Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Şekerler MİRAC KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM bu mübarek gecede kalbinizden ve dilinizden söylenen tüm dualarınızı kabul eylesin İNŞALLAH..

Son düzenleme:
Bende kandilinizi kutlıuyorum bu gün birbirimize dua edelim Rabbim en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürsün .Hamiş arkadaşlarımızda dua etsinlerHaa bu arada hava çok sıcak yaaa napıyonuz bu sıcakta kızlar NARTANEM kız msjlarını okudum sağolasın gülüm

amn cnm amn inşllh sonçlr ii çıkr cnmm...
bu arada ara kanamalr olbilrmiş ben de baktım hem stres hemde hava koşullrından ya da yorgnluktn..eğer devm edrsen gt ki anlr o ultronla bakrsa cnm ilk önce 25 ve 29 beklicezzz
kandilini kutluyorum canım Cok gecmiş olsun okudum biraz İnşallah sonuclar güzel gelir

sağol cnm benm sennde kandilin mübrek olsun cnmm.....

evet arkşlar kandilinzzz mübarek olsunnn ..Allah hepimizin bu gece tüm duarını kabul etsn hayrlara vesile etsn cnmmm

nasılsın canım biraz daha iyisin inş.
taşındımm canımmm :)))

yeni evin hayırlı olsun canım Rabbim bebişler nasib etsin evine Allah ev hediyesi bir bebek nasib etsin

nasılsın canım biraz daha iyisin inş.

yeni evin hayırlı olsun canım Rabbim bebişler nasib etsin evine Allah ev hediyesi bir bebek nasib etsin

amiiiiiiiin canımm Allah razı olsunn şimdiye kadar aldığım en güzel dilek ve dua oldu Rabbim şu güzel aylarda dualarımızı kucaklarımızı doldursun... Sen nasılsın canım

amiiiiiiiin canımm Allah razı olsunn şimdiye kadar aldığım en güzel dilek ve dua oldu Rabbim şu güzel aylarda dualarımızı kucaklarımızı doldursun... Sen nasılsın canım

Sevindim en güzel hediyede Rabbimden olur inşallah Ben iyiyim hamdolsun kendimi sıkı sıkı tuttum gün saymamak için

şeydamm bugün nasıl oldun canım iisindir inşallahh.. 25 ve 29 ne canım anlamadımm ... benim lekelenme dün gece yine olmuştu ama şuan yok yumurtalıklarımda sızlama var sadece inşallah söylediğin sebeblerdendir tadlumm

inan bende bilmiyorum gün saymıyorum canım bu ay yeni bir adet düzenim olacak artık 30 mu olur 25 mi olur bende bilmiyorum

hadi hayırlısı olsun tatlımm..bende soğan kürüne başladım 2.günüm bugün bakalım denemesi bizden gerisi ALLAH tan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…