- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
arkadaslar selam ben geldimmm nasilsiniz? 10 gun olmadim hic kimse ozlememis sanirimama ben sizi cok ozledim Sevgicim tebrik ederim canim hamileymissin saglikli ve kolay hamilelik RABBIM nasip etsin INSALLAH saglicakla kucagina alacagin gunleri de gorursun
hahahhhaa aaaaa senin göbüşünde olcakkkk kocamnnn ohhh ohhhh göbüşlü bebişli sevg dicezz artıkın sana hahahahhahhahahahaaahahanalarımızın hakkını ödemek ne mümkün Allah razı olsun
hayırlısıyla doğumu bi yapayım da hem bebeğime hem kocişime hem de anneme bakarım ben
yemek yemiyim de kilo vereyim zaten kız birsürü kilo alıcam
hşg dilberimm..nasılsın ..neler yapıon..bizi sorarsan aynı tas aynı hamam..hiç özlemez olur muyuz..doğru düzgün giremedıkkı ...kimsecikler yok zati...durumumuz bu
hşg dilberimm..nasılsın ..neler yapıon..bizi sorarsan aynı tas aynı hamam..hiç özlemez olur muyuz..doğru düzgün giremedıkkı ...kimsecikler yok zati...durumumuz bu
güzel fikirmişş ama sanmam bizden bekçi falan olmass bi günümüz bi günümüze uymuyokiiiihos buldum tatlim evet eskiden 1-2 gune 50 sayfa oluyodu simdi 10 gun olmadim 56 sayfa olmus sadece ama arkadaslar bundan boyle topike bekci koyalim her gun 2 tane nasil fikir ama
canım hoşgeldin özlemez olurmuyuz hiç aşkolsun ama yaz nedeniyle pek giren olmuyo
sağol bitanem Rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin inş.
kızlar bu arada fana nın hepinize çok slm vardı iletmemi söyledi
canım hoşgeldin özlemez olurmuyuz hiç aşkolsun ama yaz nedeniyle pek giren olmuyo
sağol bitanem Rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin inş.
kızlar bu arada fana nın hepinize çok slm vardı iletmemi söyledi
benim kociş işten gelecek şimdi canlar bana müsade görüşmek üzere Allah'a emanet olun
ya evet aynen oyle. berrin nasil son zamanlar pek iyi degil sanirim RABBIM kalbine ferahlik huzur versin arkadasimingüzel fikirmişş ama sanmam bizden bekçi falan olmass bi günümüz bi günümüze uymuyokiiiibugün warız yarın yok gardaşşş
benim kociş işten gelecek şimdi canlar bana müsade görüşmek üzere Allah'a emanet olun
ya evet aynen oyle. berrin nasil son zamanlar pek iyi degil sanirim RABBIM kalbine ferahlik huzur versin arkadasimin
tatlim gule gule
a.s cnm hşg..tatil nasıl geçiyo...bizde iyi işte yuvarlnaıp gidiyoz..sende k.i.b görşşslm kizlar nasilsiniz ben tatildeyim bi bakim dedim herkeze slm gelismelerden haber verin kib by
tmm cnm sende kendine ii bak dua et inş. yine denk geliriz...bende çıkıyorum...tatlı rüyalar hepinizeeekızlarr bende kaçıom bugünlükk inşş yarında girmeye çalışırız k v gidicem erken gelirsek girerim inşş hepinizz Allaha emanet olunnn dualarınız eksik etmeyin olur muuuu hepinizi çokk sewiommm hayırlı akşamlar
amin cnm evet biraz ii deil..ama ii olcak...kendini toparlıcak...Allahın izniyle dua edelim birbirimize içimizdeki sıkıntılar yokolup gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?