı olsun hakkımızda

yaa bitanemmm yapma ama böyle..hem kendini hemde bizi üzüyosun
RABB'im tez zamanda bebiş hasretini dindirsin..kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

kimsenin beni anlamasını beklemiyorumm benim ne yasadıgımı bilmiolar kii anlasınlar
ben ne yasıyorsam kendim yasıyorum bi arkadaasıma anlattım sadece onun da bebegi oldu
ahkem kesmeye basladı bende mesafe mi koydum ve sordumu devem tedavie diorum
ve anlatmıyorum dierleri ise ALLAHA havale ediyorum ben

artık bebek istemekden vazgectim sabır istiyorum ve böle insanlarla ALLAHIM beni karsılastırma dicem
ben dayanam diorum ama dayanıyorum işde onlar islah olmas bence yasamadan ne cektigimizi bilmeden anlayamaslar
ama tek istegim bir gün beni anlayıp pişman olmaları bunu görmegi çok istiyorum
insanların içinde bana öle sölip annesiyle bakışıyolar bidee sanki önceden ayarlamıslar gibii
böle yapan insan olamas ya ben kısırsam bile bu benim suçum mu da sen bi marifetmiş gibi yüzüme vuruyorsun
nefret ediyorum o kişiden artık insan içine çıkma hevesimi kırıyolar benim
yaa bitanemmm yapma ama böyle..hem kendini hemde bizi üzüyosun
RABB'im tez zamanda bebiş hasretini dindirsin..kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
aglamakdan gözlerim sisimiş çok acıyor
elimde olsa keske elimde deill tutamıyorum kendimi çok mu alınganım
bilmiyorum hep içimden olmıcak diorum öle hissediyorum olmıcak benim bebegim
ve çok korkuyorum ne hissedersem ne düşünürsem hep yasamısımdır
artık dayanmak içim sabır istiyorum allahımdan
benim bu göz yaslarımı ondan baska kimse görmüyor belki de ben bi yerde çok büyük bi
günah işledim ALLAHIM affetmiyor belkide

Hayırlı kandiller canlarım

Eklentiler

• $261519_176581749070223_1119467_n.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
» ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun

kıslar bende 14 ünde gittim doktora..her kadında olması gereken sıvıdan bende bıraz fazlaymış...onu araştırıo doktorum..renkli ultrasonda baktı..kötü bişey yok dedi...kan tahlılım cumartesı cıkcak..pazartesi gitcem dr a bakalım ne dicek umarım kötü bişey cıkmaz...bu ayımı boş geçırmıs olcam..Rabbimden hayırlısı herseyin... şu mübarek güünün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur inş....bizide dualrınızda unutmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…