Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hadi hayırlısı olsun tatlımm..bende soğan kürüne başladım 2.günüm bugün bakalım denemesi bizden gerisi ALLAH tan ..

ohh şifa olsun afferin kız iyi ypmışsın bende bu aydan sonra yaparım İnşallah gerek kalmaz:) Benim çıkmam lazım canım benim

ohh şifa olsun afferin kız iyi ypmışsın bende bu aydan sonra yaparım İnşallah gerek kalmaz:) Benim çıkmam lazım canım benim

AMİNN tatlım cümlemize İNŞALLAH..gerek kalmaz inşallah tatlım..iyi bak kendine şeker bende çıkıcam birazdan..hayırlı kandiller tekrardan

slm kizlar. esikisi gibi fazla ugramiyorum ama sizleri hic unutmadim.
mirac kandiliniz mübarek dualariniz kabul olsun.. Rabbim bütün bebek isteyenlerin kucaklarini hayirlisiyla doldursun...
hepinizi öpüyorum....

Bu gün sizlere veda ediyorum İnşallah en yakın zamanda aranıza katılırım Şeydacım beni listeden silmezsin değil mi Ben haberlerinizi alırım İnşallah ben gelinceye kadar hepinizin güzel haberlerini alırım Veee bende güzel haberlerle gelirim inşallah Msj gören arkadaşlarım haklarını helal etsinler Görmeyenlerede bildirin size zahmet Ayrıca çoook selamlar herkese Sizi çok seviyorum Hepinizi öpüyorum nanaklarınızdan

canım kardeşlerim ben geldim ama kimsecikler yok yine olsun.... geldiğinizde okursunuzz.... malum benim bat 12 hazirandı we her ay olduğu gibi yine hasta olmadım..... çarşamba drye gitcem tahlil yapılcak ( sanki bişiy olma ihtimali warmış gibi ... ) negatif çıktını görücez ve söktürücü kullancam ondan sonra beklicem bakalım kaç gün sonra adet olabilcem.... her ay listenin en tepesinde bekle bekle.... rabbim tez wakitte en üst listeye çıkmayı nasip etsin inş... rahatsızlıklarımdan bahsetmiştm ilacın yan etkisi war diyee şükür atlattım onları şimdi daha iyiyim ...yanlızz 4 gündür sol kasığımda acayip bir ağrı warr ... zonkluyo sanki ama bazen çok şiddetli oluyo sanki yumurtalığımı hissediyorum .....nedendir bilmem daha önce böle bi ağrı çekmemiştim açıkcası... bakalım eğer geçmesse erken giderim drye.... benden şimdilk bu kadar kızlar hepiniz Rabbime emanetsiniz.... dualarını eksik etmeyinn nolurr... Rabbim düşündüğünüz güzelliklerin daha fazlasını sizlere nasip etsin inş....

bebem üzülme ne olursun...inş. hayırlısıyla bu zor günlerınde üstesınden gelıcez...hepp beraber..sakın kabuguna çekılme oklavayı yersin....gel bızle dertles..her ne kadar kimsecikler olmasa da burda olmaya calısıom...Rabbim tez zamanda bebeğe engel olan sorunu hayırlısıyla ortaan kaldırırrr...seni seviyom balımmm.16:

canım arkadasım uzulme bı gun RABBIM sesımızı duyacak ve bu gunlerımıze gulecez cnm oyuzdeen sıkma canını

iyi geceler kızlar...ben kv deydim kaç gündür buaksam evime gelebildim...
sizleri çok özledim ama

ben daha iyiyim sanki ama 1 gün iyisem 1 gün kötüyüm..
gelip sizlere bilgi vereyim kmse olmasa da dertleşeyim istedim..

yarn dr. kontrolüm var gebelk paketi testim yapılacak...
bakalım testlerden neler çıkıcak ama Allah ımın izniyle atlatacağım bunuda inşallah..

dualarım hep sizlerle her an diliyorum Rabb im den isteyen herkese vermesini..
ve inanıyorum kimseciklerin kucagı boş kalmayacak

ah canım benim inşallah bu farklı belirtiler hayırlara vesiledir
ilaca da alışmışsın ohh

dualarım sizlerle kuzucum...Allah ım gönlümüzdekini nasip etsin hepimize

zor bı durum tabı esın ıstemıyosa daha da zor benım gorumcem 29 esi 23 yasıda 10 aylık evlıler esını ıkna ettı sımdı 4 haftalık hamıleınsaallah sende ıkna edersın kocanı tez zamanda

Arkadaşlar merhaba,

Benide aranıza alırsanız sevinirm.bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen ay ama hüsranla sonuçlandı bu ayy başladık gene klomene hayırlısı inş. benimde 12 haziran hastalandım 12 temmuzu bekliyorum anne olmak için :)

kuzum üzülme daha önce hiç olmayan bu ağrılarının sebebi inş. hayırlıdır Rabbim şifa versin hepinizde heran dualarımdasınız sizlerde beni dualarınızda unutmayın

kv rahatsızlığı geçti bitti inş. Allah'ım tekrarını göstermesin canım. dr dan hayırlı haberlerle gel inş. fıstığım

dünkü dr kontrolüm kızlar 1cm 8 mm olan bebeğimin kalp atışlarını çok erken olmasına rağmen derinden de olsa duydum şükürler olsun bu kalp çok uzun yıllar atmaya devam eder inş.
dr um bebeğimin kalbini görebilmem için baya yakınlaştırdı o nedenle ultrason resmimiz biraz bulanık

hoşgeldin tatlımmm..hadi hayırlısı geri sayıma devam..

hahahaahha tmm kız korktumm.... Allah razı olsun canım kardeşimm bu yola birlikte başladık senle aynı şeyleri beklioz çoğu zamn umurım tez wakittede bereber sonlandırırz bu bekleyişiii .....Rabbim yardımcımız olsunn.....
canım arkadasım uzulme bı gun RABBIM sesımızı duyacak ve bu gunlerımıze gulecez cnm oyuzdeen sıkma canını
canım arkadaşım yanımda oldunuzu bilmek o kadar güzelkii iyi dileklerin için Rabbim razı olsun sendenn .... dualarını eksik etme nolurr inş tez vakitte beraberce gülerizz...
ah canım benim inşallah bu farklı belirtiler hayırlara vesiledir
ilaca da alışmışsın ohh

dualarım sizlerle kuzucum...Allah ım gönlümüzdekini nasip etsin hepimize
aminnn canımbenimm sen bol bol ettt... seninki daha çabuk duyulurr... Rabbim evladını sana bağışlasın inşş... hep güzellikler gelsin sana kötü şeyler uzak olsun Rabbim karnındaki melek için korusun sizii ... inş bizde kısa zamnda şu paketten yaptırırızz
ayy sevgicimmm kocaman olmuş bizim kereta yaaa....... inşş o kalp hep güzel şeyler için atar ömrü boyunca kalbi güzel şeylerle dolar kimse üzmez onu kırmazz...Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum inş.. bu sefer herşey çok daha güzel olsunn....Allah a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…