Yok yok anladım ben.. Geçte olsa jeton düştüüü..
Ee lamiş şimdi nasılsın bakalım.. Nasıl geçti....
Ahahah.. Ayy neler demişsin öylee... Haha... Turp kürü hee.. İşte kadınlar kulübü farkı....
hadi dr demi kız olabilir demiş ben kaçırmışım orayıı sadece ..... görmüştümm hahahha :):):):) hayırlsı olsunda bakalım sabırsızlıkla beklicez o günüüü ...... elifte tutmuştu bakalım sevgidede tutcakmı :):):):):):)
inş kuzum haklısın sıkılmakta söz konusu bebek olunca fizanda dr war deseler gidilir yanii.... ama hayırlısı bakalım çıkmadıysada wardır bi hayır .... peki başka bi il de bulamazmısın dr gidip gelsen falan problem olurmu ?
kızlar ben cıkalıyım artık yarın yıne göruşuruz nasıp olursa ptum cok
hahha sorma yaa nasılda geldiyse aklımakimbilir daha neler yaptımm şimdi iyiyim ama toparladım baya kafam bulanıktı ya o an hatırlıyorum ama iki dakk sonra öncekileri hatırlamıyomm güzel bişiy miş aslında ohhh leyla ne dr yi hatırlıyom ne çekildği zamnı bitek iğne yaptıklarını ve nezamn gircem ddiğimi hatırlıyorum meğerse işlem çoktan bitmiş tabii...... Allah a şükür kanamam ağrım hiç bişiyim yok :) bakalımyarın hafif sızlanmalar olabilir dedi şimdilik iğnenin etkisi ar demekki ama kaç gündür uykularım kaçmıştı burda okadar okuyunca çok şey bilmicen anacım kuruyosunda kuuryosunn ben en çok kafa yapıo ya onu sevdim ara sıra yapsınlarrr güzel oluyooo
kızlar ben cıkalıyım artık yarın yıne göruşuruz nasıp olursa ptum cok
o da doğruu ben açıkcası öncesini pek bilmiyom hani aynı hastane başka drde mi olmadı yoksa sen komple hastenadeden mi memnun değilsin ..... ne bilim istanbula falan hani gelebilme imkanın olmaz mı mesela benim gittiğim hastaneye edirneden tut izmit ten insanlar geliyo eski drleriymiş memnun kalmışlar düşün taa oralardan buralara .... hani yorucu olur senin için belki ama diğer türlüde sürekli kafan yorgun olcakk.....işte Rabbimin merhametine sığınalım inş hayırlı vakitte güzel insanlarla karşılaştırsın için rahat etsin inşş.......Canım burası doğu karadenizin yükünü taşıyan, büyük hastanelerin bulnduğu bir yer.. Başka yerlerden hep buraaya geliyor millet.. Burada bulamadıysam, nerde bulrum ki?
Ayy kız dur, dua kapıları açıkolur, dua yerine geçer , deme öylee.. Gerçekten komikmiş hee.. Ama hadi gözün aydın, atlattın yani..
Bundan sonrası bebiş artık.. Rabb'im çok çok amaçooook kısa bir zamanda bebişini karnına koysun inşaAllah annesiii...
o da doğruu ben açıkcası öncesini pek bilmiyom hani aynı hastane başka drde mi olmadı yoksa sen komple hastenadeden mi memnun değilsin ..... ne bilim istanbula falan hani gelebilme imkanın olmaz mı mesela benim gittiğim hastaneye edirneden tut izmit ten insanlar geliyo eski drleriymiş memnun kalmışlar düşün taa oralardan buralara .... hani yorucu olur senin için belki ama diğer türlüde sürekli kafan yorgun olcakk.....işte Rabbimin merhametine sığınalım inş hayırlı vakitte güzel insanlarla karşılaştırsın için rahat etsin inşş.......
lamişim Rabbim çektiğin zorlukların,bekleyişlerinin mükafatını en kısa sürede versin inş. canım benim
Benim PC kafayı yedi.. Cevap yazamıyorum 10 dakikada..
İnşaAllah canım.. Benim hikayem uzun.. Öze doktora gidiyordum.. İlgilenmedi kadın benle.. Bende araştırma hastanesine gitmeye başladım.. Orada da her tahlilim güzel yapılıyor ama hiç uzman doktorla karşılaşmıyorsun, hep asistanlarla muhatapsın.. Canımı sıkıyor bu durum.. Oysa tahlilleirmde de yüksek alçak çok şey var.. Bir açıklama falajn yapmıyorlarda, ona canım sıkılıyor.. Tansiyon ölçmüyorlar, kilo takibi yok.. Tahlillerim allak bullak iyi çıkmış diyor.. Ben anlamadım.. Kafam karıştı daah ne yapayımkii..
İnşaAllah herşey yoluna girer.. Hepimiz adına.. Rabb'im büyük..
Lamia bu mesajı bile zor yazdım.. Tıkandı makina.. Bende çıkarım sanırım.. Gıcık oluyorum böyle olunca.. Çok öpüyorum.. Senide, orda kim varsa herkeside...
tövbe tövbe demedim demedimm kızsaol kuzum baya bi aydınlandı gözüm bu son günlerden sonraa iyi oldu şükür Rabbime rahatlattı benim gönlümüde :) bakalım inş eylülde iğneyle büyütmeye çalışcakmış yumurtaları eğer büyürse hemn çatlatıp aşıla yaparız dedi şansa brakmayalım dedi .....öyle iki ay denicek daha sonra eğer olmassa tüp bebek falan konuşuru dedi ama zamna bırabilrsinizde dedi acele ettimi biliyo benimm :):):)):):):):):) bakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerr.....elimden geleni rabbimin nasip ettiğince yapmaya çalışıyorum verir se yüceliğinden vermesede imtihanıdır artık ..... güzel dileklerin duaların için saol kzuum Rabbim düşündüğün tüm iyiliklerin faslasını sana wersin inşş...melekleriyle yardımına koşsun inşşş.....
tühh yaaa..azcık daha erken gelsem muhabbetın ıcıne dalıcakmısım ama neyse.kızlarr benım tahlıller felan temız çıktı allahıma şükürler olsun mr da azıcık carpındtı varmıs dr.senn heyecan yapmısındır veya kıpırdamısındır dedı bana da tam mr cektırırken oksuruk gelmıstı ondanmıdır dedım olabılır dedı b12 dıbe vurmus neredeyse benoxol verdı gunde ıkı tane ıkı kutu yıcem bı de hamılelıge bı zararı yokmus eger hamıleysem tabı cıpralexi de ıstersen kullan rahatlarsın dedı ama kesınlıkle 3 ay korunmalısın dedı ya da kullanmak ıstemezsen kendıne mutlaka hobı bul onla ugras kafan rahatlasın dedı ben de olmadı ıse gırıcem artık duvarlar ustume gelmeye basladı yaww hee bı de bata 1 hafta var kızlar belirti dusunmek ıstemıyorum ama tuhaf seyler oluyo vucudumda:18::18::18:mesela normalde benımm bata 10 gun kala sıvılcem ve sıyah noktalarım artardı sımdıyse ayın 29undan berı cıldım o kadar guzel kı aynaya baktıkca bakasım gelıyo kı ben normalde nemlenndırıcı bıle kullanmıyorum..sureklı ıdrara cıkıyorum..arada gobegımın altına anlık kramplar gırıp cıkıyo..aklım ıse sacmalama hamıle degılsındır sen dıyo.. ben de durumlar boyle canlarım sızı cok osledım 1 haftayı gectı yaww gorusmeyelı hele merıyle elıfle aylar oldu zatıı gelmıyolar heç küstüm ben onlara
yaa kızlar bı de sızden kardesım ıcın bır kerecık dua etmenızı ıstıyorum hayırlısıyla teskeresını alıp gelmesı ıcın.. dağıtıma geldı yarın tekrar gıdıcek allahın ıznıyle..tuncelıye dustu usta bırlıgı.. aklım hep onda hele bu son olaylardan sonra..şimden hepınıze tesekkur edıyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?