merhaba canlarim birkac gundur gelemiordum cunku cok kanamam vardi ve dusuk baslamisti atiordu kendini bebegimm...dr.uma gidip geliordum surekli bebegim dun benden tamamen ayrildi arkadaslarim..kurtajdan sonra cok sancim oldu yarim saat boyunca agladim ama sonrasinda iyiye dondumm ve suanda dahada iyiyimm..bebegimin dunyada rizki yokmus ne diyelim..allahimm sizlere saglikli evlatlar nasip etsin,nazarlardan korusunn..benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin yuce rabbim..dusmanimin basina bile vermesin..seydam beni hamilelerin listesinden silersin canim birdahaki adet tarihimi bilmiorum kuzumm. .
merhaba canlarim birkac gundur gelemiordum cunku cok kanamam vardi ve dusuk baslamisti atiordu kendini bebegimm...dr.uma gidip geliordum surekli bebegim dun benden tamamen ayrildi arkadaslarim..kurtajdan sonra cok sancim oldu yarim saat boyunca agladim ama sonrasinda iyiye dondumm ve suanda dahada iyiyimm..bebegimin dunyada rizki yokmus ne diyelim..allahimm sizlere saglikli evlatlar nasip etsin,nazarlardan korusunn..benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin yuce rabbim..dusmanimin basina bile vermesin..seydam beni hamilelerin listesinden silersin canim birdahaki adet tarihimi bilmiorum kuzumm. .
merhaba arkadaslar...
ne cok gecmiş birikmiştr kimbilir ama henüz bakamadım hiç...
evime haftasonu döndüm..ama netim kesilmişti onu actrmak falan hafta içine kaldı..
ee en az 20gündr grilmeyen ev kapalı da olsa bir düzene sokmak temzlemk oldukça zorladı..
KV şükür ki daha iyi..
yanına bir kadın bulduk sabah 8 akşam 6 beraber kalacaklar her işini yapacak..
hafta da en az 3 gece de birlikte kalacaklar..
birsüre böle gitsin bakalım..sonrası ne olur bilinmez
bana gelirsek oldukça iyiyim
biraz fazlauykuluyum günde en az 15 saat uyuyorum...
pazartesi gittim doktora ondan önceki neredeyse 1ay önceydi..
4hafta sonra gel dedi öle yaptım..
aralarda da gitsem gelir bilgi verrdim size..
ama bnde bişe bilmiyordum..ama iyi haberlerle geldim..
geçenay hiçbirsey belli degilken bu ay neredeyse bir bebek gördüm usg de
şaşırıp kaldım nasıl bir mucize bu Allah ım...
bebeğin yeri artık gayet iyi..sanırım tehlikem geçiyor..
suyuda iyi dedi dr..kıpır kıpırdı zaten...
14.haftamda olmam gerekirsen 13+2 çıktım yani artık 2 hafta geriden gelmiyor..
neredeyse yakalayacak satımı miniğim
eşim cinsiyetini çok merak ediyor..ben okadar değilim...
artık doktoruma da kendisi sordu..bir tahmin yapsanız diye..
doktorum 16hafta dolsun söleyelim dese de elinden kurtulamadı..
kıza benziyor dedi
tabiki 2-3hafta sonra tam emin olacagız..
2li test için kan verdim cuma çıkıcak..İnşallah bir sorun olmaz...
buarada bana ilişki hala yasak..progestana devam...demir ilacına devam...
kan ilacıda verdi
troid ilacımda 50likten 25liğe indi..
hala ilaçlarla başım dertte
5kg verdim ve öle duruyorum henüz kilo almadım..
başka anlatmadığım kaldımı acabasizlernde başını sisirdim..
destan yazar gibi yazdım sanırım...
gerçi pazartesi akşam şeydaya da anlattım bunları belki bahsetmiştir sizlere..
Herkesi çok özledim ama...iyiki varsınız tektek öpüyorum herkesi
kuzucum oh oh maşallah süphanallahyiğenım kocaman olmuş sen hiç merak etme o sonuna senınle tatlım
Şeydam naber canımın içiii..
O kadar çok işim var ki.. OĞlum PC yi açmıştı.. 1 saat oynama hakkı var.. Oynadı, o kapatmadan ben bir bakayım dedim.. Sinemin haberiyle karşılaştım.. Çok zor yaa.. Rabb'im bilir tabii en iyisini, tevekkül etmek lazım..
Sen nasılsın bakalım..
ben iicm cnm bugn durgunnluğum üstmde abdets aldım temzledndim diye benmkiyla çalışma yaptık anam banyoya gttm bi baktım yine geldi...neyse azrtık yarın yine banyo yapcmŞeydam naber canımın içiii..
O kadar çok işim var ki.. OĞlum PC yi açmıştı.. 1 saat oynama hakkı var.. Oynadı, o kapatmadan ben bir bakayım dedim.. Sinemin haberiyle karşılaştım.. Çok zor yaa.. Rabb'im bilir tabii en iyisini, tevekkül etmek lazım..
Sen nasılsın bakalım..
merhaba arkadaslar...
ne cok gecmiş birikmiştr kimbilir ama henüz bakamadım hiç...
evime haftasonu döndüm..ama netim kesilmişti onu actrmak falan hafta içine kaldı..
ee en az 20gündr grilmeyen ev kapalı da olsa bir düzene sokmak temzlemk oldukça zorladı..
KV şükür ki daha iyi..
yanına bir kadın bulduk sabah 8 akşam 6 beraber kalacaklar her işini yapacak..
hafta da en az 3 gece de birlikte kalacaklar..
birsüre böle gitsin bakalım..sonrası ne olur bilinmez
bana gelirsek oldukça iyiyim
biraz fazlauykuluyum günde en az 15 saat uyuyorum...
pazartesi gittim doktora ondan önceki neredeyse 1ay önceydi..
4hafta sonra gel dedi öle yaptım..
aralarda da gitsem gelir bilgi verrdim size..
ama bnde bişe bilmiyordum..ama iyi haberlerle geldim..
geçenay hiçbirsey belli degilken bu ay neredeyse bir bebek gördüm usg de
şaşırıp kaldım nasıl bir mucize bu Allah ım...
bebeğin yeri artık gayet iyi..sanırım tehlikem geçiyor..
suyuda iyi dedi dr..kıpır kıpırdı zaten...
14.haftamda olmam gerekirsen 13+2 çıktım yani artık 2 hafta geriden gelmiyor..
neredeyse yakalayacak satımı miniğim
eşim cinsiyetini çok merak ediyor..ben okadar değilim...
artık doktoruma da kendisi sordu..bir tahmin yapsanız diye..
doktorum 16hafta dolsun söleyelim dese de elinden kurtulamadı..
kıza benziyor dedi
tabiki 2-3hafta sonra tam emin olacagız..
2li test için kan verdim cuma çıkıcak..İnşallah bir sorun olmaz...
buarada bana ilişki hala yasak..progestana devam...demir ilacına devam...
kan ilacıda verdi
troid ilacımda 50likten 25liğe indi..
hala ilaçlarla başım dertte
5kg verdim ve öle duruyorum henüz kilo almadım..
başka anlatmadığım kaldımı acabasizlernde başını sisirdim..
destan yazar gibi yazdım sanırım...
gerçi pazartesi akşam şeydaya da anlattım bunları belki bahsetmiştir sizlere..
Herkesi çok özledim ama...iyiki varsınız tektek öpüyorum herkesi
canım yaa..bı an yasadıklarım gectı gozumun onunden.cok ıyı bılıyorum senın hıssettıklerını..merhaba canlarim birkac gundur gelemiordum cunku cok kanamam vardi ve dusuk baslamisti atiordu kendini bebegimm...dr.uma gidip geliordum surekli bebegim dun benden tamamen ayrildi arkadaslarim..kurtajdan sonra cok sancim oldu yarim saat boyunca agladim ama sonrasinda iyiye dondumm ve suanda dahada iyiyimm..bebegimin dunyada rizki yokmus ne diyelim..allahimm sizlere saglikli evlatlar nasip etsin,nazarlardan korusunn..benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin yuce rabbim..dusmanimin basina bile vermesin..seydam beni hamilelerin listesinden silersin canim birdahaki adet tarihimi bilmiorum kuzumm. .
çıkmadan bir haber daha vereyim bari
5yıldır tedavi gören,2başarısız tüp bebek deneyen eltim doğal yoldan hamile kaldı...
hemde benden hemen sonraa
kv çok dua et eltine senn duan kabul olur demişti..vallahi bukadar çabuk olacağını bilememiştim
pabucum dama atıldı taze hamiş o ama ben yine de seviniyorum onun için
hergece hepinize.Lamia,Seyda,bUZİN,Nartanesi,Suay,Pampik,Demet,Dilber,Nesli,Serran,Zeynep bak şimdi unuttuklarım varsa affetsin beni,hazırlıksız bir yazıya giriştim..:26::26::26:
herkese tüm arkadaşlarıma,tüm isteyenlere dua ediyorum ve biliyorum Rabb im sizlere de yaşatacak bu duyguyu
seydaaaaaaaaaaa sonunda yakaladim senifeyste de göremiyorum ya bi türlü...
cnm benm benm koca işte olunca girom yoksa hep onla duryom ben..ee napon bttim tatl cnmm
nartanem nur tanemmmm nasılsınn
böcümmmmmmmmm naon aşada gel yanaş bana
yok kuzum burdyım bennn sen nerdesnnnseydaaaa gri mi gittin sennnn???
geçmişi okudum geldim canım yanaştım saana.. bu gun bıraz hassasım her halta aglamaya basladım yıne haber ızlıom aglıyom dızı ızlıyom aglıyom reklamda bebek goruyom aglıyom..nolcam ben bole yaww
bu arada nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?