a.s cnm hşg..tatil nasıl geçiyo...bizde iyi işte yuvarlnaıp gidiyoz..sende k.i.b görşş
ii cAnim gayet guzel geciyo
tmm cnm sende kendine ii bak dua et inş. yine denk geliriz...bende çıkıyorum...tatlı rüyalar hepinizeee
kızlar ben geldım sılzerı cok özledım ben yokken cok yazmamışınız rahat okudum buzın gelmiş senınkıler uzuldum şeyda inşalla tahlıl sonucların guzel gelir ya zaten hala çözemedım ya hem adet hem kullandığın ılaç hemde yumurta takıbı kafam karıştı sevgı cok sevındımmmmm kalp ayışuı görmusun lamıa senın beliırsızlıgın sonu ıı olur ınşalla tuhfe sanada ııyı tatıller gulum delyam sende yoktun uzun sure özlettın kendını nartane geldık artık buralardayım kader sende kure devam haırını gör ınşalla neslı yusuf sanada muck
herkese selam nasılsınız kimseler yok nerlerdesiniz
kıslar ben bakıyorum arada kimseler yok die çıkıyorum
zati yazanda pek yok amaa ben çok özledim sohbet yapmayıı
NESLİ LAMİŞ MERYEM SEYDA SONGÜL KADER NARTANESİ SEVGİ
ay aklıma gelmedi başka kusurakmayın herkesi merak içersindeyimm gerci azcık geçmişe baktım
daa okudumm hakkımızda hayırlısı olsun bu adetim hiç beklemedigim bi zaman da geldii
ama tam zamanın da geldi ban yalnıs hesap lamısımm ilk olarak heralde
nese onun için üzülmedim bu sefer aglamadımm ilkk defaaa
ALLAHIM hakkımızda olanı hayırlı edip de nasip etsin bizlereee AMİNNNN
herkese selam nasılsınız kimseler yok nerlerdesiniz
kıslar ben bakıyorum arada kimseler yok die çıkıyorum
zati yazanda pek yok amaa ben çok özledim sohbet yapmayıı
NESLİ LAMİŞ MERYEM SEYDA SONGÜL KADER NARTANESİ SEVGİ
ay aklıma gelmedi başka kusurakmayın herkesi merak içersindeyimm gerci azcık geçmişe baktım
daa okudumm hakkımızda hayırlısı olsun bu adetim hiç beklemedigim bi zaman da geldii
ama tam zamanın da geldi ban yalnıs hesap lamısımm ilk olarak heralde
nese onun için üzülmedim bu sefer aglamadımm ilkk defaaa
ALLAHIM hakkımızda olanı hayırlı edip de nasip etsin bizlereee AMİNNNN
ufffffffffffff yine kimsecikler yok..sevgiii meriii...
şeyda...nerdesiniz neler ediyonuz..girmiyosunuz hiç arada haberdar edin kendinizden..merak ediyoruz...
kızlr bu arda takip edemedim birisi bana yardımcı olsun...kim adet oldu sat bat yeni habr ler vrmı kimseden haberim yok benim birisi toplasın bana mesaj atsın yada bura yazın göremdim bir tek böcümü gördüm...sonra berinde adet olmuş ama ne zmn oldu onu öğrenemedim...bakşa kim vrsa mesaj atsında ona göre tabloyu düzlteym..
bu arada songülüm ben hani 4 haziranda adet oldum demiştim ya dr gttm dökldün dedi direk tedaviye başldı işte..sonra adetm ii ce sökülünce yumurtalıklrımı ii gördü yine verdi o ilctan...25 de rahimden sıvı alcak...25de yumurtalıklrma baklcak...birde 29 da da tahlillerimi alcam İş bitcek işte
kızımmmmmmmmmm yooook oyle ben takıp edemedim felannn.. topiğin kurucusuysaaan kal burdaaa herkesiii takipp ettttt
bu arada butun bunlar sana mı ypılcak yaa ??? doktora gittin demek sonundaa.. hayırlısı olsun canıkommmmm..
cnım benm seni nasıl özldim analtamm yaaa..nerelrdesin sen napon bakm sen yaaa...evt cnm gtiim dokora...pazrtesi belli olck işte sonra süt buhrı yapckkk....
ay evet topik kurduk ama takip edemiyomm bananeee.....yaren meri şekercinn kızıda takip etsinler hep beraber kruduk babanne bananene...
cnım benm seni nasıl özldim analtamm yaaa..nerelrdesin sen napon bakm sen yaaa...evt cnm gtiim dokora...pazrtesi belli olck işte sonra süt buhrı yapckkk....
ay evet topik kurduk ama takip edemiyomm bananeee.....yaren meri şekercinn kızıda takip etsinler hep beraber kruduk babanne bananene...
Kizlar ben ne zamandir gelemiyorum.tatildeyimSuay hamis listesinden cikmis.biseymi oldu???
aglayacak yasda kalmadı zati nietde bendee napım olmuyoohşg cnm benim hiç denk gelip muhabbet edemedik(ii ne olsun bu ay ilaç tedavsi yoktu..kontrole gidip geliyom...rahmin alt tarafında herkeste olması gereken sıvının fazlası varmış dr um onu araştırıyo..anlıcan bu ay boş geçicek...ağlama bebem sen üzgün mutsuz olunca inan bizde üzülüyoruz...sen ii ol ki bebişinde senınle olsun..
bizimle olsun...
isteyenlerle olsun
selam kızlr bayadır giremiyorum...nişn vrdı 3 tane biliyosunuzz onn telaşıı vardı..sonradan gel zmn git zmn temzilk vrdı eşimde 8 4 çalıuşıyo zor olo....gelcem ben siz merak etmeyn kuzulrım benmmmm..berincim sen nasılsınnn bakalım sen ne mzn adet oldun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?