Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım hoşgeldin özlemez olurmuyuz hiç aşkolsun ama yaz nedeniyle pek giren olmuyo
sağol bitanem Rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin inş.
kızlar bu arada fana nın hepinize çok slm vardı iletmemi söyledi

hahahhhaa aaaaa senin göbüşünde olcakkkk kocamnnn ohhh ohhhh göbüşlü bebişli sevg dicezz artıkın sana hahahahhahhahahahaaahah inş kuzum inşş sağ salim hayırlı bi şekilde olsun doğumunda bebeşini alır gidersin annanesineee ayy negüzelllll maşallah maşallah bizede nasip et inşallahh

hos buldum tatlim evet eskiden 1-2 gune 50 sayfa oluyodu simdi 10 gun olmadim 56 sayfa olmus sadece ama arkadaslar bundan boyle topike bekci koyalim her gun 2 tane nasil fikir ama
güzel fikirmişş ama sanmam bizden bekçi falan olmass bi günümüz bi günümüze uymuyokiiii bugün warız yarın yok gardaşşş

canim benim senin icin gercekten mutlu oldum evet her kes tatil icin bi yerlere kacti ben de haziranin ayi yine bi kacamak daha yapicam ne yapim oyalanmak lazim bi sekilde bi de spora baslicam artik RABBIM ne zaman ol derse o zaman olacak

güzel fikirmişş ama sanmam bizden bekçi falan olmass bi günümüz bi günümüze uymuyokiiii bugün warız yarın yok gardaşşş
ya evet aynen oyle. berrin nasil son zamanlar pek iyi degil sanirim RABBIM kalbine ferahlik huzur versin arkadasimin
benim kociş işten gelecek şimdi canlar bana müsade görüşmek üzere Allah'a emanet olun

tatlim gule gule

kızlarr bende kaçıom bugünlükk inşş yarında girmeye çalışırız k v gidicem erken gelirsek girerim inşş hepinizz Allaha emanet olunnn dualarınız eksik etmeyin olur muuuu hepinizi çokk sewiommm hayırlı akşamlar

slm kizlar nasilsiniz ben tatildeyim bi bakim dedim herkeze slm gelismelerden haber verin kib by
a.s cnm hşg..tatil nasıl geçiyo...bizde iyi işte yuvarlnaıp gidiyoz..sende k.i.b görşş

tmm cnm sende kendine ii bak dua et inş. yine denk geliriz...bende çıkıyorum...tatlı rüyalar hepinizeee

kızlar ben geldım sılzerı cok özledım ben yokken cok yazmamışınız rahat okudum buzın gelmiş senınkıler uzuldum şeyda inşalla tahlıl sonucların guzel gelir ya zaten hala çözemedım ya hem adet hem kullandığın ılaç hemde yumurta takıbı kafam karıştı sevgı cok sevındımmmmm kalp ayışuı görmusun lamıa senın beliırsızlıgın sonu ıı olur ınşalla tuhfe sanada ııyı tatıller gulum delyam sende yoktun uzun sure özlettın kendını nartane geldık artık buralardayım kader sende kure devam haırını gör ınşalla neslı yusuf sanada muck

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…