ufff ne bilim cnm yaaa rahmin alt tarfında herkeste olması gereken sıvıdan fazlaymış...ounun içn kan testı felan yaptı..kötü bişey vra mı diye şükür yokmuş...öle iste cnm benimmidrar testi yaptım canım dün beklenen sonuçç negatifff silik bile olsa yokk bembeyazzzsıvı nasıl oluyomuş yahuu Rabbim şifa wersin inşş hemn geçsinn dr bi baksın ki bişiy yokk zaten şey diyolar ya bi ay kullanıp bıraksan bile klomeni diğer ayda etki ediyomuşş.... bişiy dedima sana sıvı içinn napcakmışş...
etmem mii canım ahh hamile kaldıktan sonrada bitmiyoki iş hep bi korku oluyo içimizde Rabbimin yardımına her daim ihtiyacımız warrr :):):):):):):):):) ama güzel düşünelim herşey güzel olsunnn inşş :):):):):):):):):) Rabbim sevindirdi sevincimiz daim olsunn :):):):):):):) bidaki kntrol ne zamn yada dr bişiy dedimi yatcaksın falan diee gerçi şuan herşey gayet güzell inşş böle devam eder :)
Hayırlı olsun canım yaaa.allah kucagına almayıda gösterir inş...darısı bize :)
şükür canım olsun halledilebilcek bişiymiş sonuçtaa Rabbim dermansız dert wermesin inşşş :):) hayırlara wesile olsunn :):):):):):):):)ufff ne bilim cnm yaaa rahmin alt tarfında herkeste olması gereken sıvıdan fazlaymış...ounun içn kan testı felan yaptı..kötü bişey vra mı diye şükür yokmuş...öle iste cnm benimm
ohhh ohhh keyfin beyde yok walla ama dinlenmene bak kuzucum 9 aydan sonra pek yatamıcan nasıl olsaaa ufaklık yorcak senii şimdiden depo et kendineedr um 9. haftaya kadar her hafta göreceğim dedi canım yat falan demedi ama herkes yat,aman bi iş yapma diyo pek bi rahatım yanii
sağol canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
şükür canım olsun halledilebilcek bişiymiş sonuçtaa Rabbim dermansız dert wermesin inşşş :):) hayırlara wesile olsunn :):):):):):):):)
ohhh ohhh keyfin beyde yok walla ama dinlenmene bak kuzucum 9 aydan sonra pek yatamıcan nasıl olsaaa ufaklık yorcak senii şimdiden depo et kendinee
ohhh ohhh keyfin beyde yok walla ama dinlenmene bak kuzucum 9 aydan sonra pek yatamıcan nasıl olsaaa ufaklık yorcak senii şimdiden depo et kendinee
hahaha bende sebesiz infertelitee ayyy ne çok ortak yönümüzz warr aşıkım kıs sanaaakuzum valla bilmiyom..inş. geçer...önce gittiğim dr da var demişti azaldı felan derken çogalmıs..belkıde bu sıvıdan dolayı olmuyo..aman sebepsiz infertileyim ya ondan bahane bunlar..rabbim ol dese olucak ..demekki var bi sebebi....
ahh analarımızın hakkı ödenmez walla :):):):):):):):):) napcan artıkın canım doğumdan sonrada sen ona bakarsın olsunn :):):):):):) hem ben görcem seni doğumdann sonraa lamişşş uyuyamıyomm lamişş yemek yiyemiyom dersinnn bak dersin bakmam ozamnnnannem geldi sağolsun ama o ayakta kalıyo diye üzülüp bende bişeyler yapmaya kalkıyorum kızıyo yat diyo yatamıyorum ki alışmamışım öyle öyle idare edip gidicez artık
Allah'ımın izniyle hayırlısıyla sağ salim kucağıma alayımda dinlenmeyeyim kız
hahaha bende sebesiz infertelitee ayyy ne çok ortak yönümüzz warr aşıkım kıs sanaaaşaka bi yana dediğin gibi rabbim ol dedikten sonraaa olurr Rabbim tez vakitte hayırlısyla ol de olsunn
ahh analarımızın hakkı ödenmez walla :):):):):):):):):) napcan artıkın canım doğumdan sonrada sen ona bakarsın olsunn :):):):):):) hem ben görcem seni doğumdann sonraa lamişşş uyuyamıyomm lamişş yemek yiyemiyom dersinnn bak dersin bakmam ozamnnn
sevgimm sen nasılsın...napıon yiğen bebişle..rahatında iiymiş oh ohhhALLAH nazarlardan saklasın...korusun...bizede dua et cnm bizimde olsunnn ..bebek özlemım her geçen gün artıyor...
hahahahahha ABLAMMMMMMMevet yaaa öle diyolar sebepsiz yere olmuyo..kıs biz kardesiz bilmiyon mu:)ben senin ablanımmm inş..hayırlısıyla olur ne diyim...
çok şükür iyiyiz canım Allah nazarlardan saklasın amin
dua etmez olurmuyum inanın ki her duamda hepinizde varsınız Rabbim kabul eder inş. sizlerde dularınızda beni unutmayın hepimizinde dualara ihtiyacımız var canım
kuzum hoşgeldin özlemez olurmuyuz kıss özledik tabii ama eskisi kadar giremiyozz sende farketmişindir zaten okucak fazla sayfa olmuyo eskisi kadarr hoşgeldinn nasılsınnn :):):):):):):):):)):):):):)arkadaslar selam ben geldimmm nasilsiniz? 10 gun olmadim hic kimse ozlememis sanirimama ben sizi cok ozledim Sevgicim tebrik ederim canim hamileymissin saglikli ve kolay hamilelik RABBIM nasip etsin INSALLAH saglicakla kucagina alacagin gunleri de gorursun
ahh analarımızın hakkı ödenmez walla :):):):):):):):):) napcan artıkın canım doğumdan sonrada sen ona bakarsın olsunn :):):):):):) hem ben görcem seni doğumdann sonraa lamişşş uyuyamıyomm lamişş yemek yiyemiyom dersinnn bak dersin bakmam ozamnnn
arkadaslar selam ben geldimmm nasilsiniz? 10 gun olmadim hic kimse ozlememis sanirimama ben sizi cok ozledim Sevgicim tebrik ederim canim hamileymissin saglikli ve kolay hamilelik RABBIM nasip etsin INSALLAH saglicakla kucagina alacagin gunleri de gorursun
aminnn nazarlardan korusun inş Rabbim :)):):):)::)):):):):):):):):)aynen cnm benim...etmez olur muyuz..ediyoruz tabiki de...
RAbbim kabul etsin...
şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ...
o kadar özlem çekiyorum ki bunu sizden başkası anlayamaz..
hepimiz bu yollardan geçiyoruz çünkü...sizleri seviyorum..
RABBİM bütün hamişlerimizin hayırlısıyla bebişlerini kucaklarınza almayı nasip etsinn...kem gözlerden
sakndırsın..
heralt yani ne sandın......aminnnnnnnnnnnnn..............aminnnnnnnnnnnnnnnnhahahahahha ABLAMMMMMMMinşş inşşş kuzum ezan okunuyo burdaa dularımız kabul olsun inşşşş
kuzum hoşgeldin özlemez olurmuyuz kıss özledik tabii ama eskisi kadar giremiyozz sende farketmişindir zaten okucak fazla sayfa olmuyo eskisi kadarr hoşgeldinn nasılsınnn :):):):):):):):):)):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?