Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hşg cnm..sende bendensin desene..ben 4 aydır aynı tedaviden geçtim tık yok ..olmadı olmuyo..bide dr um sıvı var dedi bu ay onu araştırcak boş geçicek yani herşeyin hakkımızda hayırlısı.. ve duaaa inş.. gelmez kırmızıların topiğe ayak basar basmaz hamiş kalırsın..ardından bizz

canımm canımmmm geldimmm :) heleşükür denk geldik yahuu :):):):):):):):) bende klomenden sonra kaç günde hastaolunuyo die araştırıyodum ama bişiy bulamadım bugün 7 olduu ialç kullandım sonuçta tmm gecikiyodu zaten ama bukadar gecikmesi normal mi eee ne işe yaradı ozamn bu ilaç kiii

hşg cnm benim..cnmcım sen bu klomenı adetin 5.günü kullanmaıdn mı..?*ben öyle başlıyodum...zaten adetim bitmiş oluyodu..

yok anacım öle başlıyorum ben bu ay ki adeti olmadımm ilahii kızzz güldürdün beniii Allah ta seni güldürsünn ....

soruyu yalnıs anladım galiba cnm benim...ama bu ilaç adet olman için deil..yumurtalıklarını büyütmek için...eger büyümedıyse bide adetelrde düzensizlık varsa gelir elbet...ama inş. gelmez..bebiş olur:))kıs balım klomenden sonra söktürücü verdi mi dr un

yok canım vermedi adetin muhtemelen geçikcek dedi 5 gün geçerse test yapalım ona göre verleim dedi bende çarşamba gitcem nasipse.... yani zatn geçikcekti biliyodum yumurtalarda büyümedi zaten ama ben bu kadar geçer diye tahmin etmemiştim bu ay okadar düzensiz olanlar war 3 yada 4.günü adet olmuşlarr hayırlısı artık bebek yokturdaa adet olaydım iyiydi...

madem yapaydın cnm test ..hiç yaptın mı..dr a gitmeden yapıom ben yoksa da kendı kendımı gazlıom..dr yanndayken üzülmüyom..inş.. sende vardır bebiş..ben adet oldum bitii...bu ay bişey vermedi...sıvı var demişti drum...25inde gitcem hem yumurtalıklara hemde sıvıya bakcak ona göre yol izlicezz...

idrar testi yaptım canım dün beklenen sonuçç negatifff silik bile olsa yokk bembeyazzz sıvı nasıl oluyomuş yahuu Rabbim şifa wersin inşş hemn geçsinn dr bi baksın ki bişiy yokk zaten şey diyolar ya bi ay kullanıp bıraksan bile klomeni diğer ayda etki ediyomuşş.... bişiy dedima sana sıvı içinn napcakmışş...

hoşgeldin kuzumm :):):):):):):):):) fıstığın tekini kocası yedi ben kaldımmm iiyim şükürr bişiyim yok seni sormalı sen nasılsınn daha doğrusu nasılsınızzz

çok şükür kavuşturana kız özledim
şükürler olsun çok iyiyiz canım önceki belirtilerimin hiçbirisi de yok ancakmıdır yoksa olmayacakmı bilmiyorum

çok şükür kavuşturana kız özledim
şükürler olsun çok iyiyiz canım önceki belirtilerimin hiçbirisi de yok ancakmıdır yoksa olmayacakmı bilmiyorum
ahh kuzum güzelleri olsun kötüleri uzak dursun inşşş.... benm midm 10. haftada başlamıştı 4 aya kadar sürmüştüü kısa bi süre çektim ama baya kötüydüü diğerleride eklenince hiç çekilmiyodu walla boşwer sen tadını çıkarrr ohhhh misssss kalp etışınıda duymuşunn ne güzell

evet canım derindende olsa duydum çok şükür bebeğimin gelişimi iyimi,herşey yolundamı diye sordum dr a bomba gibi herkes 6. haftadan sonra duyar kalp atışını sen 5 hafta 4 günde duydun daha ne olsun dedi nasıl sevindim anlatamam Rabbim herkesi sevindirsin inş.

inşş canım arkadaşımm inşş bol bol dua et nolurrr msn den yasdıklarımı aldın dimii orda yazmıştım aklıma geldin akşam dedim sevgi hamile kalırsa inş benimde yakındırr malum yakın zamnlarda kaybettik bebeklerimizii dua ettim o akşam ertesi gün topikte bi gördüm sen hamilesinnn şok şok şok.... inş en yakın zamnda bizede nasip eder Rabbimm umut oldun bana inş Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmazz

seninde yakındır inş. Rabbim hepimize de gönüllerimizin muradını versin inş. hepinizde her duamda varsınız canım sizde beni dualarınızda unutmayın emi dualarınıza çok ihtiyacım var
msnden yazdıklarını okudum ama almam gerekeni almadan kapatmış bulundum canım bugün bende sana yazmıştım

Son düzenleme:
etmem mii canım ahh hamile kaldıktan sonrada bitmiyoki iş hep bi korku oluyo içimizde Rabbimin yardımına her daim ihtiyacımız warrr :):):):):):):):):) ama güzel düşünelim herşey güzel olsunnn inşş :):):):):):):):):) Rabbim sevindirdi sevincimiz daim olsunn :):):):):):):) bidaki kntrol ne zamn yada dr bişiy dedimi yatcaksın falan diee gerçi şuan herşey gayet güzell inşş böle devam eder :)

Hayırlı olsun canım yaaa.allah kucagına almayıda gösterir inş...darısı bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…