Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Hakkıyla sevinirim inşallah Sağol canım benim bugün böyle güzel dualar duymak beni mutlu etti Bebeğinden bu hediyeler bana

Aranız hep iyi olur inşallah İlgi alanım çocuklar olduğu için gözlemlemeyi seviyorum

inşalla tatlım benım ya
cnm eskıı hatırlatmak ısteem ama bebgını kaybetme sebebın neydı onla ılgılı bı önlem sözkonusumu
şu sıralar hiç aklımızdan çıkmıyoki kuzum benim ilk haftalarda kanamm başlamıştı ozamnki dr de ilaçlarla kanamayı durdurmuştu oda içerde birikip bebekten büyük kese oluşturdu bebebk büyüyüp baskı oldukça şiddetli kanamalrım oluyodu işte 6 aya kadar ilaçlarla sıkı takiple geldik ama en son kanamada suyum geldi sonra doğum oldu işte.... şimdilik ilaçlar var kullandığım bide bol bol dinleniyorum... asıl ultrasonda gördükten sonra tedbirleri almaya başlıcaz inş bi kanama falan olmazda yinee :26::26::26::26::26::26::26:

sen benden daha afili kaçaksın bebek nasıl bebek

ahahah dimi tam kaçak oldum valla herkeze iyi akşamlar bu arada
ayy canım biz çok iyiyiz allaha şükür normalde ara girip bakıyom kimse olmuyo diye çıkıyom tek başına çekilmiyo topik
lamia cım çokkkkkkkk tebrik ederim ne kadar mutlu anlatamam inanki

haha ah ne masumdur o teyzesı
cnm benım sanırım guzellık babadan öle cok benzıyokı anlatamam canlarım benım onlar

ahh gülüm Allah bi daha yaşatmasın

Aranız hep iyi olur inşallah İlgi alanım çocuklar olduğu için gözlemlemeyi seviyorum

çok sukur tatlım ya yarenım öle arsız söz dınlemeyen bı cocuk değıl saygılı okula gıdıyo cok özluyorum onu
cnm cocuklar cok şeker dımı hallerını ızlamek ılgınc fıkırlerıne sahıt olmak

maşallah büyütmüşsün kız Doğüru söylüyosun bende giriyorum Bakıyorum kimse yok Acaba diyorum birinin doğum sancısı tuttu da kızlar doğurtmaya mı gitti

cnm ama en azıdan anlattıgın olay cok tekrralayabılcek bı durum degıl sanırım ınşalla bebışın sağlıcakla kucagında olucak ınanıyoum ben

aynen öyle Kardeşine nasıl bakıyo kıskançlık var mı şimdiden

Hakkıyla sevinirim inşallah Sağol canım benim bugün böyle güzel dualar duymak beni mutlu etti Bebeğinden bu hediyeler bana
hiç unutmuyorum ki dualarım ben sizi hep aklımda hep dualarımdasınız bundan sonrada zannetme unuturum şimdi iki kişi ediyoruz duaları inş faydasını görüceksiniz yakında sizde sadece tevekkül emin ol O ondan başka derman aramayını başkasına muhtaç etmiyo vesileleri bir bir karşına çıkarıyo bu konuları elbet sen bende iyi bilirsin kuzum... bol bol dua bol bol sabır 4 senede sabrımızın bittiğide oldu belki eksik dua ettiğimizde ama eninde sonunda duyuldu sesimiz sizinkide yakındır içini ferah tut.......o nun gelmesi için beklediğimm üzüldüğüm günlerde siz vardınız yanım da yeğenlerni göndertsin artık ordan buraya dimi :):):):):):)

ooo b endensın bend bu gece burdayım bu akşam laflayalım bıraz lamıaya elıfe şeydaya sana mst atmış buluşma organıze ettım kaçırmayalım dımı bu kaar ınsan görmez topik

erva şuanda başımda fik fik yapıyo pcde oynıcakmış,, benımde çok midem yandı ilaç içip biraz uzanıyım,gelcem yinee gece uzuun eliff sende hoşgeldinn,,grşş sonra

aynen öyle Kardeşine nasıl bakıyo kıskançlık var mı şimdiden

cnm yaren cok kardeş ıstoyodu zaten sımdılık cokmutlu hayatta en cok onu sevıyorum szden bıle cok dıo sureklı bışeyler almak ıstıyo hep onunla ılgılı hayallerı var ama cocuklar kapalı kutu bakalım napıcak kardeşı olunca mınık kuşum

maşallah büyütmüşsün kız Doğüru söylüyosun bende giriyorum Bakıyorum kimse yok Acaba diyorum birinin doğum sancısı tuttu da kızlar doğurtmaya mı gitti

evet yaa büyüdük teyzesi kocaman göbekle dolaşıyom ortalıkta rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin işallah
yok kızzz kimse gelmez oldu içimizde doğum yapan kişiler belli biri zeynep biri de nesrin diğerleri kayıplara karıştı ne sesleri çıkıyo ne soluklarıı

Evet buna bende inanıyorum Ben hep ALLAHIN yardımını gördüm Rabbim şuan için beni terbiye ediyor BENİ RAHMETİYLE TERBİYE ETSİN Bu dönemde sabrımı artırsın Ve bana basiret versin Burdaki kardeşlerimi de bu süreçte en güzel şekilde anneliğe hazırlasın

walla bizde hiç denk gelmiyoruz seninle haklısın yaz çok sessiz gçti topik ama yakındır toplanırız inş yine güzel dileklerin için çok saol kuzum mutluluğumz daim olsun inş :):):):)
haha ah ne masumdur o teyzesı
cnm benım sanırım guzellık babadan öle cok benzıyokı anlatamam canlarım benım onlar
hımm aman maşallah bakalım arasımız kime benzicek oda ssana benzer artıkk
ahh gülüm Allah bi daha yaşatmasın
aminnn kuzum aminnnnnnn
cnm ama en azıdan anlattıgın olay cok tekrralayabılcek bı durum degıl sanırım ınşalla bebışın sağlıcakla kucagında olucak ınanıyoum ben
inş canım inş bidaha yaşamayız böyle sorunlar işte şimdilerde tedirginiz haliyle biraz zamn geiçince alışıcaz heralde :):):)yani dr ihmali gibi görünüyo şimdilik şükür bebekte hiç bi sakatlık yoktu otopsi sonuçları gayet sağlıklı diyo e canlıda doğdu tek neden işte kanama erken gelen su dikkat edersem olmaz inşş....

erva şuanda başımda fik fik yapıyo pcde oynıcakmış,, benımde çok midem yandı ilaç içip biraz uzanıyım,gelcem yinee gece uzuun eliff sende hoşgeldinn,,grşş sonra

anaaaaa hoşgeldinle görüşürüzü aynı cümlede kullanmışsın oldumu şimdi hem senin kızın uyku vakti gelmedimi yarım saat önce tv bile dedi hadi çocuklar yatağa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…